0 oy
622 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ben biktım artık bas edemiyorum bu diş ağrısıyla 4 dişimin dördü de agriyo ben bu aciya alistim ama yine de canim cok yaniyo bugune kadar kolonya fren hidroligi ,votka sarimsak sirke , isvec surubu , uyusturucu sprey,  akliniza ne geliyosa denedim ama yok gecmiyo bitmiyo dis acile gitsem cekmezler demi ya. Ya da bana gercekten iyi gelen cozumunuz varsa paylasir misiniz :( dayanabilecek gibi degilim artik

11 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından

Ayyy canım geçmiş olsun ya:( 20 lik dişlerin mi

tarafından
Yok kuzum ya yirmilik olsa yine bi ihtimal gececk umuduyla kendimi sakinlestiririm ama yok yani
(12,521 puan) tarafından
Ayyy kıyamam ya geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah canım
tarafından
Saol kuzum benm insallah gecer artik :(
-Reklam-
0 oy
(163,354 puan) tarafından
Oooff cok gecmis olsun
tarafından
Saol kuzum
0 oy
tarafından
Karanfil var mı evde canım?
tarafından
Onu da unutmusum karanfil de denedim gram faydasi olmadi
tarafından
Siyah zeytin koy
tarafından
Ha bide o vardi :/ onu da denemistim
0 oy
(11,242 puan) tarafından
Cnmm geçmiş olsun ya benim de çok olurdu ağrıyan dişime azcik.parol.koyardim 

Bi hastaneye git sen 1 olsa neyse  4 diyorsun esin götürsün 
tarafından
Kuzum hani bu virusden dolayi randevu almak icin aradm ama sadece acilleri acikmis acilde ceker mi bilmiyorum
(11,242 puan) tarafından
Kuzum yasak olduğu için mi.acaba ya
Yasak bitsin bidaha dene yoksa olmaz öyle
tarafından
Bitmiyo bu yasak bitmiyo bu virus ya :(
(11,242 puan) tarafından
Bitmezzz kuzum
Izinli gidebilirsin
Diş ağrısı gercektenncok zor
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun ama bu kadar fena dişe, dişçiden başka ne öneri olabilir herşeyi denemişsin 

benim yapmayacaklarım da dahil. İzinli bi şekilde gidilebiliyor dişçiye diye biliyorum, arayıp bilgi al ve daha fazla acı çekme yani günah ya.. 
tarafından
Ay insallah oyledir eger izinli bi sekilde gidilebiliyosa hemen yarin giderim o derece
tarafından
Sınıftan arkadaşın annesi rahatsızlanmış vali izbiyle dişçiye gittik bilginiz olsun direkt gidilmiyor diye uyarmıştı toplantıda oradan aklımda kaldı. Telefonla net bilgi alda git tatlım valla nasıl dayandın yazık ya. Çok geçmiş olsun. İnşaallah yarın bi çaresi bulunurda rahat edersin.
tarafından
Saol kuzucum ya bi 182 yi arayip bilgi aliyim umarim vardir oyle birsey
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Canm cok gecmisnolsn inanki bnde iyi bilirim dis agrisini cok zor bide anneysen daha zor oluyo bebek olmasa yatiyosan bol bol bebekle cok daha zor oluyo bn kulaklik takar son ses muzik dinlerdm snrasinda karanfilu kesfettim o iyi geldi bana
tarafından
Karanfili de denedm kuzum ya liste o kadar kalabalik ki yazmayi unutmusum :D valla gulsem mi aglasam mi bilemedim
0 oy
tarafından
Hahahahaha kiz antibiyotik icsen ordaki bakterileri oldurursun sen kendini oldurmeye calismissin
tarafından
Bende hamileyken cektim agriyi bebeklerin calpolu en hizli kesendi 2 kasik icebiliodum ayni anda bide antibiyorik orda kokde yer yapan bakteriler olmeden gecmez agrisi
tarafından
Emziriyorum ya maalesef icemiyorum iste
tarafından
Canim emzirirken icebilceklerin var aile hekimine gidip yazdirabilirsin dusun hamileyken icebiliodum sonra sezeryanliyim diye verdi doktor o arada ictim ve emziriodum o fren yagi votka arri disindeki mikrop antibiyotikten daha zararli bebege allagim esirgesin ya ihmal etme
tarafından
Kiz ben o dediklerimi hamileyken kullandim sadece gargara yaptim zaten yutmadim :D
tarafından
Seni cilginnnnn yutmasan nolcak onlar agizdanda dokuya kana karisir bak dis enfeksiyonu ciddidir bebegede zararli ihmal etme
tarafından
Emzirirken de mi ?
tarafından
Tabiki ozellikle disteki bakteriler hem sana hem bebisine  bakteri sutune gecmez ama bakterinin urettigi kimyasallar ve vucudunun onlarla savasan antikorlari bebegine gereksiz yuk karacigerine bobregine bi hafta antibiyotik icsen ki zararsizlari sute gecmeyeni var hem agrin gidicek hemde zarari kalmayacak
tarafından
Yarin bi saglik ocagina gidiyim o zman ya
tarafından
Ihmal etme bebisim
tarafından
Saol kuzum
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Canım limon tuzu varsa evde koy bi tane disine iyi gelir cektim dis agrisini bilirim ay ne beter ne nalet biseydir rabbim yardimcin olsun vallahi
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Apse yoksa çekerler kuzum bence acile gi böyle giserse midene zarar vereceksin
0 oy
(2,890 puan) tarafından

Ayy aynı Bn yaa :( hidrolik arka dişleri çözdü bnm ama ön ağrıyı iki gündür ve çürük yok önde ne oluyo anlamıyorm kolay kolay çekemiyorlar cnm karanfil tohumu basıyom hiç keyfim yok

0 oy
(1,068 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun canınin nasıl yandığını anlayabiliyorum. Benim de ağrıyor bazı bazı virüs girmeseydi doktora gorunecektim ama bu gidişle kaldı. Artık virüs geçerse insaAllah ağrının neyden kaynaklandığını bile bilmiyorum. Allah şifa versin insaAllah sana da ❤

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 516 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elif21 (2,636 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 638 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ugurböcügü (2,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 321 göst.