0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (667 puan) tarafından

Çok üzgünüm bebeğim 2 aylık oldu şükür ama 1 hafta oldu beni emmek istemiyor zorla veriyorum ziplatiyorum bazen poposuna vurup o şekil emdirmeye çalışıyorum bu akşamdan beri doğru düzgün emmemiş kafayı yedim stres yapiyrum nasil memenin önüne gelince basbas bağırıyor ve tutmuyor denedim biberon tutuyor ama meme istemiyor neden olabilir acaba ne yapabilirim yardım edin 

:(artık deli olmak üzereyim korkuyorum memeden vazgeçsin aç bırak emer demeyin dün geceden beridir aç ve mama vermiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Biberon ile verme kuzum kaşık ile ver  bazı dönemlerse bebekler yapar sabret atlatacaksın birde mememye gelirken oyıncak al eline onunla ses çıkar o esna gögsünü tutur bakalım tutucak mı
(667 puan) tarafından
Onuda denedim tutup bırakıyor emmiyor
(5,328 puan) tarafından
Kaşıkla ver o zaman  kuzum biberona  şuan içşn alıştırma derim
(667 puan) tarafından
Öyle yapcam artık
-Reklam-
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Şekerli su yapıp göğüs ucuna sür burda okumuştum belki işe yarar canım bazı bebeklerde meme reddi oluyor ama sen vazgeçme meme vermeden önce konuş sakinleştir yüzünü saçlarını sev sonra vermeyi dene inşallah işe yarar
(667 puan) tarafından
Ay inşaallah yarar kafayı yiycem saol
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Canim daha  yeni dis dünyayı keşfediyor renkleri ışıkları o yüzden ilgisini başka yere vermek istiyor olabilir sakin ol üzerin çıplak emzirmeyi dene sıcaklığını hissetsin sakinlestiginde ama 
(667 puan) tarafından
Sürekli böyle olunca insan korkuyor
(3,033 puan) tarafından
Dogdugundan beri mi böyle sadece bi süreliğine mi
(667 puan) tarafından
Ara ara böyle yapıyor
(3,033 puan) tarafından
Büyüme atakları olduğu haftalarda olabilir normal sakin düşünme beni istemiyor bu cocuk yetemiyorum diye sadece sağ sütünü sürekli at dolaba içmezse icebildigj kadara kaşıkla yada fincanla ver ama biberon asla kullanma bida memeyi hiç tutmaz
(667 puan) tarafından
Çok üzülüyorum bu duruma kucagima aldigim an memeye gelince ağlıyor ve ben dayanamıyorum ya inşallah tutar dua et bana olur mu ALLAH evlatlarımızı bizlere bağışlasın
(3,033 puan) tarafından
Amin inşallah dediğim gibi sakin ol çıplak emzirmeyi dene bekle biraz hemen verme memeyi seni hissetsin sıcaklığını hissetsin kokunu duysun sakinleyince vermeyi dene bide yüksek sesle falan tepki verdiysen o abin stresinden ondanda yapabilir
0 oy
(89 puan) tarafından
Biberona alışırsa göğsünü tam bırakır göğüs zorluyor zor süt geliyor ama biberom çok rahat belki zorlandığı için tutmuyordır 
(667 puan) tarafından
Belki de öyle oldu ya
(89 puan) tarafından
Bi ara ferudun kunağı izledim baktım dedi yeter artık vermeyin şu biberonları bebekleeinize sonra gelip sitem ediyorsunuz bebeğimiz meme tutmuyor ne yapabiliriz diye o rahatlığa alışırsa tabi tutmaz dedi biberonu bırak bence mama versen de kaşıkla yavaş yavaş ver
(667 puan) tarafından
Ama aç kalıyor ve üzülüyorum mama vermek zorundayim ve kendimi suçlu hissediyorum bu konuda cahilim belkide keşke biberon vermeseydim inşallah yine memeye döner dua et kardeşim olurmu ALLAH evlatlarımızı bağışlasın çok tşk ederim
(89 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım ben genelde mamaya karşıyım ama aç bırakma onu sık sık emdir sğrekli göğsüne tut arada aç kalmasın diye tabi mamasını da ver ama kaşıkla biberonu unıttur ona yoksa sütün kesilir
0 oy
tarafından
Gaz probleminden emmiyordu bizimki seninkide öyle olmasın canım 
tarafından
7 saat emmedi hastaneye gittik en son gazı varmış megerse rahatlayınca emdi
tarafından
Bebekte şöyle düşünce oluyormuş canım. Bu benim karnımı agrıtıyor emmiyim diyormuş.
tarafından
Ben ne kadar agladım emmiyor diye anlatamam. Yaşadığının aynısını yaşadım.
(667 puan) tarafından
Nasıl yaptılar rahatladı
tarafından
Lavman yaptılar canım gazını cıkardı rahatladı birde gaz damlası yazdılar
0 oy
tarafından
Canm benim bebeğimde bazen öyle yapar ben ağzına emzik veriyrum meme me yaklaştırıyor um emziği çıkartın meme mi veriyorum
(667 puan) tarafından
Işte ben onuda denedim meme olduğunu anladığı an ağlayarak geri atıyor kendini her yolu denedim olmuyor korkuyurm memeden vazgeçsin
0 oy
tarafından
Sütün var mi peki canim kontrol ettin mi? Sütün varsa ilk bi zorla baktn olmuyo kaşıkla ver sütünü sagip. Ama gecici bi donem merak etme
(667 puan) tarafından
Evet canım sütüm var emiyor tam sütüm çoğalınca bırakıyor bütün süt havluya yada üstüme dökülüyor inşaallah bi an önce geçer bu dönem anneliğin tadına varamadım stresten ve çabalamaktan
tarafından
Mememe tesbih geciriyodum ben onunla oynarken emiyodu. Yada saclarimi aciyodum hem saclarimi yoluyodu hem emiyodu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
20 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
18 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 425 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,335 cevap

330,741 kullanıcı

...