0 oy
5,557 göst.
Diğer kategorisinde (467 puan) tarafından
Ben pek doğru bulmuyorum da sağlıklı degil dimi 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vermiyorum vermeyeceğim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bazen veriyorum oğlumla markete gidince istiyor alıyorum hatta bugün çilekli danette yedi :D

0 oy
(5,053 puan) tarafından
Oğlum 15 aylık hero baby kavonoz mama danone danette meyve suyu kaşık mama süpriz yumurta bisküvi gofret vs veriyorum bazen 1 hafta da bir bazen 2 hafta da bir sonuç da 3 4 yaşına gelince de yiyecek değişen bir şey olmayacak dışarı çıktığïm zaman kavonoz mamalar kurtarıcım oluyor herkesin yemeğini vermeyi sevmediğim den 2 hafta oldu bu gün kavonoz mama yedirdim ikindi vakti sütlaç eve dolduruyorum sevdiklerinden ödüllendiriyorum sonrs
0 oy
(3,999 puan) tarafından
kavanoz mamalardan veriyorum haftada bir . ama danone puding falan vermiyorum 13 aylik benim kiz
0 oy
tarafından
Ben cok aglarsa oyle veriyorum danoneyi. Zaten baska turlu su iciremiyorum. Bir kasik danone bir kasik su seklinde anca icirebiliyorum kandira kandira
0 oy
tarafından
Puding hiç vermedim ama danone dolu dolu vardolapta kavanoz mamalarda var benim babam apartmanda dedem diye sevdiği insan var o alıyor. Abur cubur ne bulursam veriyorum aman ben neyle buyudumde çocuğumu onunla büyütücem annem bir ay emzirmiş sonra sütle cici bebe vermiş mis gibi de kızım valla allaha şükür bir sağlık sorunum da yok ha bu olmuycak diyede değil ama ben onları yedim diye değil tabikide
0 oy
(12,521 puan) tarafından
İkinci bebeğim 9 aylık henüz hic vermedim uzun Bi süre daha vermeyi düsünmüyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 396 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,354 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 556 göst.
4 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mina gozde (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 542 göst.
26 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Fairytalee (2,621 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,601 soru

24,100,820 cevap

332,401 kullanıcı

...