0 oy
1,473 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşiniz size sürekli cahilsin gibi bişeyler dese aki soruyu yapamıosun falan dese ne dersiniz ama sürekli cahilliginizi başiniza vursa kendi okumuş bi meslek edinmiş sizinde yaşiniz küçük   küçük yaşta evlenmiş. Olsanız ne derdiniz 

35 Cevaplar

+5 oy
(1,123 puan) tarafından
Cahilsem neden benle evlendin ? 

Yada cahil olduğunu dusundugun  kadını evladının anneligine nasıl layik gördün?

Cahillik okumakla olmuyor kendini geliştirmekle oluyor. Asil cahil sensin aldığın iki diplomayı bisey zannedip hayatini paylastigin  insani eziklemeye calisiyorsun. Her gün senin isini gören senin soy adini taşıyan kadıni.. Eğer cahil olmasaydin  benim kiymetimi  degerimi  bilirdin. Derdim..
-Reklam-
+3 oy
tarafından

Mey biter saki kalır

Her renk solar haki kalır 
Diploma insanın cehlini alsa da
Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır" derim canım 
tarafından
Evet fuzuli nin sözü canim :)
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kafasını kırarım cahil dicek ha kim oluyoda kendisine baksin tipsizzz adamlar 
0 oy
tarafından
Sensin cahil derim :)))
0 oy
tarafından
Banada sürekli söylüyor hamile olduğum halde dayak yiyorum 19 gün sonra doğum olacak 
tarafından
Valla sürekli dayak yiyorum 19 gün sonra doğum olacak bebeye hiç bir şey almadım çalışmıyor 3 aydır evde yiyecek bir şey 19 gün sonra 55 kiloyum
(796 puan) tarafından
Babanlar yok mu
tarafından
Canım ben kaçarak evlendim  ailem benle konuşmuyor 4 yok oldu 2 yaşında kızım var bide
(796 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun
tarafından
Sağ ol allah razı olsun
0 oy
(18,207 puan) tarafından
ben cahilsem sen nesin derdim 
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Sende okumuşsun da ADAM olamamışsın de 
0 oy
tarafından
Diyemez derse büyük olay olur 
0 oy
(163,376 puan) tarafından

Valla benimki 6 dil biliyo 7.ogreniyo bi kac aydir bama cahil dese eyvallah der susarim :unsure:

(53,910 puan) tarafından
☺️ haha alemsin
(53,910 puan) tarafından
doğru diyorsun canim okulda okuduklarımiz unutulup gidiyor
0 oy
tarafından
İnsanın gönlü cahil olmasın derim
0 oy
(796 puan) tarafından
Cahilsem  boşa beni derim kendine bitane akıllı bul derim pislik adam 
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Cahil dese. Onu bilgimle döverim.  
0 oy
tarafından
Okumuş cahil ******** sen cahilsin derdim 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
O zaman gitseymis cahil olmayan biriyle evlenseymis tovbe tovbe yaa
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ayna veririm eline. Önce dönsün kendine baksın diye. Okumuş ama insanları küçük görmemeyi ogrenememis. Ben üniversite bitirdim eşim ortaokul mezunu. Birgün dönüp yüzüne vurmadım. İma dahi etmedim ne ayıp şeyler bunlar
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Iyi ki senin gibi okuyup adam olmamışımda cahil kalmışım neyse ki senin gibi vicdan merhamet yoksunu değilim derim;)
0 oy
(53,910 puan) tarafından
al nikahi git okumusuna kulturlusune ver madem begenmiyorsun kapı orda derim
0 oy
tarafından
Tavrımı net koyarım 
0 oy
(577 puan) tarafından
Kendi ne okumuş çok merak ettim. Kadınları küçük görmeye bayiliuo bu erkekler. 

Ayrıca canım hiçbir şey için geç değil o söyledi diye değil kendinde eksiklik hissediyorsan keşke bende okusaydim diyorsan açıktan okuyabilirsin
0 oy
(274 puan) tarafından

Hahaha benim hikayem eşim inşaat mühendisi ben ev hanımıyım sevgiliyken özel sektörde çalışıyordu evlendik işten ayrıldı aylarca çalışmadı annemin verdiği altınları bozup ona veriyordum kimse hor görmesin özellikle ailesi sonra belediyeye girdi taşeron olarak derken şimdi kadrolu sef en ufak bisey desem sen bilmezsin anlamazsın cahilsin der aklım olsaydı kendim gibi birini alirdim falan da daha dün b.o.k.tun ne ara koktun diyorum bende :ermm: içimden diyorum ama yüzüne desem kapı dışarı eder :D

(274 puan) tarafından
Fazla değer başını yere eğer malesef benim onun için yaptıklarım varya kimse yapmazdı ama gel gorki biryere geldi diye kendini bisey sandı
(274 puan) tarafından
Bizimki her günü kan kustursun anca allah'a havale edip susuyorum allah yarına bırakır da yanına bırakmaz bunu biliyorum içim rahat :)

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,082 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,481 göst.
0 oy
24 cevap 768 göst.
0 oy
8 cevap 619 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,160 soru

24,082,720 cevap

331,292 kullanıcı

...