0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (444 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar dün normal doğum yaptım dikiş yerlerim çok ağrıyor vajina bölgesi dikişi yani  oturup   kalkarken çok zorlanıyorum canım yanıyor dıştan  7 dikişim var bu normal mi bu kadar ağrı olması dünden belli lavoba ihtiyacım bile yok olsa da korkuyordum hissetmiyor gibiyim rahmimi

12 Cevaplar

0 oy
(12,524 puan) tarafından
Normal sanırım kontrole gidersen detaylı bilgi verir

Geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Benimde oyleydi canım lovaboya saatlarrce gitmedigim oluyordu dikislerde ağrıyor normal tentirtiyot al sür ılık suya koy onunla yıka 
0 oy
tarafından
Sana tavsiyem batılın ile yıka kurut ben öyle iyileşti temiz tut
0 oy
tarafından
Normal kuzu benimde öyleydi çok temiz tutman lazım
0 oy
tarafından
Benimde dıstan 7 ydi.daha cok erken agrinin olmasi cok normal. Korkudan midir bilmiyorum ama lavaboya gitmiyordum. Geçmiş olsun cnm insallah erkenden iyilesirsin.
(444 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Normal canim 36 gun oldu yeni yeni tam toparladim ilk günlerde arkadan da dikilmis gibiydim duphalac kullandım hemeroit var bende onunla tuvalete çıkabildim bi hafta kullandım. 

Uzerine oturma acilma gerilme olmasin yan oturmaya çalış dinlen uzan 

Hayırlı olsun bu arada
(444 puan) tarafından
Aynen canım bende de basur var oda ağrıyor
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Normal canim 1 kaç günü o gider ..
0 oy
tarafından
Bana doktorum ağrı kesici iğne vermişti ilk üç gün sağlık ocağına gidip yaptırdım yoksa çok ağrım oluyordu doktoruna bı danış istersen kuzum 
0 oy
tarafından
Canim hastane de tuvalete gitmedin mi yapmadiysan seni nasıl.cikardilarki
(444 puan) tarafından
Canım daha hastanedeyim zar zor idrar yaptım bu akşam taburcu olucam
tarafından
Ha ozaman ederler ya ister istemez olur yeni doğum yaptın korkma kolay değil bakımını iyi yap sorun olmaz
(444 puan) tarafından
Kanamam oluyor pedimi sık degisiyorum yeterli dimi
tarafından
Yani çoksa hasta bezi ben iki gün taktım ped tahriste edebilir dikisini canim.dikkatli kullan
tarafından
Şimdi sana hastaneden çıkarken doktorun ilaç yazacak diyecek her lavobadannsona kurula mutlaka ben saç kurutma makinesiyle.kurutuyordum ilacı ile temizle ağrı kesici iç mis bişey kalmaz
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Ya sende doğum yaptın demek. Hayırlı olsun canım benim. Doğumun nasıldı kolay geçmiştir inşallah. 

Benimde üç gün oldu idrar sonrası yanma yaşıyorum yan oturabiliyorum sadece. Ve daha dikişlere bakmaya cesaret dahi edemedim :(
(1,797 puan) tarafından
Kardelenin de seninde doğum yapmış olamana çok sevindim şimdi sağlıcakla güzel günlerde büyütün inşallah bebislerinizi güzel anneler ♥️♥️♥️
(2,071 puan) tarafından
Cook teşekkür ederiz kuzum sonunda bizde kavuştuk kavuşan kadar burda başınızı ağırttık :))) ♥️♥️
(1,797 puan) tarafından
Estağfurullah canım çok sevindim senin adına ♥️ darısı bizlere inşallah ☺️
(2,071 puan) tarafından
Inşallah canım benim ♥️
(444 puan) tarafından
Derinin annesi teşekkür ederim canım doğumum zor oldu ilk olduğu için sanırım baya zorlandım 6 saat sancı sonunda doğumum gerçekleşti
(2,071 puan) tarafından
Ben 25 saat suni sancı sonucu doğum yaptım gerçekten çok zordu
Şimdi bebegin nasıl iyi mi canım?
(444 puan) tarafından
İyi canım şükür taburcu olduk evdeyiz senin bebek nasıl iyimi
(444 puan) tarafından
Bir preneses annesi kusur bakma geç cevap verdim canım hastaneden gel lohusalık falan pek telefona bakamadım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(2,071 puan) tarafından
Çok şükür iyi canım bende onunla beraber yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum
(444 puan) tarafından
RABBİM sağlık sıhhat versin inşallah canım
0 oy
tarafından
Canım benim 30 dikisim vardi ay neler çektim bir ben bilirim birde Rabbım bu ağrılar acılar asla geçmez diyordum ama geçti gitti şimdi ikinciyi düşünüyorum bakalım :))) Allah şifa versin çok temiz tut 
0 oy
(214 puan) tarafından
38 gün oldu hala acısı duruyor canım çok normal seninki 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 133 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Semasu12 (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,296 soru

24,181,436 cevap

336,341 kullanıcı

...