0 oy
1,600 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Öncelikle kızlar herturlu eleştiriye açığım kötü bir anne olsam bundan pişman olmaz vicdan azabı çekmez ve gelip burda sizden yardim istemezdim çok pişman oluyorum vicdan azabı çekiyorum ona bağırdıktan sonra 13 buçuk aylık bir oğlum var çok tatlı ama çok yaramaz daha 1 ay önce kafası dikişlik oldu hep düşüyor 3 aydır yürümesine rağmen....bitarafina bisey olacak diye korkuyorum 

Çok tutturuyor herşeyi yırtıyor ağlıyor yani yaramaz bi çocuk kısacası yapmasını istemedigim şeyleri yapıyor 

Onu nasil dizginleyebilirim nasil eğite bilirim çünkü ona bağırınca ondan çok ben mahvoluyorum :((((

24 Cevaplar

0 oy
(582 puan) tarafından
18 aylık oğlum var günde bir defa mutlaka dışarı çıkmak için ağlar  evidağıtması kuru yiyecekleri dökmesi TV unitesine çıkması altını degistirmeme izin vermemesi vsvsvs ama ben hiç bi zamn oğluma bağırmam o ağlarken yada hırçınlık yaparken lütfen sakin olurmusun ne istediğini söyler misin agladigin için seni anlayamıyorum annecim falan derim. O bebek daha senin bagirmaz onu sadece öfkelendirir ve daha çok şımarık olur 13 aylık bebek ne bekliyorsun ki. Benimki bı iki ağlıyor üzerine dusmuyorum kalkıp diğer odaya gidiyorum hemen arkmdan geliyo susmuş sekilde
-Reklam-
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Aynı benim çocuk gibiymiş oda kızım iki yaşına girecek aşırı derecede yaramaz ve ilk torun olunca aşırı şımarık bir şeyi yapmaması için defalarca dil döküyorum annecim cnm kuzum yavrum yapma annem yapma kızım yapma yavrum inan yalan değil art arda tekrarlıyorum ama çocuk beni dinlemek yerine anladığı halde suratıma  bakıp devam ediyor buda dlbeni deli ediyor 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bagirmayan yoktur canim ya 
0 oy
(3,615 puan) tarafından

Ne görürse onu yapar çocuklar bagirmak yerine tatlı dille yaklaş :ermm:

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 273 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 549 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Meltemsavran12 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,140 göst.
16 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,226 cevap

334,361 kullanıcı

...