+1 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Evet bilmiyorum yani dualari biliyorum ama okurken dualari okudukdan sonra yada basinda ne dicegimi bilmiyorum  

birde ayetel kursu nas felak bunlari okucam dimi

Benim kanamam devam ediyor hala kizima bunlaro okuyabilirmiyim yined

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kendi yaptığımı sana diyim canım tesiri cok guzeldir cocuk cok hafifler ve rahat uykuya dalar.

7 nas 7 felak 1 ayetel kursi  sonra dua ederim Allahım sen evladımı görünen görünmeyen tum kotuluklerden koru onu bana beni ona hayırlı kıl duamın kabulü icin el fatiha der fatiha okurum sonra oglumun basina elimi koyar 30 kere Allahu ekber 30 kere suphanAllah 30 kere elhamdülillah  30 kerede salavat çekerim en suya uflere ogluma iciririm azda o sudan başina ellerine ayaklarina sürerim  cok guzel uyur sakinleştirici etkisi oluyor.
tarafından
Cooook tesekkurler Allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Okuyunca üfle üzerine 
tarafından
Bukadar dimi kanamam hala var okuyabilirmiyim peki
(16,792 puan) tarafından
40.cikti mi
tarafından
Cikti eveett
0 oy
tarafından
Euzübesmele çek oku sonra üstüne üfle allahım sen nazardan kötülğklerden koru de canm bişey demene gerek yok 
tarafından
Coookkkkkk sagoool
tarafından
Rica ederim canm
0 oy
(4,893 puan) tarafından
40ın çıktı mı?. Amin deyip türkçe dua et üfle çocuğuna 
tarafından
Evet ciktiii
(4,893 puan) tarafından
Okuyabilirsin o halde.
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ben kızlarıma, bize, evime her gece yatmadan 1 ayet-el kürsi, 3 ihlas, 1 fatiha, 1 felak,1 nas okur üflerim . Sonra da. Rabbim bizleri görünen görünmeyen, tüm tehlikelerden,kotuluklerden koru diye dua eder amin derim. 
tarafından
Evime derken havayami ufluyorsun coooooooook sagool bende hergun okucam
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Guslunu yenile hep ibadet sure okurken cnm. 40 in dolmus ama özre giriyor yinede. 
tarafından
Okumayimmi
(6,849 puan) tarafından
Sure oldugu icin tekrar gusul sart cnm. Besmeleyle basladigu icin. Benim  komsum kuran hocasi o anlatti bana. Bazen duzensiz adetim olurdu 10 gunu gecince her namazda kuranda gusul al der. Kitap cok okur bu konularda. Onun bana dedgi bu sekil cnm.
tarafından
40 bitmişse özüre girmez canim kanama varsa abdest tazeleyip namaz kılabilir dimua edebilir.
Hayız durumlarinda veya lohusalik gibi dönemlerde sureler okunur fakat besmele ile degil Allahu ekber! Diyerek başlanır yani dua niyeti ile.
(6,849 puan) tarafından
Hanefi mezhebine gore 40 i ciktiktan sonra gelen kanama ozre giriyor cnm. Emin olmak icin yine baktim öyle yaziyor. Lohusaykende turkce okunabiliyor. Fakar ozurluyken gusul tazelenmesi gerekir.
tarafından
Canım onun miktarlari vardir. Genelde avuc ici ölçüsü yapilir genel anlamda dua niyeti ile kuranı ellemeden ezberden okuyabilir canim.
(6,849 puan) tarafından
Gusul almadan kurani nasil ezberden okusun cnm allah aşkına.
tarafından
40'dan sonra bahsediyorum canim. Siz normal temiz halde iken fatiha okumaz mısınız ezbere? Kuran ellenmez özur kanamasi varsa bile diyorum ezbere  sure okuyabilir.
(6,849 puan) tarafından
40 tan sonra gusul alinip ibadet yapilabilir bende diyorum.
tarafından
Ah canim ayni seyi diyoruz fakat sen 40dan sonra ozure giriyor demissin ya ben onun icin dedim neyse ki sonuc bağlandı elhamdülillah.
(6,849 puan) tarafından
Anlaştik :D
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Kanaman varken ayet okuyamazsın gusül alinca oku 
tarafından
Okumayimmi yani bitincemi okuyum ama 40 cikti benim
tarafından
Kanama varken sureler .okunabilir ezberden fakat besmele ile degil Allahu ekber!  Diyerek baslanmalı dua niyeti ile.
(81 puan) tarafından
Normal lohusa kanaması varsa tabiki ayet ezberde olsa okuyamaz yüznden bakarak okuynca ayet de ezberden okuynca bska bsey mi oluyor? Bakarak da ezberde okuyamaz Allhu ekberde dese bska bseyde cekse lütfen yanlş bilgi yaymayalm önemli mevzular bunlar
(81 puan) tarafından
Dua niyetine de YALNIZ fatiha suresi okunabilr oda zorda kalınırsa
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Kizim 6 aylik halen yaparım hamile ikende yapardım 

1 aytel kürsi

1 fatiha  

3 ihlas 

Nas felak

Okuyup üflerim bebeğime kendime

Bide mesela eve misafir gelecek olsa

Icinden nas felak oku 

Eve gelen misafirin uzerine ufle içinden 

Nazar-ı kırar..

tarafından
Cooooook sagol
0 oy
(54,207 puan) tarafından
ben niyet ediyorum

niyet ettim Allah rizasi icin kizima nazar duasi okumaya diye

felak nas 3 ihlas 1 elham ayetelkursi bide kisa nazar ayeti var onu okuyup ufluyorum sonundada çıksın gitsin daglara taslara Kuru ağaçlara diyorum
tarafından
Coook sagoool abla

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 245 göst.
3 Eylül 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
1 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 322 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,477,422 soru

24,183,308 cevap

336,468 kullanıcı

...