0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Bir işe girdik sonu hayır olsun inşallah 

sebebisensin341@outlook.com

Profilde maske var amacım takipçi kazanmak yarın öbür gün maske olmaz başka bişey olur el işi yapıp satarm belli olmaz 
notu ile kapatıldı: Satış ve reklam yasak

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Postumu kapatmayın:D

(12,763 puan) tarafından
Ama reklama giriyor maalesef kapatıyorum goren ekler
tarafından
Ya azemiella bana birazcık cücücuk torpil edeydin ya :D
(12,763 puan) tarafından
Torpil bende yoh malesef
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hayirli olsun kuzum :) bol takipcilerin olur insallah 
tarafından
He hiç sorma şimdi varya ünlüleri etiket topuna tutacam neye uğradıklarını şaşırıp gece rüyada bile maske görecekler :)
(22,057 puan) tarafından
Kiz bol bol yorum yap biliyonmu :DD ordan gordukce takip ederler benim kuzenimde yapiyodu hahahah benim yok olsaydi takip ederdim
tarafından
Teşekkür ederim eda dün bir mort oldum tabi gece uyumuyorum ya nette geziyorum bir firma toptan maske alınır diyo bir sevinçle arama tuşuna bastım benim eşim gececi ya uykumda yok bir adam çıktı efendim dedi dedim böyle böyle dedi abla saat kaç farkındasınız değilmi 3 buçuk :D
Dedim abi nerden bileyim sen küçük esnafın kendi numaranı koymuşsunuz ben çağrı merkezi zannetdim onlar 7 24 açık oluyo öyle kapattık ben bir mortt :D
(22,057 puan) tarafından
:D hahahahah ulan sesli guldum valla gecenin 3unde hahahahaahaj DD iyi bari başka bksi demedigine sukret kiz
tarafından
Valla hiç sorma bide adamın sesi bir kalın gece gece korktum valla :)
tarafından
Sabah tekrar aradı heralde eşi yanında diyo soyle gece 3 aradı duydum vs diyor ses geliyor dedim vallah billah abim bacım maske için aradım az kalsın boşanma faciasına yol açacaktım dedim nerden bileyim şirket telefonu sandım hayatımda kaç kere ticaret yaptım ben :)
Elime yüzüme bulaştırdim yani :))
(22,057 puan) tarafından
:DD sen bida geceleri oturma en iyisim yat uyu :DD
tarafından
Valla artık öyle yapam yoksam milletin yuvasını bozuyom iş yapayım derken
0 oy
tarafından

Timam birazdan girince takiplerimmm:)

Hayırlısı olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,778 soru