0 oy
730 göst.
Diğer kategorisinde (444 puan) tarafından
Bebeğim tam 1 aylık dünden belli gece 11 de ağlamaya başlayıp aralıksız gece 4 e kadar ağlıyor bugünde aynı 4 e kadar ayaktayız kesin gaz sancısı var sanırım birde bebeğim 1-2 kere sadece kaka yapıyor ve zorlanıyor kendini sıkıyor ve birden bağırıyor sadece meme de sakinlesiyor çok emince de fazlasını çıkartıyor ne yapmam lazım 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende yaşadım oğlum da çok zordu 1 sene çektim ama kızımda doktorumuz reçeteli karışım yazdı kızımı anında kesti ama yaşadığım şehir de sadece bir eczane yapıyordu hâlâ duruyor kızım geceleri huysuz olunca bir tatlı kaşığı veriyorum hemen kesiyor keşke bulsan da yaptırsan
(444 puan) tarafından
Keşke canım isim falan yokmu satılmaz mi hiç bir yerde
tarafından
Yapan eczane bulabilir misin bilemiyorum galerimde resmi var diye hatırlıyorum bakayım bi
(444 puan) tarafından
Sana zahmet bak canım
-Reklam-
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Gaz damlası kullan  karnını sıvazla gazini al salla insAllah uyur

(444 puan) tarafından
Mestil.gaz damlası kullanıyorum ama faydası yok gibi karnını belini sivazliyorum gaz ciksada ağlamaya devam ediyor
(30,262 puan) tarafından
Kolik bir bebek

Nebe suresini ac dinlesin salla uyusun benim kizim onla sakinleşirdi
(444 puan) tarafından
Kalem suresi denedim olmadı birde Nebe deniyim canım çok saol

Kolik bebek ne demek
(30,262 puan) tarafından
Yani surekli aglayan ağrısı sancısı olmasa bile susmayan bir bebek .
Endise etme. Düzelir
Bol nebe suresi dinlet
(444 puan) tarafından
Ne zamana kadar böyle olucaz peki canım
(30,262 puan) tarafından
Gecer ya 4 aylik fln olsun oynamaya cikar duzelir
(444 puan) tarafından
Saol canım yorum için
(30,262 puan) tarafından
Ricalar :)
0 oy
tarafından
Poposuna zeytin yağıyla masaj yapabilirsin kakasi için 

Gaz damlası kullan istersen 

Allah bebeğine sağlıklı uzun ömür sanada  sabır versin inşallah 
(444 puan) tarafından
Kullanıyorum mestil ilacı ama faydası yok gazı ciksada ağlıyor doktor jel vermişti makat bolgeisne sürdüm yine faydası yoktu
tarafından
Benim  bebegimde  3 Hafta olucak senin dediğin gibi extra zeytin yağıyla poposunun deliğine masaj yapıyorum anca öyle yapiyo  kakasini
Ha bide karnı için elinle   saat yönünde masaj yap demisti bağırsakları calistiriyomus
(444 puan) tarafından
Tamam canım deniycem çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim Allah şifa versin bebeğine yazik ağlamalarına kıyamıyorum ya
(444 puan) tarafından
Bende öyle içim gidiyor canım
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Bizde ayni sekildeydik sabaha kadar uyumadigimi bilirim hicbir seyin faydasi olmadi sabret canim duzelecek 
(444 puan) tarafından
Ne zaman düzelir canım gaz sorunundan dolayı oluyor dimi bunlar
(1,013 puan) tarafından
Alakasi yok gaz diye hic dusunme cok kucuk daha anne karnindan dünyaya alisma surecindeler caninı skma kuzum gececek hepsi biz 5 aylik olduk cok sukur iyiyiz 4 aylikken gece uykusu falan duzene girdi benim kizimin
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Aspiratör sesi süpürge sesi deneseniz 
(444 puan) tarafından
Telefondan her ses açıp denedim durmuyor şuan bile bağırıyor ne yapacağımı şaşırdım
0 oy
(13,675 puan) tarafından

