0 oy
889 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar bezi bozdular mi ya hala hergun gece degistirip yatiorunm altını amma hergun o çarşaf yıkanıp yatak havalandirilio 4 numara kullaniodum acaba küçük mu dedim 5 e geçtim yine aynı 3 saat içinde sidik pacasindan inio şuan eşim baybi turco almış dün akşam 6 gibi taktım sabah 7 buçukta degistirdim 1 tane ıslaklık yok

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ya ben en son 3 hafta once almistim ama yeni mi degistirdiler bilmiyorum ben hala memnunum. 
tarafından
Son 2 paker bitsin die neler yaptım ya bebenin sırtına kadar yatak çarşaf hergun dışarı cikariorum
tarafından
Sırtına cikma olayi bizde de var ama uzun zamandir yani 4 aydir filan her.kaka yaptiginda maalesef sirtina cikiyo :/ bezden midir diye dusundum molfix aldim hala ayni..
tarafından
Başka marka dene bide bide bebekler bazı dönemler bunu yapio aşırı isiyolar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic kullanmadım bilmiyorumki sleppy kullaniyorum ben
tarafından
Esimde dedi istiosan sleppy alıyım diede bi bunu deneyim olmadi sleppye gececm
tarafından
Dene bakalim
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Bez de bebekten bebeğe değişiyo canım memnuniyetlik. Ben sleppy kullanıyorum çok memnunum ama olmayan da var. Gibi :)

tarafından
Eşim de dedi bundan memnun kalmassan sleepy alıyım die bi paket bitene kadar deneyim de begenmessen ona gecicem
0 oy
(30,118 puan) tarafından

Ayy kuzum vallaha önceden mikemmeldi ama sua  batirdirlar bende ayni derdi yaşıyorum 2 gundur almaz olaydim daha almam değiştirdiler bezin halini  

