0 oy
772 göst.
Diğer kategorisinde (1,112 puan) tarafından
Bizim tayinimiz benim memleketime cikti akrabalarim orda ama ailem bursa da yasiyor babalarında orda evleri var kiraciyi cikardilar biz oturalim kira vermeyelim 2 bebek olcak Allahin izniyle masrafimiz cok olcak diye simdi evde tadilata baslycaklar 10 15 bin masraflari olcak esimde itiraz etmedi oturcaz evlerinde buraya kadar hersey iyi ama sonradan sorun olur mu sizce eşim alıngan yapiya sahip kestiremiyorum bisey olur mu olmaz mi ama baska eve de 1500 lira kira vermek istemiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başka evde 1500 verme amaa baban için ilerde de ne olur ne olmaz düşüncesiyle 500 600 700 ne kadar istersen en azından 3 te birini verebilirsin kira ücretinin en azından babanın da gönlü hoş olur mutlu olur :) 
(1,112 puan) tarafından
Asla kabul etmezler hatta bebeklerimin herseyini onlar aldi biz daha nir igne bile alamadik hem nasil soylenirki babaya anneye size kira odeyelim diye hemen hayir derler
(3,615 puan) tarafından
Nie verio ki zaten 15 bin masraf yapıolar kira vermis gibi oluo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burada ki olay sende bitiyor hani bir tartışma esnasında falan bura babamın evi falan diye ağzından kaçırma sorun olmaz o ilk başlarda alınganlık yapar normal ama hani baba evi olduğunu dile getirme sanki onun kendi evi gibi görmesini sağla Allah huzurunuzu bozmasın 
(1,112 puan) tarafından
Yok canim Allah korusun insaalah agzimdan oyle sacma sapan bir laf cikmaz bende borcumuz var cocuklar olcak insaalah birde kira düşünmeyelim diye kabul ettim umarim iyi olur
0 oy
(863 puan) tarafından
Senin annenlerin evmi eger oyleyse erkeklr sonradn biraz sorun ediyor bi kavgada hemen ustlerine aliniyolar
(1,112 puan) tarafından
Evet benim ailemin evi valla onunkiler verseydi ben hemen kabul ederdim :) insaalah alinmaz ama alingandir maalesef
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ayy ne güzel memleket Bursa. Fırsat olmuş daha iyi kira yerine kenara koyarsınız çalışabilirsen annen çocuğa bakar. Bir bakmışsın iki yıla ev almışsın. Evlenecek kardeşin vs. Yoksa rahat olur. Eşini idare ettikten sonra hiç sorun olmaz. Geçim olacak kadar idare etsinler birbirlerini. 
(1,112 puan) tarafından
Ailem yanimizds olmayacak maalesef onlar baska sehirde yasiyorlar ev borcumuz var zaten yapilcak insaalah ondan da orda oturmamizi istediler borcumuzu kolay odeyelim diye insaalah bir sorun cikmaz
(13,307 puan) tarafından
E yanınızda yokmuşlar zaten canım hiç sorun olmaz. Ben kayınvalide yanında dururken alınacak ütüme kadar kendi annem aldı çeyizlik bozuldu. Eşim de bir iki ya ayıp vs dedi utandı şimdi resmen işine geliyor. Kayınvalidem 20 TL verse geri ister mesela. Bir an evvel bitirirsiniz bak borcunuzu.
(1,112 puan) tarafından
Dogru söylüyosun canim insaalah bitiririz kendi evimize geçeriz hemen onunda işine geliyor zaten büyüksehir sonucta masrafi cok olcak en azindan kira düşünmeyecek
(13,307 puan) tarafından
Hangi semt ayıp olmazsa
(1,112 puan) tarafından
Ankara incirli
(13,307 puan) tarafından
Şimdi anladım ben sen Bursaya geleceksin sanıyorum fakat Ankara da farksız Bursadan ekonomik olarak.
(1,112 puan) tarafından
Evet ailem bursa da nilufer de bursaya gelmeye calistik ama kismet ankaraymis ikisi de pahali sehirler
(13,307 puan) tarafından
Nilüferde bile anasının gözü kiralar bakma nasip size güzel olmuş eve kira vermeyeceksin en azından.
(1,112 puan) tarafından
Aynen oyle 1800 kira oldugundan evi aldilar 5 sene önce asiri pahali oralar evet biz kira vermiycez o cok önemli
(13,307 puan) tarafından
Ortalama 2250-2500 zaten kredisi çıkıyor oradaki evlerin iyi yapmışlar.
0 oy
(313 puan) tarafından
Eğer ailen bunu dile getirmezse ev kendilerinin değil gibi davranırsa bir sıkıntı olmaz 

