0 oy
824 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından

Ya eşim çok iyi biri..ama oldğm çevre pek iyi sayılmz..yok tiktokçusu yok diKkt çekmk için elinden geleni yapmaya çalşnlar..bi bayan olark ben bile bakıyrm bazen..olurda eşim bakrsa ..yada ne bileym yanlş bişy yaparsa..bu bi kç gndür öyle aklımı kemiriyr..ne yapmalıym:((

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eşine güven canım tek yapman gereken bu :happy:

tarafından
Güzel şeyler düşün ozaman :) zihnini arindir mesela bebeginin ilerdeki hallerini düşün :) evlenip oda yuvadan gidicek ❤️☺️ kendi yuvasını kurucak ❤️
(64 puan) tarafından
oyşş yerimm balımı ben ..inş cnm..rbbm acılarını göstrmesn..salihalardn eylesin..
tarafından
Amin canım insallah Allah'ım kaderini güzel yazsın ❤️ aklına kötü şey geldiğinde olumlu seyler düşün seni mutlu edicek şeyler. Ben müzik dinlerim kulaklıkla kendimi müziğe bırakıyorum kahvemi yapiyorumm ohh miss olacağı varsa olur olmayacağı varsada 100tane kız esine yazsa rahatsiz etse gözünün içine bakıp suzulsede kaderinde yazilmadiysa olmaz ❤️☺️ Allah gönlüne ferahlık nasip etsin canım ❤️
(64 puan) tarafından
mutlu anne allh razı olsn senden..dinlycem senii..güzel dualrn içnde allh razı olsun..rbbm bin katını sana nsp etsn inş
tarafından
Allah razı olsun canım teşekkür ederim dualarım seninle ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(343 puan) tarafından
Herşeyi akışına bırakmalısın bence neyden korkarsan o başına gelir mis öyle derler 
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Senin eşinin etrafı yine tiktok cuymus dua et benim esiminki gibi hapci otçu değilmiş zor kurtardım ellerinden
(64 puan) tarafından
canm yaa..rbbm ıslah etsn bu milletii
(4,848 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
tarafından
Sen bosu bosuna kuruntu yapma bence canım ya bısey hissedersen yada sezersen oyle tak kafana bosyere dusunup guzel kafanı yorma bıde burda cok fazla eslerın aldatma yorumlarını okuyoruz ya o bıle etkılıyo insanı sahsen ben asla dusunmem o kadar guvenıyorum eşime ama burdakı postları okuyunca ben bıle yerı gelıyo bos yere suphelenıyorum etkıleynıyoruz acıkcası 
tarafından
Hmm anladım canım ozmna bıraz gozlemle eşini bakalım ne tavırlar sergılıyo
(64 puan) tarafından
aynn cnm bakalm
tarafından
Nasılsın kuzum :)
tarafından
Iyı olmaya calısıyorum bende canım yok daha dogurmadım ya 30 haftalık oldum az kaldı bende dogurdum dıye yazacağım ınsallah bıgun
tarafından
Tamam canım yazarım :)
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Kadinlari ne kadar kolay kucuk dusurebiliyorsunuz esiniz yapinca yada yapacak olursada kadinlardan biliyosunuz yok tiktokcu yok ilgi cekmek icin her seyi yapan... artikk sunu anlayin ki icinde olan adam her turlu yaparrrrrr.. ve herkezin hayati kendinee her koyun kendi bacagindan asilir.. bir kadin olarak ben su kadin acik su kadin orasini burasini saliyor  benim esimde bakarsa asla diyemem.. benim esimin karakteri yoksa zaten yapar ve bakar.. ha benim esimde allah korkusu varsa ahlak varsa yapmaz .. yaparsada defolur giderr.. 
(64 puan) tarafından
canım öyle ama bazılrı gerçkten öyle bi yapıyrki bayan olaek bakıyoruzz..zaten eşim bakrsa bnm için ahlaksızlığa girer..suçu kızdada aramam..ama dedğm gbi bazıları batıra batıra yapıyor bişyleri..
(5,514 puan) tarafından
Her turlu opebilirsin ♥️
