0 oy
825 göst.
Diğer kategorisinde (3,615 puan) tarafından
Kızlar elazigda sıra bulamadm kaynanama geldik samsuna dış için randevu aldık esimin de benimde agrio esimin çekilcek 1 dışı var randevulu olduğu halde hic bir işlem yapmadi bayan doktor esim dio 1 aydır ağrıyor acile gidioz randevu alın dio randevu alio özele git dio kadın bağırdı çağırdı esimin üstüne yürüdü defol git burdan burayı terket falan dedi esim dio çekmek zorundasın babanin hastanesini kovuyosun dedi bağırdı güvenlik die esime saldırmaya calisio araya girdik esimde bas hekime gidecem şikayet edecem seni dedi git kime edersen et falan dedi güvenlik geldi esim gitti şikayet etti aramış ağlamış doktor esimi suçlamış baş hekimde yok virus var falan demis esimi çıkarmış.

Şimdi cimere şikâyet etsek bisey yaparlar mı esim çok sinirli 1 aydır dia ağrısı çekiyor. 

14 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Onlar yine bi kılıfını uydururlar apseliydi falan bisey diye siz bilirsiniz ama bisey çıkacağını sanmıyorum 
(3,615 puan) tarafından
Yok kiz hic bise yapmadi iste sknti bu
(3,033 puan) tarafından
Hiç mi ağzına bakmadi
(3,615 puan) tarafından
Çubukla bakti ağzına okadar
(3,033 puan) tarafından
Işte canım röntgen çekilmediği icin cimere basvurdugunuzda en  fazla savunma yazmasını isteyecekler oda baktım apseliydi çekemeyiz dedim oda saldırdı diyecek hastane doktorunu ezdirmiyor yinede bi şikayet edin isterseniz
(3,615 puan) tarafından
Allah belasını versin hepsinin
-Reklam-
0 oy
(1,848 puan) tarafından

Savciliga bile suc duyurusunda bulunabilirsiniz

(3,615 puan) tarafından
Elazigda oturuoz canim mahkeme olsa gidip gelme şansımız yok
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Doktoru da dinlemeden bişey demek istemem vicdanen hak ettiğini dusunuyosaniz şikayet edin.. kocanizin dışı cekilmemesi gerekiyosa nasıl çeksin ölümcül bile olabilir okadar basit degl aslında diş çekimi.. ama her halukarda hakliysaniz cimere yazın
(3,615 puan) tarafından
Canım çekimicek dişe randevu al gel denmez ve bu doktor suan çekim yok dio halbuki var
(4,959 puan) tarafından
Randevusuz işlem yapamaz benim bildiğim herkes direk gider işlemini yaptirir zaten  devlet ise eğer muayene eder gün verir diye bliorm
(3,615 puan) tarafından
Randevulu gittik biz
0 oy
tarafından
Edin hakkınızı aramis olun 
(3,615 puan) tarafından
Sinir oldum bende dış ağrısı çekiyorum bana dolgu yapılır ama suan yapamıyoruz dedi
tarafından
Ama neden durup dururken esime saldrdi  esin onu sinir  mi etti  yoksa kadı tersidnen mi uyanmsi
(3,615 puan) tarafından
Canım esim dio ki 1 aydır dia ağrısı çekiyorum antibiyotik ağrı kesici gargara herşey içtim randevuluyum  çekmek zorundasın biz  çekmiyoruz dio doktor esimde ozaman nie burdasin ne iş yapıon falan hemen bağırmaya başladı güvenliği çağırın defol git falan dedi esimde senin babanin yerimi beni kovuosun dedi esimin üstüne yürüdü el kaldırdı esim yine bise yapmadi
tarafından
Ne değişik insanlar var ya
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Keske video falan alsa daha etkili olurdu ama sikayet et en azinda bi uyari bisey alir
(3,615 puan) tarafından
Eşim bana dedi videoya nie çekmedin die o an aklıma gelmedi ki
(2,583 puan) tarafından
O an insanin aklina gelmiyo iste ama goruntu olsa daha iyi ilgilenirler
(2,583 puan) tarafından
Sikayet et baskalarida etmistir belki iki uc kez ayni doktor sikayet edilirse islem uyguluyorlar diye biliyorum
(3,615 puan) tarafından
Insallah ya özele gittik 150 tlye cektirdik
0 oy
tarafından

Yinede şikayet edin , ama bir sürü kılıf uyduracaklar , vuris fallan vardı diye cekemedik gibisinden

