+1 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar bebegi ayakta sallamak kötü bisey mi ne olacak ki ayakta sallayınca bizde az dinlenio  tlf ile ugrasyoz  yani  zararı mi.var ki herkes sallamaya alsmasn  diyor   e eve gelen ailemizde sallamak istyo boylece vakit gecryo  bebisle...

Yanı sallamak neden önerilmez bazen çok ağlıyor  cok gaz sancisi oluyo ayagimmda  hızlı sallyom  susması için  ona zara ki veryom  gözlerine beynine bisey  mi  olacak??

:(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hafif hafif sallarım ben 
tarafından
Ben baya şiddetli sanrm :((( vicdan azabı cekiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Hafif sallamak gerekiyormus soyle dusun surekli seni sallasalar kafan agrimaz mi midende bulanir hafif salla ondan mesela ben alistirmak istemiyorum ikiz olcaklar Allahin izniyle 4 bacahim olmadigi icin bana zor olur alisirlarsa
tarafından
Ha evet ikiz zor olur yaa.
Ama ben hata ettim ya bi kaç kere cok hızlı sakladım  vicdan azabı ckyom :(
(1,112 puan) tarafından
Yok canim bisey olmaz korkma bundan sonra dikkat edersin
0 oy
(163,512 puan) tarafından
Benim baby boy battamiyeyle sallanmaya alisti 
tarafından
E sen esin yokken  nasıl sallyon öyle
(163,512 puan) tarafından
Sallayamiyom miz mizlanip duruyo hamak alcaz
tarafından
Besik sallamalı değil  mi
0 oy
tarafından
1 aylık olduk bugün daha sallamayi öğrenmedi ama yavaş yavaş sallayabilirsin yenidoğan kendini anne karnında saniyormus ozaman
tarafından
Bnmde  1 aylık oldu ama bu kötü bsey mi
tarafından
Hayır değil bebek durmuyorsa bir yol bulmak zorundasn ama hızlı sallama canım ona dikkat et
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bende ayakta sallamaya alışsın diye uğraşıyorum ama malesef kıyamet koparıyor kucakta kafasını boynuma sokuyor öyle uyuyor ne kol kaldı ne bel.. 
tarafından
Benimkide öyleydi 2 ay omzumda uyuttum 1 aydır alıştı sallamaya hatta babası tavana salıncak kurdu :)
(1,466 puan) tarafından
Çok zor ya valla 3 aydır mahvoldum
tarafından
Canım omzunda iyice uyuyunca ayağına koy 1 2 dakika salla sonra koy yatağına bem öyle alıştırdım
(1,466 puan) tarafından
Deneyim bakalım bide koliğimizle reflümüz var canım çıkıyor inşallah alışır
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Ben cok az hafifce salliyorum uyuyo hemen zaten
0 oy
tarafından
Çok şiddetli sallarsan beyin sarsıntısı geçirmesine sebep olursun çocuğun ayakta sallanarak daha kolay uyumasını sebebi kulaktaki denge sıvısının anı hareketleri sonucu sersemlik yaratması dan dolayı olduğunu okumuştum bı yerde bende çok uğraştım sallamamak için 3 aylık olduk mecbur sallıyorum artik
tarafından
Ayy :( acaba bir zarar vermis miyim;((
tarafından
Sanmam öyle bişey olsa bı terslik olduğunu anlardin
tarafından
Ahh vicdanm szlyoo
0 oy
(15,228 puan) tarafından
Salınım düzeyde sallama iyidir ama hırpalama olmamalı canım haldır huldur sallama yanlış. Dönülmez beyin hasarlarına yol açabilir omuriliği zarar görebilir. Minik şiddette sallanma aksine rahatlatır
tarafından
Off yaaa :((( cahillik
(15,228 puan) tarafından
Yok canım cehalet bu değil sen bak merak edip sormuşsun cehalet ben biliyorum deyip aslında bilmediğin ya da yanlış bildiğin şeyde ısrar etmektir. Ufak ufak salla kuzunu ayağında beşiğinde hatta senin kucağında göğsüne bastırıp
tarafından
Haklsın ama ne bilim onu öyle hızlı sallayınca aklıma geliyor vicdanım cok sızlıyor simdi minik minik ayağımda sallyom

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 562 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 689 göst.
29 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 357 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Beyzanurr (245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,014 soru