(5,514 puan) tarafından
Kadinin en buyuk dusmani kadindir diye bosuna dememisler..
(5,514 puan) tarafından
Bende seni seviyorum askooo ♥️♥️♥️♥️
(64 puan) tarafından
bu düşmanlk değil..size batıra batıra yapıyor diyorum..yngesi kndisi diyrki kötü bakşlı ..bunn düşmanlkla bi alakası yok..yoks aök saçklığı beni ilgilndrmiyr..etik olmadktn sonra kapalıda olsa sıkıntı..
(64 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
bu akıkszlk yada zihniytszlk değil..bakrsa eyw deiyorm kendi karktersizliği..e ama bazı şykerde göz önnnde olnca böyle oluyor..olurda bir gn sizede öyle bişy olrsa sesinizi etmeyn o zmn..aman düşmn olursunz..haklı yda hksızz farketmez ..hep eşnizden bilin..savunma yapmıyorm ama olrda birgn olrsa bazı lyler göz gmre gmre..yinede kadını savunun ..
(5,514 puan) tarafından
Arkadasimm ..eger kotu bakisliysa eger acik giyiniyosa eger tiktokcuysa bu sizi ilgilendirmezz.. sen yanindakinden sorumlusun seni esin ilgilendirir esin bakmatiktan sonra kim ne yaparsa yapsin... esin bakmasin diye kimse kendini kisitlayamaz.. ayrica benim basima gelmedigini nerden biliyosun ben gidipte kadina soyle giyindin de esim sana bakti mi diycemm :D banane kadindan istedigini giyer ben esime biseyleri soylemeliyim eger rahatsiz oldugumda bunu onunla konusmaliyim.. kalkip sucu kadinda aramamaliyim..
(64 puan) tarafından
canım benm...kadın bakıyor ama..yengesi kendisi diyrki kötü bakşlı..o tür şeyleri varr..evet eşim kendini muhafaza ediyor..kadında kendini muhafaza etmeli..etik kurallar çerçevesnde tiktoğnuda dansınıda yapsın..kimse yapmasın demiyor..niye anlamıyorsnz..
(64 puan) tarafından
kötü bakşlıysa ilgilendrr..dğru diyp kabul etmeliym..evet o zmn ypsın..ben onun açk saçklığı dansına bişy demiyrsam oda bakmamalı..bı kdr da genişlk dğru değill..kim olrsa olsn buu
(5,514 puan) tarafından
Anliyoruzda.. senin anlamadigiin sey  kimse senin icin kendini kisitlayamaz kisitlamaz.
(64 puan) tarafından
kısıtlasın demiyrm zten..etik kurallr çerçevsnde yapsn diyorum..ne ypacksa..zaten ona buna göz yuma yuma bu hale geldii..
(5,514 puan) tarafından
Ozmn git kadina sunu bunu yapma kocam sana bakar diye korkuyorum de.. kocana guvenin olsun biraz
(64 puan) tarafından
gerekirse söylerim..onu uyarma bunu uyarma..böyle şeyler diyncede hemn lafa söze hazırsnz ..ahlakszlk diz boyu..susalm o zmn..yapılsn her trlü pislk..sprun güvenslzkte değil..
(5,514 puan) tarafından
Napmayi dusunuyosun peki napalim..
(5,514 puan) tarafından
Sen cidimisin ya gidip kadina ne demeyi dusunuyosun ortada bisey yok esin bakmamis. Geekirse ne diceksin . Kendini kucuk dusurceksin. Kadinin bakasi yoksa da bakacak.
(64 puan) tarafından
bişy yapmam ama bi  daha görürsem öyle baktığını..niye bakıyorsn diye..bu tek benm hissetğm değl..üst kmşudada aynı şey var..bak bu sdce bayan adına değil..arkdşta diyor hapçının elinden kurtardm eşimi..kalkıp hapçıya kıstlama getir miym..onun özgriüğüdür bu..kıstlama getirme mi diyim..bazı şyleri göz ardı etmememiz lazm..onlar utanmalı biraz..benm vllhi korkm yok..eşim bakrsada zerre umrumda olmaz..ama böylelerinede kalkıp göz yummam dğru olmaz..
(64 puan) tarafından
evet o utansın..ayıp değl mi evli admlara bakması..
(5,514 puan) tarafından
