0 oy
1,589 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Tv de esra erol çıkmıştı. Kadınların yaptıklarından bahsediyordu. Eşim yok benim 1 aydır karantinada. Yasak olduğu için kaynanam 4 gün bende kaldı. Ve bana dediği. Oğlum bu evi çocuğu önce Allaha sonra sana emanet etmiş. Sen bütün gün evdesin.  Sen şimdi bişey yapsan ne bilcez. Allahla sen aranda. Çok zoruma gitti. Sustum ama aklımdan çıkmıyor. Kocama da söylemedim uzakta aklına bişey düşmesin diye. Siz ne yapardınız?

28 Cevaplar

+8 oy
tarafından
Aynen bilemezsiniz der gulerdim o huysuzlansin
tarafından
Bu cevabı en iyi cevap seçer misiniz y sjsjjjz
tarafından
Tabi Allah bilir dedim. Devamındada söylenecektim konuyu değiştirdi.
tarafından
Ya tek oldugun oldugun icin senden suphelendigini belirtmiş ki suphelense bunu diyen kisi daha sana demeden neler yapmisti ya goz dagi veriyo tehtit  etmeye calisiyo yada  sırf konusmak için konuşmuş ki Bazilari patavatsiz oluyo
seninkide adi kaynana ya akli sira laf sokucak gibime geldi   ALLAH onlari bildigi gibi yapsin
-Reklam-
+1 oy
(163,444 puan) tarafından
Laan vallaha bidaha döverim ama bu sefer elimde kalir
Bugun az moralim iyidi turk hava yollari gene ucuslari ertelemis tum moralim bozuldu 1 saat agladim  artik umudum kalmadi gidemiycem ben hic bi zaman
(5,914 puan) tarafından
Canım allahın izniyle insalah gelirsin sabret sabrın sonu selamet tir
tarafından
Gidersin canım sıkma canını ıyi düşün sadece bozma moralini bu zamana kadar beklemişsin az daha sık dişini
Kiz gecen yaz birlik yasiyoduk elde avucta 5 kurus para yoktu esim ev yaptiriyodu tum kazanciyla evi ayirdik elimiz azda olsa para gordu tm dogum yapip gidicez dedik virus cikti 4 ay olcak bitmiyo babami gormeyeli 18 ay oldu  burda kimsem yok hep tek basimayim napcami sasirdim biktim artik
tarafından
Zor canım seni çok iyi anlıyorum bende bizimkileri  görmüyorum 15 gün sonra 1 yıl olacak daha da çok var gitmeme senin gibi yalnızım
Sabret sadece elden başka birşey gelmez
+1 oy
tarafından
Esra erol izleyen kim olursa olsun beyni error veriyo 
+1 oy
(648 puan) tarafından
Kisi kendinden bilir isi .nokta
+1 oy
tarafından
Daha once buna benzer bir ithamla karsılastım ve güldüm gectim.karsımdaki kisinin zihniyeti bu demekki cünkü benim aklima gelmez böyle fenalıklar   rabbim de yasatmasın inşallah 
tarafından
Sende bosver ama kaynanan bu lafıninsallah kocana demez
tarafından
Kocam beni biliyor. Gizli saklım yoktur. Evimde kendi halinde olduğumun ve bu konularda ki hassasiyetimi dr biliyor
tarafından
Onun icin demedim.canm aklina kotülük sokmasin siye diyorum yoksa tabiki esin sana güveniyodur
tarafından
Kaynanam sokar. Eşimde ona çok düşkün zaten
tarafından
Allah yardımcın olsun canm
tarafından
Amin canım
+1 oy
(671 puan) tarafından
Ana çok ağır konuşmuş kuzum valla Ama keşke susmasaydin aynen Allah biliyor sen bilnesende olur Bn kocamın yüzüne alnım açık bakıyorum çok şükür deseydin ama bnce eşine söyle annen böyle laf etti çok zoruma gitti diye içine atma ara kaynanani bana böyle laf ettin hakkımı helal etmiycem diye sen üzüleceğine o üzülsün 
(671 puan) tarafından
Bak sonra çok pişman olursun canm sen cevap vermedikçe o daha fena laflar soyliycek sana bide geçen Bi kaç posta okudum yani insanlar gelinlerine Nasl namus konusunda laf söylüyorlar aklım almyo zatn oğullarının namusu oluyorsun  oğullarına söylemiş oluyorlar
tarafından
Çokda umurlarında. Namus bilmeyen insana denk gelirsen iş çok zor insanin. Ufacık bişey de dilemiyorsun kendini ayıltıp bayıltıyor
(671 puan) tarafından
Eşin nasıl peki böyle konularda ona söylesen aman öyleleri zatn tam fitne ficur oluyorlar canm
tarafından
Eşim boşver der geç der. Ama içten içe anasını savunur
(671 puan) tarafından
Pis karıya sinirim bozuldu valla
+1 oy
(5,514 puan) tarafından
Senin kocan tek birakinca da senin naptigin Allah ile sen aranda herkezi kendin gibi sanma derdim yuhhh attik ..
0 oy
tarafından
İyi bişey söylemeye çalışmış da eline yüzüne bulastirmis gibi geldi bana. Haklısın alinmakta
(671 puan) tarafından
Bunun neresi iyi bsy anlamadım
tarafından
Ne iyi bişeyi namussuz kadınları oğlunun namusuyla kıyas ediyor
0 oy
tarafından
Yani soylemeyim ayip olur ..
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Senin kaynanamı sana dedi bunu
tarafından
Evet canım
(10,885 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi  hiç bişey demem bı daha yüzüne bakmam
tarafından
Kocama söylesem mı bilmiyorum
(10,885 puan) tarafından
Ben olsam söylerdim senden söyle eşin kaynanana ayar verir belki
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Böyle düşündüğüne göre benim durumumda olsan sen demek ki yapacaksın yani deyip üste çıkacaktın.
0 oy
tarafından
 Kmse kimseyi bilemez, ben de seni bilemem derdim
0 oy
tarafından
Sende deseydin haklısın kimse ne yaptığımı bilmez öldüreyim  seni şuracıkta kim bilecek 

