Çocuklarım büyüdüler şimdi, pazara markete çıktıgımız da, kızıma diyordum kızım her gördüğünü alamam bu hafta istediğin birşeyi alıcaz bşr diğer hafta bir diğerini tamam derdi pazarda markette hiç sorun çıkarmazdı, oğlum çok doyumsuzdu bi kaç defa sorun çıkardığı oldu elinde bi çok şeyle daha da almaya çalışıyor bir iki defa okadar sinirlendim elindeki herşeyi bırakıp ona birşey almadan çıktım marketten alamamaktan değil öyle alışmaması için yaptım, o şekilde ablası gibi en sevdiği en ihtiyacı olan şeye öncelik veriyor,
Utanma konusuna gelince, ilk çocugum kızdı, kızım bir bucuk yaşında kendini ifade edip konuşmaya başladı, onu banyo ederken havlusunu sarardım belinden baba bizi görmesin derdim babasının yanında hiç giydirmezdim, kızım şuan 16 yaşında benim yanımda dahi atlet ile durmaz, o derece.. Kızım 3 yaşında iken erkek kardeşi oldu, ard arda banyo ederdim, oğlum iki yaşında iken kızımı hemen giydirirdim, kardeşin görmesin bizi ayıp derdim, oğlum da aynı şekil hiç ciplak birbirlerini görmelerine izin vermedim, oğluma da kızımda yaptıgım gibi yaptım, oğlum 14 yaşında üzerini değişirken hala birbirlerinden utanırlar,