0 oy
1,650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sürekli bi sorun vallahi bıktım. Bana karşı davranışlarından hareketlerinden. Böyle biri ile siz evli olsanız yapabilir miydiniz?

- İki kelimesinden biri küfür (banada çok ediyor)

- Hakaret desen oda var....

- Hiç ağzından güzel bi kelime çıkmaz bana karşı yok gıcıksın söylesin böylesin napacagimi  şaşırdım İnan ki 

- Giyimime karışır (evet normal karışması ama istediği şey sürekli normal bi şekilde eşarp örtüp şalvar giymekmiş:))

- Kıyafet almayı çarşıya çıkmayı felan sevmez bayramlık almaya gideceğimiz zamanlarda mutlaka kavgalı geçer günümüz burnumdan getirir yanı anlayacağınız zaten en son geçen sene bayramda almıştı genelde annem babam alır bana...

- Sürekli soğuk ilgisiz nasıl davranacağımı şaşırıyorum :/

- Kızımla doğru düzgün ilgilenmez çocuk kendine gelmeyince niye gelmiyor der ilgilenmeyince tabi gitmez çocuk baba sevgisi ne bilmiyor resmen daha 1 yasında yaramazlık yaptığı zaman kızıyor hemen oda çok ağlıyor bu konuda da çok tartışıyoruz 

- Siddete meyilli birisi zaten bisey olduğu zaman hemen kiracam edecem der bi kerede dovmustu ilk evlendiğimiz sene daha da yapmadi ama yaparsa bidaha asla ama asla afetmiyecem o zaman salk gibi kabullendim

Yanı anlayacağınız ben bu adamdan bıktım artık hiç mutlu değilim mutluymuş gibi davranmaktan yoruldum artık sürekli eskiler aklıma geliyor lütfen yadırgamayın kalbim acıyor ailem her konuda yanımda sagolsunlar ama ben iste mutlu değilim hiç özel gün hediye felan bilmez gel şuraya götüreyim yemek yiyelim edelim demez onlardan da geçtim ya bana karşı saygılı olmasını istiyorum en başta ben ama yok nasıl ne yapacam bilemiyorum :( 

25 Cevaplar

0 oy
(11,242 puan) tarafından
Aynısının tıpkısı sadece Kizi ma asla bağırmaz ben bağırsam da bana kızar he bakmaz ama çok ilgilenir sever kızımda baba hastası saten çok zor boule yaşamak ama yapacak bisey yok 
tarafından
Yapacak şey var olmaz olur mu ben sabırlı bi insan değilim katlanamam ama bidaha konusacam kızım icin biraz daha sabrederim gerekirse ama baktım hala ayni zaten siddete meyilli olması geriyor beni en çokta bakalım hayırlısı
(11,242 puan) tarafından
Çocuğa sürekli mi bağırıyor cnm yaaaa Kuzum kiyamammm
tarafından
Ya sürekli değil tabiki canım mesela geçen tarladayız çocuk baba baba diye gitti yanına oda salatalık topluyordu kovasına yerden tas aldı attı çocuğa şşş yapma dedi çocuk ağlamaya başladı hemen keyfi kaçtı sonrada durmadı orada da yanı böyle ilgilenmez doğru düzgün
(11,242 puan) tarafından
Ay yavrum yaaa bıraksın işini çocuk ne güzel baba baba diye gitmiş
Sevmiyor mu Peki cnm yani ilgilenmez mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynısından bende de var bi tane boşanmayı düşündüm artık. Son bi defa daha karşıma alıp konuşcam düzelmezse bırakıp gitcem artık
0 oy
tarafından
Ya ben oğluma kızınca eşim kıyamet koparıyor ama az bişey çığlık atan niye bağırıyor der normal değiller
0 oy
(274 puan) tarafından
Kızın için üzüldüm umarım bu saatten sonra iyi bir baba olur sen o adamla yaşasan da boşansan da bir şekilde halledersin ama kızın daha yolun başında ve baba sevgisi olmadan büyümek çok kötü sana çok iş düşüyor aradaki sevgi farkını kapatman gerekiyor benim de eşimle sorunlarım var ama bebeğime böyle davransa bir dakika durmam boşarım o adamı ama sen ben değilsin bende sen değilim en iyisini sen bilirsin bulan diyemem yuvanı kurtar diyemem her şeyin hayırlısı ne ise o olsun 
0 oy
(38 puan) tarafından

Ahhh kuzum ahhh

Konuşsan çaresi yok sussan gönül razı değil 

Yaşın gençse ömrünü çürütme derim ben 

Allah yardımcın olsun inşallah 

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez demişler ne doğru :'(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 517 göst.
0 oy
4 cevap 386 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 372 göst.
18 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 830 göst.
24 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aslı saray (398 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,829 soru

24,064,641 cevap

330,296 kullanıcı

...