Ah kıyamam yaa canım gaz çıkarma resmi aticam mutlaka yap rezene çayı içiyor musun şimdi kendine kimyon çayı yap iç senin sütünden geçsin bebeğine

image

(444 puan) tarafından
Tamam canım deniycem inşallah faydası azda da görürüm
(13,675 puan) tarafından
Yarın da mutlaka rezene çayı al canım hem çok güzel süt yapıyor hem de gaza çok iyi geliyor
(444 puan) tarafından
Marketlerde bulunur mu acaba
(444 puan) tarafından
1er bardak yeterli mi
(13,675 puan) tarafından
Rezene gün de 3 4 defa içebilirsin canım aktarlardan alabilirsin eczanede de var ama onlar fiyat olarak daha yüksek aktardan istediğin kadarlık alabilirsin
0 oy
tarafından
Karnını sırtını ovala masaj yap bacaklarını karnına doğru götür bırak gazı çıksa rahatlar mutlaka 
(444 puan) tarafından
Canım yaptım ağızdan gazını çıkarıyor ama faydası yok gazı ciksada ağlamaya devam ediyor evde gezdirince biraz sakinlesiyor ama omzum uyuştu artık
0 oy
tarafından
Aynı saatlerde ağlayan bebeklere kolik derler genelde bizimki saç kurutma makinası sesiyle uyurdu
(444 puan) tarafından
Değişik miş canım ne alaka acaba ilk defa duydum gerçekten
Kolik bebek olunca hepmi böyle olucak
tarafından
Hep değil genelde yeni doğan döneminde oluyor. Youtube a kolik bebek sesleri yaz mesela süpürge sesi de olabiliyor anne karnında ki seslere benzettikleri icin sakinlesiyorlar tabii bizim kafamız şişiyor o ayrı  :)
(444 puan) tarafından
Geçen açıp denedim ama fayda etmedi bebek bakım uygulamasında bebek sesleri yazıyor du anne karnı sesi bile vardı
tarafından
Anladım canim bilemicem benim oglum da çok gazlı bebekti bi gece hastaneye gittik orda ki hemşireye dedim sıcak su torbası koyuyorum diye oda dediki o çok riskli Allah korusun patlayabilir çocuk yanar sen gaz sancısı oldu mu saç kurutma makinasınin en düşük seviyesiyle elbisesinin üstünden karnına tut sonra göbek deliğine masaj yap.  O günden sonra hep yaptim çok işime yaradı seside sıcaklığı da rahatlatıyordu
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Gaz icin sirtiji ve gobegine dairesel masaj yap canim birde biz bacaklarini gobegine dogru bukup cekerdik, sonra rahatlardi, ama bi 10 dka filan yapardik yavas yavas
(444 puan) tarafından
Bende yaptım hepsini denedim gazı çıkıyor ama.yine ağlıyor
(6,973 puan) tarafından
Aç olabilir mi, doymuyor belki, kolik olabilir...biyeri filan agriyir mu acaba...bilemedim
0 oy
tarafından

Buldum canım inşallah yapan eczane bulursun. Ben bütün ilaçları denedim fayda etmedi

image

image

(444 puan) tarafından
Çok saol canım yarın bı araştırayım
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canim kolik heralde benimki  de 2 aylik aksam 7den gece 1 e kadar agliyor rezene ic benimki o sayede daha sakin oluyor masaj yap o da iyi gelir birde ben havlu utuleyip ayaklarina koyuyorum o da sakinlestiriyor
0 oy
tarafından
Kolik bi bebiş anlaşılan.bnm oğlumda öyleydi akşam 7gibi başlardı gece 2de susardi tabi neler yapmiyorduk .zamanı var sabır cekecen canm bnm.tabi masajlarini yap damlani kullan . Doktor o ağlama nöbetleri de sık emzirme daha çok gaz birikir diyordu 1-2saatte fln .buzuki Orhan aç biraz yatismisti .bı de rukye ayetleride iyi gelmişti canm
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız  bak bu saat oldu hala ayaktayım ;(

Delircem  ya benimki memede dahi sakinlesmyo:( artık kucağa alahip6 konuşayım sırtına masaj yapayım ayağa alayım sallayayimda  fayda etmiyor:(
0 oy
tarafından
Anne çayı iç sen kendin gazı için aktara söylersen karışım.hazirlar içinde rezene anason kimyon kişniş ısırgan otu tohumu var canım ben kullanıyorumgünde 3 fincan hem gaz için hemde süt artiriyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 286 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 639 göst.
0 oy
12 cevap 441 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,419 soru

24,183,270 cevap

336,466 kullanıcı

...