0 oy
1,338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Markette görüyoruz kendini yerlere atan çocuklar oluyor parçalıyor kendini illa ki dediği alınacak ama bazıları o kadar uslu ki maşallah alamayız diyince tamam diyor bunun bilincini çocuklarınıza nasıl aşıladınız 

30 Cevaplar

0 oy
(278 puan) tarafından
Benim kızım çok akıllı o yüzden öyle yapti mi paramiz yok kızım diyorum baban da da yok diyorum sonra alırım diyorum sessizce baban üzülmesin diyorum tm diyo 5 yasin da öyle kandiriyorum
tarafından
Peki daha sonra istediğini alıyor musun
-Reklam-
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Çocuklarım büyüdüler şimdi, pazara markete çıktıgımız da, kızıma diyordum kızım her gördüğünü alamam bu hafta istediğin birşeyi alıcaz bşr diğer hafta bir diğerini tamam derdi pazarda markette hiç sorun çıkarmazdı, oğlum çok doyumsuzdu bi kaç defa sorun çıkardığı oldu elinde bi çok şeyle daha da almaya çalışıyor bir iki defa okadar sinirlendim elindeki herşeyi bırakıp ona birşey almadan çıktım marketten alamamaktan değil öyle alışmaması için yaptım, o şekilde ablası gibi en sevdiği en ihtiyacı olan şeye öncelik veriyor, 

Utanma konusuna gelince, ilk çocugum kızdı, kızım bir bucuk yaşında kendini ifade edip konuşmaya başladı, onu banyo ederken havlusunu sarardım belinden baba bizi görmesin derdim babasının yanında hiç giydirmezdim, kızım şuan 16 yaşında benim yanımda dahi atlet ile durmaz, o derece.. Kızım  3 yaşında iken erkek kardeşi oldu, ard arda banyo ederdim, oğlum iki yaşında iken kızımı hemen giydirirdim, kardeşin görmesin bizi ayıp derdim, oğlum da aynı şekil hiç ciplak birbirlerini görmelerine izin vermedim, oğluma da kızımda yaptıgım gibi yaptım, oğlum 14 yaşında üzerini değişirken hala birbirlerinden utanırlar, 
(1,438 puan) tarafından
Kesinlikle eski usul mükemmel:)
0 oy
tarafından
Dışarıya çıkacağımız zaman kızıma diyorum bak eğer abur cubur alırsan yada oyuncak alırsan sadece 1 tane alicaksin yoksa gitmiyoruz diyorum eğer kabul ederse çıkıyoruz markette anlaşmazlık çıkarırsa sadece 1 tane alıp eve dönüyoruz :) 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Çocuklar marketten en fazla zararlı yememesi gereken şeyleri ister canım ama bilmedigi birşeyi istemez eğer eve o ürünlerden hiç alinmiyorsa çocukta yemiyorsa ne olduğunu bilmediği birşeyi asla istemez çocuk faydalı olanları istese de alırım ama şunun bilincinde olmalı çocuk paramız yok dendiğinde anlamalı şimdiki çocuklar daha 3-5 yaşında başlıyor annemin babamın parası var evi var arabası var demeye bu çocuklarımızın suçu değil malesef bizlerin suçu bunları öğretecek olan yine bizleriz kuzum 
0 oy
tarafından
Benim büyük oğlum 2 yaşında gidiyoruz markete beraber sadece 1 tane alabilirsin diyorum tek bişey alıyor çıkıyoruz baştan herşey almaya alıştırıp sonradan almayız diyemiyorsun çocuk alışmış oluyo hep istiyor şimdi oğluma 1 tane alabilir diyorum anne ama bebek diyo kardeşine de alıyor :) 
0 oy
(350 puan) tarafından
Kizimla her sabah markete ekmek almaya gideriz ekmegi aliriz daha sonra ne istiyorsan al annecim ama bi tane aliyorsun tamam mi diyorum ne istiyorsa bir tane aliyo hemen geliyo yanima gidiyoruz kasaya gecen gun tekrar gittik al annecim ne istiyorsan dedim balik kreker aldi gel cikolatada al dedim hayir hayir diyerek beni iteliyo 
0 oy
(1,594 puan) tarafından
İki tane büyüttüm şimdi üçüncüyü büyütüyorum. Evden çıkarken sadece 1 tane istediğini alabiliriz başka almaya paramız yok dedim her markete gidişimizde aynı şeyi tekrarladı. Belirli süre sonra ben demeden çocuğum diyordu anne 1 tane dimi diye

O şekilde alıştılar 
0 oy
(163,555 puan) tarafından
Belcikalilarin cocuklari cok acayip kiz ben carrefour gidiyom bazen bi kac turk aile oluyo cocuk yere oturup tepiniyo istiyom alin diye a bu flamanlarin cocuklarida bisiler istiyo bu gavurlar hayir dedigi an çocuk dönup bakmiyo bile acayip bisi yaa 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
8 yaşında kızım var diğeri daha  aylık o anlamaz.  Ben evden çıkmadan konuşurdum hep. Şuan markete gitsek anne bunu alabilir misin diye sorar, hayır dersem ikiletmez hiç bırakır geri yerine. Küçüklüğünden beri hiç zor da bırakmadı beni yavrum benim.. 
0 oy
tarafından
Her dedidiğini almamak 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 292 göst.
0 oy
24 cevap 682 göst.
15 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (873 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,477,099 soru

24,178,313 cevap

336,222 kullanıcı

...