0 oy
618 göst.
Diğer kategorisinde (2,890 puan) tarafından
Şimdi biri bana açıklayabilir mi çarşamba ve cuma günleri 2 ve 8 arasında çocukları yürüyüş mesafesinde çıkarmanın yasak olmadığı söylendi bu açıklamanın üzerine tekrar açıklama yapıldı mı ki bugün insanlar çocuklarını çıkarıyor bu saatte Yasak kalktı da biz mi bilmiyoruz? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Şöyle söyleyeyim..18 yaş altı velisi ile yürüme mesafesi çıkabilcek ama markete alınmıyor çarşamba ve cuma günkü olan izinde velisiz de çıkılabilecek..bebekler zaten velisiz çıkamaz  ama mesela 10 yaş büyükler velisiz dec çıkabilir o dacçarşamba ve cuma günü için diğer günlerde veli ile çıkmak zprunda park ve bahçeler açıldı zaten
(701 puan) tarafından
Yani ben iglumu alip bi yakinima gidebilirim  yurume mesagesinde ve bu yasak degil dogrumu cnm
tarafından
Evet gidebilirsin toplu taşıma yasak halen..maskesiz çıkmayın sakın
(701 puan) tarafından
Teşekkür  ederiz canm.10 dk yürüme mesafesi zaaten
tarafından
Çıkarsın cnm sorun olmaz tedbirlerinizi alın yeterli
(2,890 puan) tarafından
21 aylık oğlum var hayatta maske durdurmaz Bebek arabasına binmiş götürsem sorun olur mu ki
tarafından
Zaten 18 yaş altına maske gerekmiyor diye biliyorum
(2,890 puan) tarafından
Çok sordum canım ama biz hiç çıkarmadığı mız için haliyle bilmiyorum gerçekten hiç çıkarmadım
tarafından
Ben de çıkarmadım ama maske başvurusu yaptığımda 20-65 yaş arası alabilir diye yazıyordu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Velileri ile çıkış var kendi başlarına yok
(2,890 puan) tarafından
Bu çarşamba ve cuma kendi başına çıka bildikleri çıkış mı yani şu an Ben çocuğumu Bebek arabasına bindirip çıkarsam suçlu muyum onu merak ediyorum
0 oy
(2,344 puan) tarafından
Valla bende hiçbir şey anlamadım canım dün burda çocuklar dışarıdaydı hep
(2,890 puan) tarafından
Evet canım bizim sitede falan dikkat ediyorlar Çünkü Normalde hiç Çoluk çocuk olmuyor ama bugün çıkarmışlar
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Dun sözde sokağa çıkma yasağı vardı bizim sokakta çocuklar 5 li mac yapti. Herkes sokaklarda kimsenin Umuru değil.
(2,890 puan) tarafından
Yok yavrum benim yaşadığım sitede herkes bu yasağı uyuyordu arkamdaki oyun parkı hep boştu bugün dolunca ilginç geldi
0 oy
tarafından

Ya herkes çıkarıyor bi biz evdeyiz ya :angry:

(2,890 puan) tarafından
Normalde bizim sitede kimse çıkarmıyordu bugün çıkarmışlar O yüzden merak ettim kimseyi de tanımıyorum sorasım gelmedi lüzumsuz muamelesi yaparlar şimdi
0 oy
tarafından
Valla cok karisik durum polisi ara sor bence
(2,890 puan) tarafından
Şimdi polisi arayıp soracağım nerede oturuyorsun orada çıkan mı var diyecek bir sürü problem istemeden ispiyoncu olmak istemiyorum:)
tarafından
Eşime iki kere arattirdim velileriyle çıkabilirmis çocuklar
tarafından
Eger birsey yasaksa zaten bunu gorutorsaniz ve sikayet etmiyorsan sorun buna ispiyonda denmez
(2,890 puan) tarafından
Bn burda önce Bi komşumu şikayet etsem mi kızlarını çıkarıyor diye Bi post açtım yemediğim laf linç kalmadı size göre yanlış olana iç yüzünü BilmedeN SORUN diyemezsin/!!!!!!!!!
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Zaten her zman çıkaran bir topluluk vardı muhtemelen onlara denk gelmişsindirr yani yasak filan onlara işlemiyor örnek bemim komşularımmm polis sesi duyunca çocuklarını alıp koşarak evlere kaçıyorlar 10 dakika sonrs hoooop bida toplanıyorlar çoluk çocuk 
(7,481 puan) tarafından
Desene polisle saklanbaç oynuyorlar ☺☺☺☺☺☺
(2,890 puan) tarafından
Canım bizim sitede kimse çıkarmıyordu bugün çıkarmışlar ilginç geldi
0 oy
tarafından
18 yaş altı çocuklar velileri ile beraber seyahat edebiliyor canım veli olmadan çıkamıyorlar 
(2,890 puan) tarafından
Tşk ederim cnm bebek arabasına bindirip tur atabiliriz yani sitede
tarafından
Evet canım
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Velisi yanında olunca bugün bile çıkabiliyormuş 
(2,890 puan) tarafından
Evt yanlarında aileleri demek ki duymayan Bi benim:)
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Veli ile Seyehat edeceklerinde yasak sorun olmuyor, çarşamba ve cuma günleri dışarı cikabiliyorlar diye biliyorum canım. Ama insanımız dinlemiyor ki herkes gezmek için disarda vala biz kök saldık eve. :ermm:

(2,890 puan) tarafından
Bnde öyle biliyorum ama yasaklara uyan bir çevre çıkarınca ilgimi çekti
(2,445 puan) tarafından
Yanlış anlamış olabilirler canım herkesin kafası karışık çünkü
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Uymuyorlar demekki
(2,890 puan) tarafından
Orası biraz karışık 2 aydır izin günleri hariç sitede kimsenin çıkardığını görmemiştim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 461 göst.
3 Eylül 2021 Moda kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,625 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 656 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 817 göst.