0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
57 günlük bebeğim var kızlar önceden sütüm çok iyiydi hep atletim ıslanırdı   ve sagardim yani o derece şimdi ise zar zor yetiyor gibi önceki gibide yemeyede  çalışıyorum biraz fazla yoruluyorum uykusuz kalıyorum. Şut artırıcı etkili birşey yok mu ya ;(((( 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım bende neler kullandım aldm içtim ama yok. Uykusuzluk yorgunluk sütü azaltıyor bu u doktorlar bile diyo 
(1,424 puan) tarafından
Sanırım uykusuzlugada  alıştım gibi bilmiyorum ama yorgunluk oluyor bi yandan bebeğime bakabilme  bi yandan ev işi yemek bide eşimde çocuktan beter onla uğraş
tarafından
Anliyorm seni canım. Bmmde bundan dolayı sütum azaldı hatta çok kez gtti geldi
-Reklam-
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Göğüslerin emzirmene göre terbiye olur. Başta tasmasi normal bebeğinin ihtiyacına göre üretilir yani azalmadi göğüslerin terbiye oluyor sadece zamanla. Kimseyi takma canını da sıkma suyunu bol bol iç iyi Beslen saat başı emzir canım . Emzirme ile artar süt sadece
(1,424 puan) tarafından
Bide önceden taş gibi oluyor du şimdi ise yumuşak ve oğlumda sanki yumuşak olunca almak istemiyor gibi neden acaba yumuşak olunca az sutmu  geliyor bol süt gelmesine mi alışmış ne
(2,890 puan) tarafından
Büyüyor artık bosaltabiliyor ondan yumuşak endişe edecek birsey değil normal kontrollerde kilosunu almış oluyorsa sorun değil canım. Gaz sorunlarının sonuna gelmişsin zaten zamanla oturur düzen
tarafından
Bükre arkadasa katılıyorum gogusleriniz terbiye oldu artık yumuşak olur. Bezini dolduruyorsa doyuyordur . Ama siz stres yaparsanız azalır
(1,424 puan) tarafından
Aynen bezini çok şükür dolduruyor ve kilo alımıza geçen hafta çok şükür iyi dendi. Gaz sıkıntısının sizce sonunami.geldik cunki gazimiz da var  maalesef
(2,890 puan) tarafından
Eskisi kadar zorlamaz artık zor kısmı geçmişsiniz biz iki buçuk aylık üçe doğru gazı bitirmiştık
tarafından
Kilo alımı da iyiyse sütünüz yeterlidir. Eğer facebook kullaniyorsanix emzirme Akademisi diye bir grup var onu takip etmenizi öneriyorum bende ordan bilgilendim :)
(1,424 puan) tarafından
Yok canım ya bi bu sayfam var bide watsp;((((
0 oy
(6,400 puan) tarafından

Tatlim bol su ic sikinti stresten uzak dur bana tahin pekmez su ve cay sut yapiyo oglen.bild 3 kasik dolusu tahine pekmez katip yiyorum :) bbebegn buyudugu icin daha fazla sut iciyo yoksa senin sutun ayni sadece ara ogunler falan yap kendine biseyler atistir :)

(1,424 puan) tarafından
Aynen canım doğru diyorsun bebeğim büyüdüğü için yetmiyor olabilir ;( daha fazla yersem  çok şişko bisey olucam
0 oy
tarafından
Ya canm k.bkma ben daha dogm yapmadım ama hep merak etmisimdir sütünün azaldığını nereden anliyorsun 
(1,424 puan) tarafından
:)) önceden bende merak ederdim şimdi tecrübe sahibi olduk canım mesela önceden tasgibiydi  gogsum ve oğlum uyurken gogsumden süt akardı iç çamaşırım sirilsiklam olurdu kalksada  emziren derdim şimdi ise bunları yaşamıyorum ve bebeğim emerken zaten gogsum yumuşak gibi  ya  az geliyor  biliyorum pek iştahlı emesi  yok gibi
tarafından
Himm anladım canm.
tarafından
Sağol Allah razı olsun
0 oy
tarafından
59 gunluk benim oglumda ayni sorun bendede var malesef goguslerim yumusacik dunger gibi onceden tas gibi oluyodu emzirdikten sonra sagiyodum dolaba koyuyodum ama eskisi gibi deil gaz sorununuz nasil azaldi mi biraz
(1,424 puan) tarafından
2 gün yoksa diğer günler var. Çok değişiyor anlamadim nezaman düzelecek sizin ki nasil
tarafından
Ben mama vermiyom sukur iyi kotu yetiuo benim ama iste eskisi kadar deil
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Isırgan otu tohumu al balla karıştır ye demişti bana çocuk doktoru. Çok faydalı olduğunu ve çok sut yaptığını söyledi. Kg 72 tl dediler. Denemek için 100 gr aldım insallah faydası olur. Onun dışında badem fındık kuru incir kayısı hurma bulgur tarhana sut yapiyormus
(1,424 puan) tarafından
Isırgan otu hariç diğerlerini yemeye çalışıyorum canım bu dediğini  bir araştırıp yiyeyim
(2,445 puan) tarafından
Araştır canım tohumu olarak bak.
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Canım bulgur pilavı humana çay bol su ama en önemlisi dinlenme ve uyku 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 467 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 773 göst.
21 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 463 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde anneoluncaaanladim (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,521 soru

24,184,649 cevap

336,536 kullanıcı

...