Ama imalarda bulunurlarsa normalden daha fazla girip çıkar gelip uzun uzun kalırlarsa o zaman eşin sinirlenebilir
(13,307 puan) tarafından
Ah sorma valla eşim de asgari ücretten hallice alıyor. Ben de işten ayrılınca yaş geçiyor diye hamile kaldım bilerek. Annem de benim boynum eğilmesin torunu eksik kalmasın diye en iyisini yapmaya çalışıyor. Kayınvalideme de sırf para konuları için **** oluyor. Çekip alacağım sizi diye kaç kere dedi. Ben de mecbur dinliyorum gücensem de. Ah keşke benim de ikizlerim olsaydı. Bakma en iyisini ailen yapmış zannetmiyorum eşini gücendirsinler. Uzaklar da
(1,112 puan) tarafından
Canim benim Allah saglikli evlat versin insaalah benim tüp bebek ondsn ikiz 7 sene olmadi Allahim iki tane birden verdi aradaki açığı kapatalim diye insaalah saglikla kucagimiza da aldirir
(13,307 puan) tarafından
Olsun canım Rabbim vermiş ya. Hepimizin  kucağımıza alalım inşallah. Bizde de soyda var ikiz hep dua ettim bana denk gelsin diye de ondan diyorum. Sağlıklı evlat olsunlar önemli olan o
(1,112 puan) tarafından
Insalaah ikinci denk gelir canim :)
(13,307 puan) tarafından
Kısmet Allah bilir
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Benimki pek memnun halinden valla hiç şikayet etmiyor :D bebek olduktan sonra masraflar çıkınca sorun etmez canım. Sorun edecek olursa birazini veririz kira olarak dersin. Ailen kabul etmezse de kenarı koyun bebekler için birikmiş olur 

(1,112 puan) tarafından
Evet dogru masraf cok olcak sorun etmemeli asla kabul etmezler kirayi icini biz yaptiralim bari dedik onu bile kabul etmediler
0 oy
(415 puan) tarafından
Ne düşünceli ailen. Bence ikizlerden birine eşinin amcasinin adı yerine babanin adını vermelisin..
(1,112 puan) tarafından
Yaa dimi hic sorma asla agzimi acmiyorum o konuda kendi düşünsün isterdim ama bakalim sanmiyorum
0 oy
(18,655 puan) tarafından
niye sorun olsın ki demekki yardım etmwk istiypr ailen eşin için şans bence bu kabul etmişse ilerde sorun olmazz
(1,112 puan) tarafından
Kabul etti hic itiraz etmedi hatta ben olmaz dedim o hic olmaz da demedi büyük şehir nasil gecincez falan diyodu galiba o benden mantikli ama erkek iste birden tribe girerse bilmem
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Yani ilerde ne sorun olcak ki zaten 10  ay otursan 15 bin kira verceksiniz ?
(1,112 puan) tarafından
Ayy valla bu erkekler bi tuhaf sonra triplere girermi ki acaba diye sordum canim yoksa evet okadar kira verçeğine zil takip oynamasi lazim:)
(3,615 puan) tarafından
Yani hem size hem babana faydası olcak babamin evi tamir olcak sizde ev sahibi derdinden kurtulcaksnz esin laf ederse de kirada otursan zaten 10 ayda 15 bin verecektin. Baban laf ederse 15 bin masraf ettik ha kira verdik ha evini tamir ettik :D
0 oy
(18,780 puan) tarafından
Kira vermezseniz bile evin bir eksiği varsa siz yapabilirsiniz mesela 
(1,112 puan) tarafından
Evet bizde oyle düşündük simdi annemler yerleri yaptiriyor boyayi falan bende banyo mutfak dolabini vestiyeri falan degistircem icindeyken

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 458 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mryyy (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
4 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde At Work (7,149 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 210 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Suraninanasi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
26 Temmuz 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde zeynos1234 (5,695 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,833 soru

24,189,050 cevap

336,797 kullanıcı

...