Baktigini gorursen tabikide ne bakiyosun diceksin.. bunda hem fikiriz .. hapcilikla bu bir degil.. eger kadin yapiyorsa istedigini yapabilirsin haklisin bu konuda .. ama eger kadin bakmiyosa sirf acik giyiniyor diye esim bakarsa diye korkuyosan ozmn haksuz siz iste .. ama senin dedigin kadinda evli bekar demeden bakiyor ozmn bisey diyemem
(5,514 puan) tarafından
Bu cokk farkli suan dusuncem tamamen degisti ozmn kadin tamamen suclu ve gercekten ahlaksizlik bu.. ne kadar kadinlari korusamda bu cok ayri bir konu evli adamlara bakmak nedir..
(64 puan) tarafından
yok canm..vllhi açıklığına dansına şuyuna buyuna lafm yok..kötü bakşlı ama..sen olsan aynj enerjiyi alırdn..batırarak yapıyor diyorm..13 14 yaşnda ççklarla öyle videolar çekip atmşkii..ahlak çerçevesi dışında..
(64 puan) tarafından
iştee anlam veremiyrm..tamamen amacı herkesn gözünn onun üstnde olması..ben tek böyle düşnsem..ben yanlşm derim..ama bunu yengesine kdr kötü bakşlı diyrsa orda dur derim
(5,514 puan) tarafından
Hayir kesinlikle haklisin ozmn.. eger evli adamlara bakiyosa cidden yuhh yanii..
(64 puan) tarafından
işte kaldramadğm bu..çok farklı bi kafada..böylelerine göz yumulmaması lazm..utanmalı yaa
(5,514 puan) tarafından
Ama sen sakin konusma yoksa seni hedaf alabilir.. ama boyle kadinlardan nefret ediyorum ya ne terbiye ne ahlak var. Boyleleride izellikle evli erkeklere bakarlar ki kendilerini kanitlama cabasi
(5,514 puan) tarafından
Ailesi varmi ailesiyle konusulsa belki dur derler baktiniz decam ediyor mahale olarak karsi gelin bu duruma
(64 puan) tarafından
hıhh işte anlatmak istedğm bu canım..ya boşverdm dün geceden sonra eğer yanlışı böyle ahlak yoksunu birisi yüzündne olrsa kapı açıkk..kaybeden o olur..
(64 puan) tarafından
var..annesi falan öyle kapalı..bu tam özenme..annesi baş edemiyrz diyor..
(5,514 puan) tarafından
Aynen oyle.. kadin kadinin dusmanidir dedigim de bu iste .. bi kadin neden bunu baska kadina yaparki bi kadin neden baksa kadinin esine bakarki tiktokunuda cek dansinida yap ama evli adamlara bakma boyleleri cok sey hak ediyorr
(5,514 puan) tarafından
Vallah busey diyim mi cok tehlikeli
(64 puan) tarafından
yengesi diyrki..demiş ben evlnmem..sağdn soldan bakar sevgili edinirm..gerisi hikaye..böyle diyenden n beklersin sen..
(64 puan) tarafından
yaa işte kuruntum bu yüzden..vllhi eşim yanlşta ypsa çok şükür ayakta durablrm sorun değil..ama böyleleri yüznden kaç yuva yıkılıyor..susmamak lazm iştee..ama bilemyrm..
(5,514 puan) tarafından
Sadece senin yuvan degil ki canim .. sen ayaklarin ustunde durabilirsen ne mutlu sana ama ayaklari uzerinde duramayan kadinlarimizda var bu pislikle yasamak zorunda kalan kadinlarimizda var.. cok kotu bir durumm
(64 puan) tarafından
vllh bişy diym mi..okumalı bi bayan ..bu tür pislkler yüzndende aykta durmayı bilmeli..ama tabi bunları düzeltmek daha dğru..anne babasını dinlemedkten snra..umrunda olmazz..ama işte dedğin gbi onlara yazık..en iyisi ben uyaraym..
(5,514 puan) tarafından
Sonra seni hedef almasin ya yerinde olmak ustemezdim :((
(64 puan) tarafından
alsın canm..tırnağm kdr etmez vlla:)))hiç umrumda değill..hele böyle ahlk yoksunu yüznden bişyler oluyorsa varsn olsun..babam var çok şükür..Rabbm ıslah eylesin..aman
(5,514 puan) tarafından
Rabbim boylelerinden korusun insallah
(64 puan) tarafından
tamam canısı:)))
0 oy
(777 puan) tarafından
Kötü enerjiyi çağırma canım unutma sakınan göze çöp batar.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,901 soru

24,050,793 cevap

329,661 kullanıcı

...