+1 oy
2,742 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ayrılma noktasındayız geldiler bize son kez konuşalım bir karara varalım diye. Benim annem, babam ve onun annesi babası. Eşim beni gördüğü gibi yelkenleri suya indi dedi Sadece bize akıl verin ben çok sinirli bir adamım biz düzelelim akıl verin dedi sadece bu kadar. Kaynana ordan atladı diyor sen bana ne zaman pasta yaptın, sen bana ne zaman ütü yaptın, sen bana ne zaman süpürge yaptın ağzım açık şok bir şekilde dinledim dedim ki ben sana geldiğimde hep iş yaptım ama bunu sana gösteremedim. Geçen geldim kanamam oldu cam sil diyordun be Allahsız dedim. Senin oğlun ne diyor bize akıl verin sen ne yapıyorsun bana onu yapmadı bunu yapmadı valla bağırdım çağırdım ona sinirimi attım kaynanaya yüz yılın patlamasını yaşadım rahatladım 

45 Cevaplar

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Kaynananın eli neresinde pardon? Kendi yapamıyor mu kendi işini? Ha çok acizse çağırır bir temizlikçi ama sen mecbur değilsin
-Reklam-
0 oy
(479 puan) tarafından
Evin ayrımı canım 
(2,033 puan) tarafından
bu çok eski post ve arkadaşın hesabı bile silinmiş neden hortlattin
(479 puan) tarafından
Ne bilim yeniyim bende
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Vallaha bacım akıl vermek gibi olmasın barısacaksan da bir daha kayınvaliden le asla görüşmemek sarıyla barıs yoksa gene aynı olursunuz
tarafından
Post hortlamış baceeey:D
0 oy
tarafından
O kaynananin ..........
0 oy
(299 puan) tarafından
Eşinizle tekrar deneyin ama önceden konuş annesiyle mesaf koyun ben büyüklere saygıdan yanayım her zaman ama kadın ara yapmaya değilde bozmaya gelmiş resmen orda o konuşulacak mevzu değil ama temennim esinzle aranizi duzeltmeniz anasına kendi gitsin siz gjtmeyjn gerekçe olarak da eşinize söyleyin ara duzltmeye gelen pastayaadar mevuz etmez diye böyle durumlarda buyuklwrin daha yapıcı olmasimlazim heleki arada çocuk varsa deneyin derim oturun sizi mutsuz eden rahatsız eden huylarinizi konualri baş başa kimseyi katmadan konuşun 
(904 puan) tarafından
Yine eski bir post
(299 puan) tarafından
Evet uazdik sonra farkettim malesef

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 974 göst.
8 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Meleknazz (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 494 göst.
0 oy
5 cevap 812 göst.
18 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,101 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kasimcicegiii (1,328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,139 soru

24,120,761 cevap

333,458 kullanıcı

...