0 oy
813 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (909 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kadın hepsini yapmak zorunda mı bir nevi hizmetçi olmuş olmuyor mu oh erkek çalışsın evde yan gelsin yatsın kadının mesaisi neden bitmiyor 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapmak zorunda değil ama biz öyle yetiştiğimiz için bixim görevimizmiş gibi algılanıyor Allah var eşim her konuda yardım eder ama çalıştığı zamanlarda yapmaz yapmasını da istemem işi çok ağır zaten ama evdeyken akla gelecek her şeyi benimle birlikte yapar hatta daha çok yapar olması gereken de bu zaten
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
Ben fazla,kasmam kendimi yemegi hasta veya,col yorgun degilsem mutlaka yaparim yemek zor gelmez. Temizlik yorucudur ama onu da cocuktan vakit buldukca bolerek yaparim bi gun camasir bi gun silip supurup toz alma bi gun banyo gibi. Evim genel olarak bakildiginda,temiz derli toplu durur. Ama cocuk dogdugundan beri oyle ayrintili temizliğe ( kapi cam ) pek giremedim dert etmiyorum oldugu kadar oglumla ilgilenmeye,çalışıyorum.  Sen de fazla dert etme bence yoksa,cok yipranirsin yorulursun
0 oy
tarafından
Kadının işi hiç bitmez ki... 

Çocuğuna bakar 

Kocasına bakar 

Yeri gelir kaynanasına kayınpederine bakar 

Evine bakar 

Ama kadının hiç kendine ayıracak vakti olmaz hiç kadına iyi misin diye hal hatır soran olmaz...

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 348 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,040 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceylinnnn (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.

Kategoriler

1,469,719 soru

24,076,322 cevap

330,949 kullanıcı