Esimi ilk bir cafede oturuyordum oda iceri girdi orda gordum ilk gprunce şöyle bir bakip döndüm asla evlenecegimi düşünmezdim valla
Düğün sonrası gittiğimiz bı mekanda bizim masada gördüm hayır hiç hissetmedim çünkü yanımda sevgilim vardı
Düğünde gördüm bayrakçıydı
Lojmanda kalıyordum yemekleri berbattı kızlar dedi biri var arıyosun ayağına kadar getiriyo tost yapıyo dediler numarasını aldım aç kaldığımda isterim diye numara öyle gelmiş oldu sonra bigün tost istedim aradım hemen numaramı kaydetmiş bi baktım durumlarımı takip ediyo tabi ben adama abi diye hitap ediyom adını bile bilmiyom ki bigün durumuna kiraz koymuş cnm çekti yazdım bize de getir abi diye (iga bizim lojmanları dağ başına yaptığı için öyle her canının istediğini bulamıyon) tmm Arnavutköye gittiğimde alırım dedi ertesi gün aradı aşağı markete koydum kirazları ordan al diye öyle başladı konuşmalar bigün yemek yerken Ee Bartına gelin gelcen mi dedi ben şok ilk tost istememle yüzük takmamızın arasında 2 ay var 1 ay sonra da nikah oldu ve şuan 1.5 aylık oğlumuz var bildiğin yarım kilo kiraza gittim yaa
Lisede okulda gördüm kız ne eşi ne içine doğması
1,514,209 soru
24,694,006 cevap
368,524 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın