0 oy
1,327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (924 puan) tarafından

Ne yapacağımı bilmiyorum. Zeytin yağı yaptım ilaç yaptım pişik kremi yaptım. İyice arttı. İyice sertleşti Öpmüyoruzda. Nerdeyse her gün duş aldırıyorum. Böyle oldu mu sizin bebeklerde? 3aylık kızım

image

42 Cevaplar

0 oy
(226 puan) tarafından
Siksik duş aldırma nem gidiyor vücuttaki bırak biraz yaglansin cildi
(226 puan) tarafından
Ah canım kıyamam çok uzuldum
-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından
Benim kızım da 1 buçuk aylık bizde de çıktı linola diye bi krem verdi doktor sabah akşam kullanıoruz şükür azaldı baya canım sen bi götür doktora 
0 oy
tarafından
Vay yavrum vay kıyamam bi doktora götür kuzum benim ya benimde kollarımda cikio aynısı hatta bazen sulanıp akio oda sıcaktan oluo ben krem kullaniorum 
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Doktora götür canım
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Başka birsey sürmeden doktora götür canim daha üç aylık. Çok narin ne olduğunu bilmiyosun bile rastgele ilaç kullanman kötü olabilir 
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Kalin bisi gibi duruyo sen hastaneye gotur
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Egmaza gibi eumovate krem vermişti bize doktor kolumuzda vardı geçti
0 oy
tarafından
Madecasoll denedin mi.kuzum
0 oy
tarafından
Alerjik egzama cnm..geçen bizim de öyleydi..domates acı yada baharat yememek lazım bir krem verdi advantan isimli krem günde bir kere ince tabaka sürüyorsun
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Mediflora orda anne bebek kremi var bence onu kullan benim oğlumun yüzü de çok kötüydü öpmediğimiz halde o geçiriyor kesinlikle memnun kalırsın 
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canm doktora gotur istersen 
0 oy
tarafından
Yüzünü fazla ıslak birakma hergun yıkamaya gerek yok. Iki günde bi yıkasan yeterli olacaktır .  Ve mutlaka yüzünü pamukla sil her seferinde temizledikten sonra temiz bi havluyla kurut ıslak kalmasin  ama yinede bi doktora gozukmekte fayda var canım geçmiş olsun 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Birincisi zeytinyağı kullanmanı tavsiye etmem yüzüne zaten asitli ve egzemaya benziyor bı doktorun görmesi daha iyi olacaktır Dalin falan kullanıyorsan kullanma bence o daha çok kurutuyor 
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Mustelanin nemlendirici kremi 

image

0 oy
(484 puan) tarafından
Egzama olmuş sanırım canım yarın mutlaka doktora gotur
0 oy
(329 puan) tarafından
Bnm oglum da yzü böyleydi beklazon krem sürerim iki güne gecerdi Bi dene uygun fiyatlı zaten 
0 oy
(236 puan) tarafından
Cnm hassas olur cildi doktor a götür hemen sonra alerji falan olur 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Bence artik yapcani yapmissin evde bi doktora goturmelisin yazik kucucuk o daha 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Canim bir sprey kabina 2 3 tane aspirin ez koy *** cocugun o bolgelerine 15 kalsin sil yika  nemli tutma kuru tut yuzunu nem seven bisey bu sanirim kuru tut daima dr a neden goturmedin birde varsa travazol sur arkadsimin kizinin poposu boyle olmustu travazol cinko bepanten yada bepantol iste ikisi ayri sey biri yara iylestiriyo diger yara onluyo sen yara iylestiriciyi al karistir 3nu sur yani bunlar iyi gelir muhtemelen cilt hastaliklari icin bunlari onermisti dr arkadasima 
(924 puan) tarafından
Burda kızlar hemen götür diyince götürdüm ilaç yazıldı çok teşekkür ederim.
0 oy
(136 puan) tarafından
Temreu gibi canim bu nazardan bebegini okut birine
(924 puan) tarafından
Ben de nazar düşündüm Valla

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 244 göst.
11 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal2603 (797 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
9 cevap 436 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde ikde03 (90 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,710 soru

24,114,681 cevap

333,178 kullanıcı