Sorun ne olursa olsun aldatarak cezalandırma diye bişey olamaz. Sen onu aldatmadın ki böyle bi ceza veriyo sana. Çok saçma. Ona olan güvenin hic bi zaman yerine gelmeyecek eline her telefonu aldığında evden her dışarı çıktığında acaba diyeceksin. Acı ama gerçek. Ev içerisinde birbirinize ne kadar kırıcı kelimelerde sarf etseniz bunun cezası bu olamaz. Sinirlerim bozuldu
S**** Et Böyle İnsanları ya.
Kusura bakma küfür edicem sinir oldum. Aldatan insanların 2 nci bir şansı yoktur. NET
Bunun yaptığı başka bişey senin canını yakmak içinmi bunu yapmış
Esin denecek kişi başkalarını istediği zaman senin açığını yakalayıp kavga çıkarıp üzerine de seni cezalandirdim kılıfını uydurup işini halledip birde üzerine sucuda senin üzerine atıp işin icinden tertemiz sıyrılmış bravo oscara aday bir performans
Nasıl olsa evlisiniz yaa sen cepteydin onun için nasıl olsa gitmezdin terketmezdin evini onun duşuncesindeydi kim bilir. bu zamana kadar o kızla gönül eğlendirsin sonrada cezaydı desin. Bence bunların hepsi palavra . Seven insan böyle bir iğrençlige kalkışır mi hadi sen söyle.
Korktu bence. Bu ilişki büyür herkes öğrenir hayatım daha da kötüye gider dedi korktu. Gene ne yaptı . Yuvasına döndü.
Ama keşke bunların hiç birini sana yaşatmasaydi. Erkekliğe sığıyor mu şimdi ...
Gene de güzel düşünüp doğru kararlar verebilecek olan sensin. Allah yardımcın olsun .
1,493,185 soru
24,397,711 cevap
349,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın