0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (577 puan) tarafından
Kizlar urfadayim zaten 42 derece sıcaklık kavruluyorum 4-5 gunudr kabizim o da beni daraltiyo göbeğim şişti kaskatı kesiliyor meyve yiyorum erik kayısı falan hoşaf kaynatiyorum karpuz falan yiyorum bana misin demiyo boule sicaklardan zaten daraliyorum bide hamileyim üstüne de bu kabızlıkta olunca bana afakanlar basiyo kizlar ne yapayım ne önerirsiniz en acilinden patlayacak gibi gobegim 

12 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Sivi tüketimin azmi canim
(577 puan) tarafından
Enfeksiyonum var az diye düşünüyorum ama günde 10 bardak falan rahat su içerim bazi günler daha fazla da olur bilmiuorim
(1,895 puan) tarafından
Acı biber ye
(577 puan) tarafından
Kız o ne yapar beni hamileyim zaten mide yanması yaşıyorum bı yeri toplarken. Diğer tarafa zarar vermeyelim
-Reklam-
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Karpuz lifli yiyecek o.seni ishal etmez sen boo bol kayisi ye
(577 puan) tarafından
Şimdi 5 tane kayısı yedim kahvaltıda dün de yedim zaten sürekli erik hoşafı yiyorum yokcikmiuo
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Kompostuya zeytin yagi damlat ye kaysi suyu iç 

(577 puan) tarafından
Ne kadar damlatayim erik hoşafı yapmıştım 1 bardağa ne kadar yağ olsun
(30,101 puan) tarafından
Bir yemek kaşığı  koysan kafi
(577 puan) tarafından
Tmm denicem teşekkürler
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Saf zeytin yağı iç 1 kaşık inşallah çözer. Olmadı 1 saat felan sonra bi daha içerisn
(577 puan) tarafından
AA hemen etki eder mi saf diye aldık bilmiyorum ins saftır hemen kalkıp içiyorum canım
(5,481 puan) tarafından
Annem bize hep veriyodu hep cidden iyi geliyodu, fazla da kaçırırsan ishal yapabiliyo
(577 puan) tarafından
Şuan ishal olmayi göze aldım :)
(5,481 puan) tarafından
Nasılsın canım işe yaradı mı
(577 puan) tarafından
Ay evet eşime de karnıma masaj yaptırdım birazcık etki etti çok şükür
Çok sağol canım ;)
(5,481 puan) tarafından
İyi canım öok sevindim
0 oy
(2,540 puan) tarafından
En acil siyah kuru kayısı ye 5 10 tane oda birazcık cir çır yapar ama olsun hemen etki ediyor 
(577 puan) tarafından
Gün kurusu diyorsun dimi malesef ondan yok düz kuru kayısı var evde normal yaş kayısı var onu yedim kuru dan yemedim
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Sıcak süt iç canım biraz da güneş vurdumu sana dakikada tuvalet
(5,908 puan) tarafından
Seni anlıyorum cnm ama zorla dene istersen evet tiksinmek çok zor ama sıcak bir bardak iç kesin çözüm
(577 puan) tarafından
Tmm burdaki önerileri denicem daha da etki etmezse mecbur senin süt onerini deneyeyim sağol canim
(5,908 puan) tarafından
Rica ederim cnm inşallah diğerleri yararda süte işin kalmaz
(577 puan) tarafından
Çok teşekkürler canım
(5,908 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
tarafından

• :(Urfaaaa yaniiii
(577 puan) tarafından
Alev alev yemin ediyorum normalde yazın memlekete giderdik bu yıl gidemesekte her pencere açık dış kapida açık bana misin demiyo
tarafından
Açarsan daha sıcak geliyo kız ben balkonu yikayacam cesaret edip cikamadim
(577 puan) tarafından
Kız oturduğun yer alttan sıcak veriyo sanki ki benim evim kuzey ama yazın azıcık güneş mahvediyo
tarafından
Amannn esas yazın Urfa'da kalmayacan bende dayanamıyorum kizncocugu balkona cikartamiyom çatlıyor evin içinde bide hamileyim:(
(577 puan) tarafından
Aslında biz yazları memlkete gidiyoruz ama bu yıl eşimin işi bu hastalık meselesi olunca gidemedik :/
Çocuğum yok şimdilik ama bende hamileyim sıcaklar darallar getiriyo
0 oy
tarafından
Acilse bir kereliğine lavman, sonrakiler için duzelene dek hamilelerin de kullanabildgi duphalac şurup, uzun vadede de günde üç litre su ve kaynamış suya atcagn suyuyla birlikte tuketcegn kayısı ve incir canm, ekmek ve pilav tüketimini de azalt. Hepsi buuu.
(577 puan) tarafından
Evde kabızlığa dair hiç ilaç yok malesef normalde düzenli girerdim kan hapı kullanıyorum o beni mahvetti.
Günde 10 bardak falan suniciyorim kuru meyve de yiyorum yaşta hele bu bozukluk başladığından beri açılsın diye uğraşıyorum ama yok olmuyo
Ekmek pilav çok.yemiuoriom gibi geliyo bana ama.bilmiyirum gerçi bugün poğaça yapmıştım kahvaltıya 2 buçuk tane yedim. :/
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Zeytin yağı iç ama çok iç 
(577 puan) tarafından
Tmm 1 kaşık icicem
0 oy
tarafından
Canim bir yemek kasigi sivi yağ iç birdr cok afedersin tuvalete oturdugundada o bolgeyide yağla. 5 gundur kabizim diyorsun zorlanırsın basur olur daha fena hal alir.
(577 puan) tarafından
Ay sorma normalde böyle zorlandığımız makatta bir-iki top geliyor elime zorlanmasam sıkıntı yokta zorlanınca malesef :/
Yaglamayi denicem çok sağol canım
tarafından
Rica ederim canim yağ ictigin gibi cikartin tuvalete yaninfa yag gotur hemen sür zorlanmazsin insaAllah ve bol bol su ic canim
0 oy
tarafından
Yulaf ye süt sevmiyorsan  yoğurda kat ye 
(577 puan) tarafından
Yulaf hakikaten ne zmandir yemem valla yapayım da yiyeyim canım istedi bian tmm canım çok sağol :)
tarafından
Rica ederim :D
0 oy
tarafından
Kayışı ye yada kompostosu iç 
(577 puan) tarafından
Bu ikisini hep yapıyorum etki etmedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
0 cevap 144 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bustas (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
8 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Kartanesi1 (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,037 soru

24,052,744 cevap

329,762 kullanıcı

...