0 oy
390 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Yogurt pul biber limon kullanip zayiflayan var mi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hic duymadim 
-Reklam-
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Anneme yapmıştım canım. Kilo verdi ama ara verince küre geldi kilolar tekrar. Hiç birakmamak lazım bir kerelik şey değil. Tabiki herkeste farklılık gösterebilir 
0 oy
(8,061 puan) tarafından

Ben artık göbeğimi de yemek istiyorum pufidik pufidik:blush: asla gitmiyor 

0 oy
(383 puan) tarafından
12 kg verdim ben
tarafından
Nasil canim ne kadar sürede?
(383 puan) tarafından
4 ay içerisinde canım gece uyumadan önce ve sabah ilk kalktığımda yedim hiç bırakmadım acıya dayanabildiğin kadar koy pulbiberini ve benden sana tavsiye evde temizlik yaparken beline 2 tur streç çek bak gör sen
tarafından
Yapayim bare ben aciyi cok severim saten aci yemeden duramam strec sarmadan birsey sürmem gerekiyormu
(383 puan) tarafından
Yok kuzum sürme en az 2 saat 3 saat dursun streç çokta sıkma rahatsızlık vermesin ve bol bol su iç acıyı da seviyorsan bu güzel bir şey
tarafından
Gece yataken strec sarsam olurmu  canim
(383 puan) tarafından
Hayır olmaz streç sarınca hareket etmen lazım gün içerisi temizlik yaparken bağla çıkarırken akan tere sende inanamıycaksın
tarafından
Anladim peki canim kac saat kalsin
(383 puan) tarafından
Misal temizliğe başlamadan önce sar bitince çıkar ama çıkardığın gibi yıkan ter üstünde kurumasın
(383 puan) tarafından
Ben kahvaltıdan hemen sonra sarıyordum işim ne zaman bitti o zaman çıkarıyordum ama en az 2 3 saat dursun
tarafından
Yani sahaba sarip aksam cikarabilirim ozaman canim
(383 puan) tarafından
Evet canım
tarafından
Pazartesi gider alirim evde yok yarin hurma yogurt diyetine baslacam onu hic duydunmu
(383 puan) tarafından
Hayır duymadım oda aynı mı peki
tarafından
Sahaba öylen aksam 7 tane hurma yaninda bir kücük kase yagsiz yogurt yiyorsun 2-3l su iciyorsun 3-7yapiyorsun  3-7 günde 3ile 8 kilo veriyorsun yarin bir yapacam 3 gün denecem bakalim sonuc nasil olacak özelikle göbek ceversinde veriyorsun
(383 puan) tarafından
2  3 gün içerisinde verirsen helal olsun sana vallaha canım
tarafından
Vallah bilmiyorum insallah canim ya ama yarin denemeye baslacam 5 kilo fazlam var sadece
(383 puan) tarafından
Önemli olan devamının gelmesi sihirli değnek değil bu ama bununla beraber streç de dene bari kuzu
tarafından
Mutlaka yapacam pazartesi alacam canim
tarafından
Carsamba post acarim sahaba dan tartildikdan sonra kac kilo giti paylasirim
(383 puan) tarafından
Tamam bakalım kolay gele o zaman
tarafından
Sagol canim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 70 göst.
16 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YiğitAli'm (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Melegiimmm (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 386 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,929 soru

24,190,296 cevap

336,862 kullanıcı