0 oy
802 göst.
Diğer kategorisinde (3,033 puan) tarafından

imageneler yapıyorsunuz kızlar ben yine tek başıma kahvemi içiyorum :))

11 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Post açtim cvp verilmesini bekliyorum bi el atin la
(3,033 puan) tarafından
18. Haftadayım ilk gebeliğin ben senden daha cahil bu konuda :Ddd
(7,934 puan) tarafından
Bnmde ilk cnmm acemiyiz dahaa
(3,033 puan) tarafından
Ama ne güzel yaklaşmışsın sen yinede :)
-Reklam-
0 oy
(1,797 puan) tarafından
Bir tane de bana yap geliyorum ☺️ çok hoş görünüyor kahve ve manzara ❣️
(1,797 puan) tarafından
Ahaha sen yine kaynanaya ver demişsin ben vasiyetimdir sizden kimse bakmasın ver anneme annem bakar dedim ☺️☺️
(3,033 puan) tarafından
Kaynanam iyi gozu gibi bakar işi yok durumlarida iyi yetiştirdiği çocukları da biliyorum o yüzden öyle diyorum tabi kötü biri olsa aslaaaa :Dd
(1,797 puan) tarafından
☺️☺️ Allah'ım sana da eşine de hayırlı uzun ömürler versin cnm evladiniza en güzel siz bakarsınız işin sakasindayiz tabi ♥️
(3,033 puan) tarafından
Tabiki canım rabbin göstermesin kimseye evlatlarımızı beraber büyütelim inşallah:)
(1,797 puan) tarafından
Amin kuzum amin inşallah ♥️
0 oy
tarafından

Oh çekin güzel fotoğraflar. Anlık isteyin:D karın ağrısı mide bulantısı uzanıyorum yav amaannn

(3,033 puan) tarafından
Hamilemisin ondan mi bulanıyor :D bende yeni kalktım sayılır hep bi uyku hali var
tarafından
Evet canım daha yolun çooookkk başındayım hem de ☹
(3,033 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benim olmadı hiç Bulantım 1 defa istifra ettim sadece oda dişlerimi fırçalarken macun rahatsız ediyor o kadar geçer inşallah önümüzdeki haftalar
tarafından
Bende kızımda çok rahattım hamd olsun sorunsuz geçirdim diyebilirim. Ama bu velet daha 5. Haftadan mahvetti beni :)) hamd olsun her halime geçer elbet
(3,033 puan) tarafından
Umarım benimde öyle olmaz :)
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Yatıyoreee sanada afıyet olsun cnm :) 
(3,033 puan) tarafından
Sağol canım yat yat başım ağrıdı dedim.en iyisi kalkmak kendime geldim anca :)
0 oy
tarafından
Balık yemek pişirmece kuzum:-)

Afiyet olsun
(3,033 puan) tarafından
Kiz bu mevsimde ne balığı:Dd
tarafından
Canım çekerse her mevsimde yerim somon kuzum İzmirliler için balığın mevsimi yoktur:-)
(3,033 puan) tarafından
Haha Iyimis :) eşim diyet yapıyordu hergun et balık tavuk artık mangal hariç hiçbirini yiyemiyorum hele ki tavuk haşlama bıktım resmen giresim yok hicbirini yemem lazım ama yok almıyor midem geçen eşim mezgit almıştı paketli donmus yiyemedim hiç
tarafından
Taze balık alın kuzum somon güzel oluyor fırında buharda yapıyorum ben tepsisinin altına su koyuyorum. En güzel diyet yemeği yağsız buharda misss
(3,033 puan) tarafından
Yanı deniz olan yerdesin bulursun tazesini biz karabükün bi ilcesindeyiz domates biber bulduğuma seviniyorum :Def
0 oy
(2,916 puan) tarafından

Hep yatıyorum ☹

image

tarafından
Of canım ayak agrısı çok pis dogumdan sonra bende damar tıkanıklıgı oldu resmen öldüm dirildim. İnsanin vucuduna bişey olsa neyse de ayaga bişey olmasın ya çok zor hep üzerindesin inşallah çabuk igleşir
(3,033 puan) tarafından
Kıyamam ya zor valla böyle ben ranzadan düşüp omzumu çıkarmıştım aman aman çok zor bide cocuk var iyileşir inşallah hemen
(2,916 puan) tarafından
Bugün çok kırgınım herkese sinirimi esimden çıkartacam kaynanamgille aynı apt.dym dün akşam geldim kendi evime annemdeydim daha 1 hafta basmamam gerek hiç gelipte kimse yoklamadı bu kız açmı tokmu diye kendi babam geldi ekmek arası getirdi onu yedik zümrayla kimde kimseye muhtaç olmasın cidden öyle zorki heleki ayak. Amin inşallah
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum kızım 1 bucuk aylık tı kaynanam bana yakındı annem bana bakıp gitti yataktayım sırf oglu evde aç kalmasın diye bana yardıma gelmedi o günlerimi asla unutamam kuzum insanin yüzünü dara düştüğünde anlarsin boşver bebegin için herkesi af edersin s. Ktr et.... Bende çok doluyum valla
(2,916 puan) tarafından
Inanki biri dokunsa ağlıcam ben çok ***** ni insanim herkesi kendim gibi görüyorum Rabbim öyle muhtaç ederki o zaman bende çok farkli bi insan olucam. Cok bunaldim
tarafından
Sabret canım ben Allaha havale ettim sende Allaha havale et gün gelir devran döner
(2,916 puan) tarafından
Aynen öyle bitanem bu 1 haftada geçer inşallah
tarafından
İnşallah canım inşallah ❤️
0 oy
tarafından

image

kocamin bardağı onun yokluğunda:))
(3,033 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende o nöbetteyken atıyorum  ona kahve tatlı falan çok kızıyor hep ben yokken yapiyosun diyor :Dd
tarafından
Ay kıyamam kız ben ona aç calisiyor yemek yemeye fırsatı olmuyor kiyamammmmm:(((
(3,033 puan) tarafından
Bizimki öğle akşam yemeğine falan geliyor ben kıyarım:Dd
0 oy
tarafından

Saçımı kestiricem 1 yıldır kestirmiyordum sıra bekliyorum

image

(3,033 puan) tarafından
Ben kıyamıyorum ya aslında uçları süpürge gibi oldu ama kıyamıyorum yine daha önce çok kısa kullandım sıkıldım:))
tarafından
Ben  hamileydim uzatayım dedim sonra virüs girdi kesemedim ama yeter artık dedim kızı emzirirken zor oluyor baglıda sevmiyorum küt yapcam
(3,033 puan) tarafından
Benim bi ara gülben ergen modeliydi çok kısa sonra hep küt kullandım yıllarca kut rahat oluyor şimdi kapalıyım topuz lazım:D
0 oy
tarafından

Başlığa aseren girmesin yaz kız :)✔️

(3,033 puan) tarafından
Heryerde kahve var kız başka şey değil ya önceden yazıyordum ama artık gerek yok :)
0 oy
tarafından

Yuhum gelirr gözlerim kapaniiiir

image

(3,033 puan) tarafından
Ohh en güzeli :))
0 oy
(18,792 puan) tarafından

image

bunu örüyorum canım kizima InseAllah aksama bitirecem
(3,033 puan) tarafından
Yaa çok güzel görünüyor bende yapicam bakalım bireylerde  kötü olur yapamam diye başlamadım hiç
tarafından
Bunun elbisesi ne güzel olurrrr
(18,792 puan) tarafından
Bunu yelek örecem ip  artarsa ayni model etek de örecem
(3,033 puan) tarafından
Ay çok güzel olur valla :)
tarafından
Güle güle kullan canım

İlgili sorular

+6 oy
8 cevap 576 göst.
30 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,133 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 304 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 756 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde teleTubiii (2,110 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 720 göst.

Kategoriler

1,477,895 soru

24,189,833 cevap

336,845 kullanıcı

...