0 oy
734 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (909 puan) tarafından
Bir gün eşim tabi o zamanlar ilişkimizin birinci mi ikinci mi ne öyle bir yili bana dedi ki ilkokul arkadaşım var bayan bana dedi ki ben gelecem bir çay içelim sohbet muhabbet ederiz ben de tamam gidin için sonuçta ilkokul arkadaşı bu değerli neyse bana eşim istersen sen de gel dedi yok ya gerek yok sana güveniyorum bir iki çay iç kalk dedim tamam dedi neyse gitti öğünün akşami buluştuk telini aldım bakarken sosyal medyada ne görsem iyi bu kız da ekliydi yan yana oturmuşlar kızın eli eşimin omzunda bu ne dedim aciklayamadi üstelik yemekteler ne çayı yemeğe de kiz koluna girip götürmüş terkediyorum seni dedim bu ağladı kriz geciriyormus gibi kendini yere attı bayılma taklidi yaptı ama o kadar profesyonel oynadı ki yalan olduğunu uzun yıllar sonra evndikten sonra öğrendim :) 

Sizin de bu tarz yakaladiginiz şeyler oldu mu:)

12 Cevaplar

+1 oy
(14,062 puan) tarafından

Bugün ki kaçıncı postun oldu kız :D

Burası sadece sana çalışıyor mübarek ☺

-Reklam-
+1 oy
(30,125 puan) tarafından

Her posta korkuyla giriyorum senmisin diye gene ne sacmaliyor bu gari diye 

Baktim gene sen gene sen:D

0 oy
tarafından
Eşim bna kimseyle konşmdm fln dedi ilk bulşk telini istedim baktm bryle konşmş telefonu fırlattım sonra özür diledi senden önceydi fln dedi sonra baktım 1hafta sonra kaçmşm ona bnm kaçma anım komik cnm bu hiç komik ble değildi :(
tarafından
Hahahahahahh koptum yaa adamı imana getrmş:)
(909 puan) tarafından
Daha beteri oldu kız sonra aylarca peşimden koştu kabul etmedim arkadaşları benim ismimle ona birini bulmuşlar onunla çıkıyormuş meğer
tarafından
Bnmki bni kaçırmaya İstanbula geldi ilk defa bnde otobüse bindim merkeze geçtim raht gdlm dye beklıom beklıom kmse yok bi dünya araba geçıo o yok sonra bi korna sesi geldi baktm arabanın camı yarı açık sadece bi kol görünuo el saalıı ama bakmıo ble bnm tarafa gittim arabadan ble inmedi bagajı açtı bindm Bn geldm dedm tmm dedi ulan sanki Bn sni kaçırıom bu ne trip dedm heyecan var dedi. Avrupadan anadulya geçrdm arkdşyla gelmişti şarj aleti fln yok telefonları kapnmş yok arıolar sonra nasıl olduysa bunlar ayasofya camine geldiler 3tur attılar etrafında napıonuz dedm yol arıoz dediler. En sonunda bna dedi ya Bn sni İstanbuldan çıkartamıom ama gel bari bi camiye gdip namaz kılalım gece saat 1buçuktu anca vardk İzmire :)
tarafından
Kız sen ne çektrdn bu adama yazık be
(909 puan) tarafından
Dahası var bana demişti ki eğer beni affetmezsenb sigaraya başlarım başla bana ne dedim gerçekten de baslamisti
0 oy
tarafından
Esimin arkadasi biz gezerken kadin gibi mesaj atdi samanlik falan olaylari  bu kim dedim birakip gidiyodum zor ikna etti arkadasi olduguna arkadasi saka yapmak istemis
(909 puan) tarafından
Gerçek mıymış peki :)
tarafından
Degilmis canim yoksa elini falan biraktim eve gidiyodum elimi tuttu cekti arkadas saka yapiyo diye sonradan kimin dediginide anladim az cok evlenince
0 oy
tarafından
Görücü usulü oldugu için direk evlendik :D sorunsuz olaysız temiz :D
(909 puan) tarafından
Ama biz de 2013 de tanıştık 2017 de evlendik simdi 2020 hala birlikteyiz :)?
tarafından
İyimiş Allah mutluluğunuzu daim etsin
0 oy
tarafından

Ozbekistana gelmeden 1gun once esime biz evlenmeyelim yapamam ben dedim sonra o bana bedua etmişti hayalerimi yiktin diye:D

(909 puan) tarafından
Benim de 30 yaşında abimin özbek sevgilisi vardı ama ayrıldılar galiba :(
0 oy
tarafından
Evet eski sevgilisi mesaj atmış oda bana demedi konuşmuş ama benim foto mu atmış sevdiğim var evlenecem demiş ama konuştuklarını bana demedi ben o gün onla hiç konuşmadım aksama kadar yalvarmisti
(909 puan) tarafından
Ohhh iyi olmuş madem donecektin neden terk ettin
tarafından
Hee zilliye bakk işte osaman oldu bida gormedim
(909 puan) tarafından
Dikkat et o cinsler ara ara yoklama alirlar
tarafından
Yok canım 5 sene oldu denk gelmedim gelirsem tepesine cokerim
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Eşimin iş arkadaşının karısının cafesi vardı .45-50 yaşlarında bir abla ., ..Flört döneminde ziyaret amaçlı o cafeye gittik.Eşim de yardım etmeye başladı.Başka genç ful makyajlı bir kadın vardı.Eşim onunla yan yana durdu yardım ederken fısır fısır konuşuyorlardı.Ben yokmuşum gibi davranıyordu.Ben de kalktım hiç bir şey söylemeden gittim.Kız arkadaşımın yanına gittim ağlayarak.Arkamdan geldi aşkım yanlış anladın Raziye abla( Cafe sahibi) gibi ablam o benim dedi.O bayan evli nasıl böyle düşünürsün dedi.

İki gün boyunca ikna etmeye uğraştı, cafe sahibi abla da araya girdi ve barıştık. 1yıl 9 aydır evliyiz 1 yaşında bir oğlu m var.
(909 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu bozdurmasin
(7,931 puan) tarafından
Amin Teşekkürler :)
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Bayıldı mi ahahaha iyimiş
(909 puan) tarafından
Kız bir kere de sevgiliyken eşimle tartıştık telefonumu aldı terketmeyeyim diye polis gördüm memur bey bu bey telefonunu gasp etti dedim o da verdi hemen korktu memur dedi bu bayana bir daha yaklasirsan seni nezarete atarız :))
0 oy
tarafından

Esimin eski sevgilisi vardı kız saplantılı aşık esimin fotosunu kara kalem cızmıs Instagram da gordum ama cok once cızmıs aradım bunu ben onu seviyorum felan dedı seninle eğlendi benimle evlendi sen sev koca benım dedım mars oldu son oldu :angel:

(909 puan) tarafından
Kız dikkat et ya yuh yani
tarafından
Yeni evliyken oldu canım esimin arkadası kızı imha etti esimin hbaerı yok maf eder duysa onu
(909 puan) tarafından
Nasıl imha etti kız merak ettim
tarafından
Tehtıd etti esimin en yakın 2 arkadası beni de cok severler kız sehır terk etti kendi basınaydı zaten esım onunla cikarken bile benim buse diye sevdıgım var demıs bile bile cıkmıs ben sana onu unuttururum demıs yanı canım gurursuzun bırıydı iste :)
(909 puan) tarafından
İyi yine ucuz yirtmissiniz
tarafından
Kendi kendine sevsin banane koca benım :)
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Olmadı olsa o zmn aldatan yine aldatır yani evlenmezdim ztn;-) 
(909 puan) tarafından
Aslında eşim aldatmadi kız koluna girmiş yuruyemiyorum tek diye adam ne desin :) masada da gel selfi çekelim demiş :)))
(6,920 puan) tarafından
Olsun elin avratları ile gırıştıramaz:))
0 oy
tarafından
Nisanliyken aldatildim  artik birak peşimi  nisanliyim gibilerinden konuşmalar  artik  gerisini Allah bilir arabada yüzüğü  kafasina attim bi saat aradi zorla parmagima takti annenle goruscem seninle iki dünya bir araya gelse evlenmem ben bu kadar gurursuz biri degilim dedim kayinvalideme senin bu ******** oğlun  bana boyle boyle yaptı  dedim yüzüğü  koydum masaya çıktım  eve gittim yine birakti yalvardi yakardi babamlara tembihledim gelirse kesinlikle eve almayin görüşmem  konuşmam  dedim bir hafta ikna  olmadim  kapimda yatırdım  babam en son dedi kızım  affet  insanlik hali nasipmis şuan  evliyim hersey yolunda :)
(909 puan) tarafından
Vay be senin hikayen de film gibiymis
tarafından
Valla cok kararli davrandim ondan kazandim pasif biri olsaydim belkide şuan  farkliydi esim benim o kararli yanimi cok sevmisti helede ben gurursuz biri degilim iki dünya  bir araya gelse seninle isim olmaz deyisim  ona cok koymuş:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 526 göst.
6 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 421 göst.
9 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,935 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 905 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,001 göst.