(3,615 puan) tarafından
Zaten doktor dio git kime şikayet edersen et pislik
tarafından
Sizde şikayet edin o zamann
(3,615 puan) tarafından
Bende onu diyorum canm etsek bi faydası olur mu
tarafından
Belki olur sikaywt et hakkını savun
0 oy
tarafından
Et tabii hastanenin şikayet kutusunada yaz at 
(3,615 puan) tarafından
Hastaneden çıktık canim o şikayetlere baş hekim bakio onada gittik oda tinlamadi
tarafından
Neden çekmedi peki sebep neymiş
(3,615 puan) tarafından
Cekemem dedi direk
tarafından
İyide sebep sunması lazım burdan tuttırursun işte sebep sunmadan bizi kovdu diye yaz bence
Seninkini çektimi
(3,615 puan) tarafından
Yok canim ikimizide yolladilar
0 oy
(1,958 puan) tarafından
153 arayıp şikayet edebilirsiniz.
(3,615 puan) tarafından
153 ne
(1,958 puan) tarafından
Beyaz masa. Orda her sorunla ilgilenyolar
(3,615 puan) tarafından
Anladım canim esime soylim bi
0 oy
tarafından
Iyi de suan pandemi nedeniyle hicbir islem yapilmiyor ki, esimin parmagi tetik parmak sendromu yasiyor mesela gittik 10 dklik bir islemi varmis pandemiden sonra dediler, disciye gittik kanal tedavisi yapilam disi aciyo tekrar kanal yapmasi lazim pandemiden sonra dediler yine. Yani doktorun bir sucu yok bu donemde islem yapilmiyor. Sadece bakilip ilac yaziliyor
(3,615 puan) tarafından
6 aydan itibaren dis açıldı canim yapılmasa randevu al gel demezler
tarafından
Canim yapilmiyor isteee, randevular islem yapmak icin degil bakmak ilac vs yazmak icin. Bizde gittik diyorum ben kirklarelindeyim burda da yapmadılar.  Dayanamiyorsaniz özele gidin islem yapamiyoruz dediler.
tarafından
Ben kastamonuda çektirdim 3 hafta önce çekmeleri lazım dr la alakalı o bazılarının işine gelmiyor. Dr bana çekimlik dişse çekerim ama kanal tedavisi dolgu vs yapamıyoruz dedi 1 hafta antibiyotik verdi 1 hafta sonra da çekti. Ne demek çekmiyor şikayet et mutlaka
tarafından
Canım işlem yapılıyor benim dişim apse yaptı gittim antibiyotik verdi bı hafta sonra randevu al gel dediler aldım gittim çektiler disimi
tarafından
Kiz o zaman bende mi etsem acaba 2 aydir disimin agrisindan uyuyamiyorum. Ama bana dolgu yapilcakti
(3,615 puan) tarafından
Çekmedi serefsizler özele gittik esim 150 tlye çektirdi benim kaldi :(
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Terbiyesize bak böyleleri doktor olmasın aldıkları para haram olsun. Cimere ben birkaç bşy yazmıştım sonuç aldım cnm bence yaz elinde yazsın sende yaz adını falanda verin doktorun sağlık bakanlığına da yaz
(3,615 puan) tarafından
Yazcam canim allah belâlarını varsin esim dayanamadı özelde 150 tlye çektirdi yazık günah cocuklarimizin riski gitti
0 oy
tarafından
Hangi doktor canim dıs hastanesine mı gittin 
(3,615 puan) tarafından
Ciddimi kiz nasıl saldırdı esim yine sakin kaldi o nerdeyse tokay atacaktı atacakti esime
tarafından
Sevmiyorlar canim onu yıllardır giderim hastahaneye gurcan topuz samsunun favori doktoru ısı guler yuzu ilgisi o kim de tokat atıyormus dırek videoya gelip Atacan cımere alsın boyunun olcuusnu. Ablamlar baa annemi ona goturdu 3 4 sene oldu rast gele aldık bizde babaannem cenesını tam acamamıs sıkmıs acsana diye ablam ona orda bagırıyor sen kimsın diye kuzenim erkek ıcerıye gırıyor oda kadına aynı hesap guven lık VS cımere sıkayet ettik o kimde 80 yasında kadına bagıracak6dıye kınama aldı ve haatahne ozur diledi bizden et sıkayet kuzum kendını halt sanıyor o haspam
(3,615 puan) tarafından
Kiz sorma esim dio randevuluyum çekmek zorundasın çekmiyorum napacan defol git demeler el kaldırma üstüne yürüme sanki erkek ya o an nasil video cekmedm ben
tarafından
Canim terbiyesiz kendinı bırsey sanıyor et sıkayet
(3,615 puan) tarafından
Sorma ya dr olmus ama insan olamamissss
0 oy
(909 puan) tarafından
Hiçbir doktor durduk yere böyle davranmaz eşin Allah bilir ne dedi 
(3,615 puan) tarafından
Yav bi defol git
0 oy
tarafından
Diş bölümü eylül de açılcak dediler Allah Allah bizde eylülü bekliyoruz 
(3,615 puan) tarafından
Haziranda açıldı canm
0 oy
(677 puan) tarafından
Cnm bizim bulundugumuz yerdede pandemiden dolayı  diş çekilmiyor devlette.bence özele gidin bu kadar zamandır ağrı çekiyormuş.
(3,615 puan) tarafından
Gittik canim 150 tlye çektiler bana 1 dolguya 600 tl istedi 3 disim var 1800 yapio bizdede o imkan yok esim çektirdi ben kaldim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 387 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gleren (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Rumeysa&Eylul (1,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 549 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 1,128 göst.