tarafından
Hem parasını yükseltip kaliteyi düşürmek nedir ya bende eşime dedim hergun makina çalışacağına biraz iyisini alalım dedim
(30,118 puan) tarafından
Aynen kuzum mecbur oyle olacak
0 oy
tarafından
Baby turco yu kessinlike tavsiye etmiyorum berbat derecede pişik yapıyor pişik sivilce karışımı birseyler yapıyor
tarafından
Her bebekte aynı şeyi yapacak die bisey yokki ama molfix ve can bebe de benim oğlumda pisik yaptı 2 gündür kullaniorum bi sorun yok
tarafından
Kullanpta memnun olan sayısı %30 gerisi pişik yaptığınn kanıtını gösterdi can bebede iyi dgl ama Molfix şaşırdım
tarafından
Cok kötü yaptı hemde onu da mecbur kaldım bayramda bin kapaliydi molfix aldım mahfetti bebeyi biminki iyi gidiodu 2 pakette öylece taştı hergun çarşaf yikiodum yatağı dışarı atiodum
0 oy
tarafından
Bende BİM'in kullancaktim ilk bezi bimden aldim bozuldumu demek ya 
tarafından
Kız berbat bisi oldu hergun yatak dışarı atiom çarşaf yikiom bebenin 2 saat sonra pantolonundan cisi akio
(14,198 puan) tarafından
Ben oğluma kullanıyorum 2 numaraya geçtik henüz bir sorun yaşamadık
tarafından
10 aydır bende sorun yasamiodum ki
0 oy
tarafından
Canım ben de kullandım da iyi gibiydi 4 numarası 5 numarası Prima ile ayni fiyat ondan almadim
tarafından
Bilmiom ya amma 2 saatte bi üst değiştirmekten biktim
tarafından
Bence bezi degistir canım 2 saate bir bez mi değiştirilir
tarafından
Baybi turco aldık bu sefer bakalım nolcak eşim begenmessen sleppy alalım dedi çünkü can bebe ve molfix pisik yaptı
tarafından
Sleppde güzel ben internetten getirtiyorum tanesi 75 kuruşa geliyo
tarafından
Bi deneyelim olmadi onu alırım kuzumm
0 oy
(673 puan) tarafından
Valla engğzsli molfix nekadar dolsa bile sızdırmıyo çok memnunum
tarafından
Oda bizde pisik yaptı
(1,275 puan) tarafından
Molfix bize de iyi geliyor hiç sızdırmıyor pişik sorunu da olmadı. Bebekten bebeğe değişiyor demekki
tarafından
Galiba her şey her bebeğe iyi gelmilo
(673 puan) tarafından
Evet öyle canm her bebek farklı
0 oy
tarafından
Ben 2 3 ay once dememiştim paketi bitiriym dedm ama her sabah sırılsıklam bulyuodum kızımı
tarafından
Bende 2 pakettir aynısını yasiorum çarşaf yatak kalmio takiorum bezi 2 saat sonra pantolonu islanio
tarafından
Sleepy ye gectk kulit bez kullanyrm bi jez bile sizdirmadi daha hemde cok pratik oluyo
tarafından
Turco bitsinde bide onu deneyim eşim dedi istiosan sleppy alıyım die Bidahakinede onu aliyim
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Bende molfixten memnundum bitsin biminkini bi denesemmi ki herkes memnun diyordum. En iyisi ben molfix ile devam ediyim
tarafından
Cok memnundum ki su 2 pakete kadar günde makina calisio
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Sadece 1 kere aldım vala berbattı kakasını yapar taşar sırtına kadar ciş yapar yine zıbına kadar ıslak pijamaya kadar ıslanıyordu vala 1 paketi zor bitirdim şuan sleepy kullanıyorum cokkkk memnunum molfixde kullandk oda güzel 
tarafından
Turcoyu bi deneyim olmadi sleppy alicam
0 oy
(109 puan) tarafından
Akşam 6 dan sabah 7ye çok değil mi o bez taşarda yazık yavrucak pişikte olur hele bu sıcaklarda. Öyle en kuru tutan bez bile pişik yapsr
tarafından
Bimin bezinde yapmadım zaten ben bunu 2 saat 1 bumin bezini değiştiriyodum dün turcoyu denemeye başladım benim oğlum akşam 8 dedimi uyur gece sadece mama içmeye kalkar sabah 7 8 e kadar
(109 puan) tarafından
Maşallah uykusu güzelmiş. Sıcak çok fena uzun süre kalması allah korusun pişik yapar diye düşündüm.
tarafından
Işte bezi değiştirince uyanio sorun orda ")
0 oy
tarafından
Canikom minies al bir paket dene paketi 28 TL gibi bişey migroslarda satiliyo benim kıza ben Molfix kullandım sizdiriyodu hep babyturco aldık pişik yapti.  Minies aldım en son hem içeriği de temiz bezde boş yer kalmayacak duruma gelse damla sizdirmiyor 
tarafından
Kuzum migros benim yasadigim ilçede yok adamı başka ilçeye yollasam bide yol parası cikicak :)
tarafından
Tüh şans
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Primada öyle canım çok şikayette var prima için
tarafından
Prima hiç kulla madım
(1,435 puan) tarafından
Molfix kullanyorum
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Jeny willy kullanyrm bende 5 9 memnunum yeni aldım daha 2 hafta olmadı bugün yine getirecek eşim bakalim
tarafından
4 numarayı 2 aydır kullaniorum son pakette yaptı 5i deneyim dedim o daha beter oldu
(5,437 puan) tarafından
3 numara bnm cnm blmyrm o.zamn
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Canim bende sleepy kullaniyordum daha uygun diye biminkini aldim 2 hafta once cokta memnun kaldim aslinda...sizdirma filan olmadi hic, bilemedim
tarafından
Kuzum ben 2 saat bur hem üst hem bez degistirdim ya 2 paket aldım 2side aynı oldu 10 aydır kullaniorum halbu ki
(6,973 puan) tarafından
Allah Allah coknsasirdim gercekten gece baglayip gündüz  cikariyorum bayagi iyi ama bilemedim acaba seri hatasi mi denk geldi, bi musteri hizmetlerine bildir bence
tarafından
Cevremde herkez bıraktı valla sürekli yatak çarşaf kıyafet yıkamaktan biktim
(6,973 puan) tarafından
Ya cok uzuldum simdi mutlu olduydum ucuz bez buldum diye :)) hatta almisken 2 3 paket alip evde dursun diyordum bu dediklerinden sonra tek paket alip bittikce yenilerim sorun cikmazsa :(
tarafından
Benim adam ne çabuk bitio die kiziodu oğlum napion sen die artık ama oğlumun suçu yokmuş baybi turco aldım dün akşam 7 gibi taktım 8 de uyur oğlum sabaha kadar durdu 1 tane sızdırma yok biminki olacaktida bebenin kafaya kadar cis olucakti
(6,973 puan) tarafından
Baby turco nerelerde var canim benimkide sizdirirsa aklimda olsun, ve fiyati ne kadar?
tarafından
25.90 galiba ama büyük marketlerde var mı bilmiorum bizim burda yunus marketten alioruz
(6,973 puan) tarafından
Tmm.canim teşekkür ederim, 20 tane mi oluyor o pakette ( son soru bu soz :))
tarafından
Paket büyüdükçe bez adeti düşer kuzum benim 4+ kullaniorum 38 tane çıktı yok kız önemli değil oğlan uyuyo her iş bana bakio ben işlere falan:)
(6,973 puan) tarafından
Hahaha sagolasin canim, Allah kolaylik versin benimde is cok ama oturuyorum hadinkalkalim :)))
tarafından
Ama ben kalkmak istemiorum :)
(6,973 puan) tarafından
Hahaha ben yeni oturdum :) kolay gele hayirli gunler cankm
tarafından
Oho benim de az isim kaldı:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 134 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eliftpe (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 812 göst.