Sinir  oldum ya ne insalar var doğru düzgün konuşmayı bilmiyorlar 
tarafından
Kisi  kendinden bilir işi  derler ya canım onların ici  kötü seni de kendileri gibi sanıyorlar boşver sen takma kafana
tarafından
Her konuya susarımda buna susamıyorum işte
tarafından
Ben yollarım o kaynanayı da görümceyi de evime de almam bir daha
tarafından
İşte o hükmü yapamıyorsun kocam yok
tarafından
Allah sabrını versin ne diyeyim
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Kendinden biliyodur canim o neler yaptıysa artik yada hala yapiyosa seni de oyle saniyodur herhalde evet desen birlikte yapalim diycek
0 oy
tarafından
Sanrım izlediklerinden  etkileniyor uzulme
tarafından
Allaha havale ettim onu zaten
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Kız kötü bisey dememiş evi önce allaha sonra sana emanet etmiş sen yapmassında hani yapsanda  allah ile senin aranda demiş kötü niyet yok bence sana yakıştırma yapmamis ama yanlış anlayacağını düşünmeden söylemiş 
tarafından
Yok canım öyke temiz düşünen bi kadın değil. Telefon geliyordu bayramdı arayanlar oluyodu. Söylenen söylene gidiyordu
0 oy
(47 puan) tarafından
Kişi kendinden bilirmiş işi anacim diyip kovardim valla o nasil söz ya akli dengesi falan mi bozuk ***** kadının 
0 oy
(53,997 puan) tarafından
kendi akli baska yerde demekki sanada guvenmiyor
tarafından
Telfon geliyordu. Anında söyleniyordu bana. Bende gurbetteyim. Bide bayramdı arayanlar oluyordu
(53,997 puan) tarafından
akli baska seye calisiyor demekki canim dikkatli ol esinide doldurmasin
tarafından
Kaynanam hafta memlekete gidiyor. Eşimde bıgün bana diyo li aklım evde kalır seni babanın evine göndericem.
(53,997 puan) tarafından
demekki çıtlatmua biseyler
0 oy
tarafından
Herhalde sen gecmiste rahat değildin kaynana ondan mı şüphe ediyon benden deseydin vallahi açık açık derdim.ben
tarafından
Keşke diyebilsem
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Aynen öyle Allah la benim aramda o biliyor görüyor ne yaptığımı başkasına inandırmama gerek yok benim içim rahat sen de rahat ol derdim ama imalı imalı

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 907 göst.
0 oy
40 cevap 1,207 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,008 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde emirinannnesi (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,002 göst.

Kategoriler