0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından

Kızlar bu kalanşo çiçeğim ilk hamile kaldığımda almıştım. Aldığımda ölmek üzereydi tüm yaprakları falan dökülmüştü. Israrla baktım ve bu hale getirdim. <3<3

image

5 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Sevgi en güzel ilaç:)
(29 puan) tarafından
Aynenn öyle kardeşim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok güzel görünüyor maşallah ama böyle her yerde paylaşma kurur gider allah korusun bendede alovera var büyüdü nazar değer diye çok korkuyorum
(29 puan) tarafından
Yaa Allah korusun kurumaz inşallah. Kızım doğduğunda onları yan yana fotoğraf çekmek istiyorum. :D
tarafından
Inşallah nasip olur canım arada nazar duası oku çiçeğine
(29 puan) tarafından
Dur hemen bitane okuyayım :) Teşekkürler
tarafından
Rica ederim annemin de bir sürü çiçeği vardı çok güzellerdi hep onur üflerdi çiçeklerine benim düğünüm nazaminda çiçeklere okuyamadı ciceklerin hepsi soldu gitti nazardan
(29 puan) tarafından
Hiy yazık olmuş ya. Ben bunu bi avm den almıştım açılış sırasında hep ezmişlerdi. Herkes alma napcan ondan bişey olmaz dedi de ben sallamadım aldım. Gübre sulama vs baya iyi baktım. Bikaç gündür çiçekleri hızla açmaya başladı. Aslında ben bunu kaynanamın nazarından saklasam iyi olur :D (gözüyle dağ devirir de)
tarafından
Aman aman o geldiğinde sürekli oku o zaman canım yazık solmasın çok da emek vermişsin
(29 puan) tarafından
Saklıycam kız. Çiçeklere nazar değdiğini bilmiyordum kaldırırım yatak odama koyarım görmesin :D
tarafından
Kız ne çiçeği duvara bile nazar değer değiyor kuzum biri eve gelince içim gidiyor aleoveraya bir şey olacak diye herkes ne büyümüş küçücüktu bu falan diyor ödüm kopuyor bir şey olacak diye onlar gidince bebeğim ben seni seviyorum benden ayrılma derim sürekli ona
(29 puan) tarafından
Ya benim biraz eşimin ailesi çok nazarcı. Eve yeni bişey alsam falan onlar gider gitmez ya çatlıyo ya da patlıyo yani. Mesela duşa kabinim plastikti bende nette yeni bir model gördüm camdan omdam yaptırdım desenli falan harika bişeydi. Kaynanam eltilerim falan geldi gördü ertesi gün eşim içindeyken duşakabin tuzla buz oldu. Şükrediyorum ki eşime bişey olmadı
tarafından
Allah korusun kuzum sürekli oku onlar geldiği zaman oku gittiği zaman oku onlar güzel miş dediklerinden maşallah de sesli bir şekilde
0 oy
(713 puan) tarafından
Aynısının beyazı bende var kuzu ilgi isteyen bı çiçek konuşma hemencecik küsüyor zaten ama maşaAllah sana cok güzel bakmışsın
(29 puan) tarafından
Ben ilk aldığımda yapraktan ibaretti sadece hangi renk olduğunu bile bilmiyordum 1 hafta falan oldu renginin pembe olduğunu öğreneli :D :D
(713 puan) tarafından
Bana da kayinvalidem güneşe koy dedi kullanım şeklinde de çok güneşte durmasın dedi bende koydum baktım kuruyor içeri aldım hemen toparladı büyüdü şimdi alttan çiçek vermeye başlamış insan mutlu oluyor böyle görünce
(29 puan) tarafından
Bu bitkinin yazın gölgede kışın güneşte kalması gerekiyormuş. Bende netten okumuştum yazın güneşe koyunca mahvoluyomuş.
(713 puan) tarafından
Aynen aynen baya kötü oluyo yaprakları kurudu kendini top gibi yaptı küçücük kaldı gölgeye koyunca dallanıp budaklandi simdi
(29 puan) tarafından
Maşallah subhanallah
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Bende de turuncu çiçek açanı var
(29 puan) tarafından
Hmm çok güzel bir bitki dimi :) İnsanı mutlu ediyor
(3,455 puan) tarafından
Benimki kötü oldu kestim köke yakın yerden şimdi yeni yeni yapraklar atıyor ama çiçekleri çok şirin oluyor
0 oy
tarafından
Cok karnlk ckmissin cnm
(29 puan) tarafından
Ya balkonda olduğu için ışık ters taraftan vurdu karanlık çıktı

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,346 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 91 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,115 puan) tarafından soruldu