0 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
10 aylık ama beni bitiriyor yürüyor o ayrı bir olay ama bugün lavaboya girdim o da abisinin odasına gitti prizlerin hepsi onun boyunda bizde kapak aldık elini falan sıkmasın diye sonra bı ağlama sesi geldi bı gittim prizi duvardan ayırmış prizin önünde yastıklar vardı onlara kadar kaldırmış ya bunları kaç saniye de yaptı anlamıyorum şükür bir şey olmadı taa sigorta atmış abisinin kaydırağına çıkıp kayıyor bir yerine zarar verecek diye ödüm patlıyor

22 Cevaplar

0 oy
(30,106 puan) tarafından

Ay dikkat et kiz Rabbim korusun

tarafından
Boyuna peşindeyim bı lavaboya gittim saniyesinde olay
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Hamileyken çok mu canavar filmi izledin de canavar gibi kız dogurmussun:D

Aman canım dikkat bu kadar yaramazlık peşinde basina bişey gelmesin Allah muhafaza

tarafından
Kız karnımda haraket dahi etmezdi çok sessizdi şimdi beni bitiriyor çok korktum ya
0 oy
tarafından
Ayy aman allah korusun kapısını çek odanın sen wc ye gidince 
tarafından
Yok artık lavaboya da beraber gidicez ben anladım
0 oy
tarafından
Anam ateş topu benim bebeğim de karisyirmadigi halt yok valla nerden buluyolar bu enerjiyi
tarafından
Ya tabi karıştıracak ama kendi minyon tipli daha 10 aylık sen o kocaman kaydırağın merdivenine nasıl çıkıyorsun da kayiyorsun
tarafından
Maslalah işte ne güzel atık gözünü ayirma
0 oy
tarafından
Ya ben prizi sökmeyiyorum sen bu kıza ne yediriyorçn bacım kurban da eline bıçak ver hayvanı falan parçalasın bilmeden usta yetişmiş evde :)) 
tarafından
Kız bı gittim duvara bı baktım aman yok priz yerde yastıklar dağılmış donumu zor topladım
tarafından
Aha hahahaha o nasıl bir hal tahmin ediyorum eline yapıştır bir tane korksun ki daha yapmasın
tarafından
Napcagimi şaştım canım hiç aklıma gelmedi taa sigorta atmış
tarafından
Çocuklar nerede tehlike oraya koşar zaten sen eline yapıştır birdaha bunlara dokun elini kırarım de kız biraz sinirlen ağlasa da bakma alma kucağına şimdi elini acıt acıt ki iki gün sonra yüreğin yanmasın birde prizlerş bantla bütün prizleri bantla elleyemez
tarafından
Kuzum prizler kapalı zaten o direk üstünden çekip çıkarmış yerinden çok korktum bir şey oldu diye
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Çok dikkatli olman lazım canım Rabbim yardımcın olsun ne kadar tehlikeli şeyler varsa bebişler oraya gidiyorum biliyorsun
tarafından
O kadar da yastık koydum önüne prizin
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Kapıları kapatsan açamaz daha bence cnm çok zor gerçekten ya 
tarafından
Lavaboya da beraber gitmek lazım ben kapıyı kapasam oğlum ona yol gösteriyor açıyor
(5,437 puan) tarafından
2 tane olunca daha zor
0 oy
(99 puan) tarafından
Çok hizlilar çok. Aman kapıyı kitle öyle durumda Allah korusun 
tarafından
Aklıma gelmedi ki onu oradan sokecegi çünkü sakladim prizi
(99 puan) tarafından
Eski lerin lafı bebek adamı uyutur. Diye ;)
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Benim oğlumda 10 aylık henüz yürümüyor. Yuvarlanarak ve sürünerek tüm odayı dolaşıyor. Hep de Sehbaların yanına gidiyor onları kıpırdatmayı çok seviyor. Yürümeden bile bakımı zor, yürüdüğünde nasıl zapt edicem bilemiyorum. Diş çıkarıyor  Bi de o huysuzluğu var. Allah yardımcımız olsun
tarafından
Kız beni bitiriyor peşinde dolaşmaktan öldüm yatak odasında dolabımin içine girip saklanıyor ben onu oradan alana kadar çıkmıyor oturuyor buzdolabının yanına geçip bana cee yapıyor bı de abimiz var ikisiyle çok zor Allah sağlık versin de buyucekler elbet
0 oy
tarafından

Kizlar cok fena oluyor valla :D

tarafından
Abisi kılıklı diyorum ama abisi bu kadar değildi 10 aylıkken
tarafından
Iste diyorum ya kendi kizimdan biliyorum   :Df
0 oy
tarafından

Abisine taş çıkarıyor herhalde:D

Allah korusun ya 

tarafından
Abisi yanında halt işlesin kuzum :D o kaydıraktan çıkışına hayretle izliyorum yüzü koyun kayıyor havuzun içine bı gör korku sıfır
tarafından
Gözü kara kız maşallah :D allah yardımcın olsun
tarafından
Onun gözü karalığı yüzünden mahvoldum ben :D sağol kuzum aman sağlıkla büyüsün de başına bir iş getirmeden
0 oy
(422 puan) tarafından
Canm bunlar da baslangic 

Bnm kizda 2 yasinda gerisini sorma iste omrumun yarsini yemis durumda
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Haha benim oğlanda öyle valla fotoğraflar var eşimle gitmiş çerçeveyi aökmüş bide gülüyor insan kızamıyor da:)
0 oy
(11,921 puan) tarafından

Allah korusun valla çok tehlikeli.. okuyunca bile bi urperdim :O

Boyle devam ederse kendine zarar verebilir, şmdi tam el ayak zamanları. O yuzden yanından bir saniye bile ayırmamam gerek cnm :(

Benim kızım bile 8 aylık daha emeklemiyor ama dikkatni çeken bişey gorunce oyle atılıyor ki. Geçen gun koltuğun kenarında telefon vardı telefona uxanıp alcam die telefonla birlikte yere duşmuşler :D

0 oy
(230 puan) tarafından
Bende tek bırakamıyorum hiç lavabo ya giderken kapıyı acarken zaten peşime takılıyor bende ellemiyprım gözümün önünde olsun diye napacagı belli olmuyor bebelerin benimki daha emekliyor yürümüyor 
0 oy
tarafından
Aklinda olsun tuvalete felan girerken indir şalteri aklin kalmasin 
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Diğer odaların kapılarını kilitle cnm 
0 oy
tarafından
Verilmiş sadakan varmış çok tehlikelidir elektrik
0 oy
(66 puan) tarafından
Prizlere dikkat edin eşinize söyleyin önlemini alsın
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Benim oglanda aynı eline prize katıyo diye kapak aldık üstüne bantladık bu defa yerinden söktü bende sehpa kattım önüne üstüne de yastık dizdim ellemiyo artık

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 316 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 310 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 272 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 651 göst.