0 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
pazartesi gunu nst ye girdim malum birkac kisi ayni anda yatiyo yandaki kadin surekli sikayetleniyodu iste yok sancisi yyok uykusuzlugu koca gobegi catlagi  bilmem nesi derken hamilelik bitiyo sonra yok emecekmi yok agliyo gazi var diye diye de ömrumuz gececek sunlar yuzunden diye .bende en son tutamadim kendimi bunlari yasamak icin servet harcayanlari sabah aksam aglayan kadinlari dusununce bbu yasadiklarimiz benim icin harika birsey cok sukur rabbime dedim birden kadin haklısın dedi ve uzuldu . o an neden onu uzdum acaba diye hala aklimda sonucta hamileydi :( kotu bisi mi demisim 

5 Cevaplar

0 oy
(1,884 puan) tarafından
Çok da doğru bişey demişsin canım o söylediklerinden biriyim ben sabahlara kadar yıllarca ağladığımı bir ben bilirim birde Allah ben anne olımıcam diye canıma koymaya bile kalkıştım maddi manavi olarak bitmiştik artık şükürler olsun rabbime 4 cü tüp bebek tedavimde hiç umudum kalmadğı anda nasip etti rabbim şimdi uykusuzluk yorgunlkmş umurumda değil onun kokusu yeter bana işte kolay bulnlrda öyle şikaytleniyo 
(2,241 puan) tarafından
buyuk bir sinavdan gecmisin rabbim bebeginle saglikli mutlu hayat nasip etsin insallah . valla ne bileyim cok sinirleniyorum boyle konusanlara uzuldugunu gorunce aklima takildi ama söylemiş bulundum agir bisi soylemedim gerci.
(1,884 puan) tarafından
Amin canım tabi ki hiçte ağır bişy söylememişsin hiç takma kafana bence ne güzel rabbim nasip etmiş demi insan zorluğnu düşünceğine sağlığını düşünmeli bence bizleri de büyüten anne kim bilir nasıl büyüttü şu dünyadaki en güzel şey anne olabilmek doğum yapalı 72 gün oldu inanki 22 klo aldım sadece 6 klo vrebldim hiç umurumda bile değil sütüm olsun diye yiyorum  ne klomdan ne çtlklrımdan ne yrgunlğmdan şikaytci değilim ay insan yüzüne bakıp öpüp koklyınca herşyi unutyo:)
(2,241 puan) tarafından
masallah nasil tatlidir simdi o :)) valla nasil bekliyorum minicik yuzunu oksamayi .rabbim tum isteyenlere nasip etsin baska ne diyelim
(1,884 puan) tarafından
Rabbim sağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşllh kolay hayırlı doğumların olsun canım sabah bir resmini çektim teyzesi çok tatlı bak buradan sana atıyım resmini :)
(2,241 puan) tarafından
amiin insallah :)) cumlemize . ayy guzel olur gelmedi ama resim
(1,884 puan) tarafından
Attım resmi altta bak
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aslnda dogru dedin canım 

Ama kim bilir ne yaşıyor bilemeyiz ki ? Blki 3 4 gebeliği eşini belki yardım etmiyor zorlanmış olabilir 
Ama yine de bebeklere şunlar yüzünden diyemez 
(2,241 puan) tarafından
oyle diyince sinirlendim agir bisi demedim ama uzuldum sonradan
0 oy
tarafından
Doğru demişsin canım ama şöyle düşün neler yaşadığını bılemezsın ben 34 gün oldu doğum yapalı 4 güne kadar lohusalık depresyonun en ağır şekilde yasadım kaynanam yüzünden ve eşim askeriye dr yanımda bıle yoktu ve neden yaptım bu çocuğu pişmanım sesini duymak istemiyorum diye agliyordum ve şu 4 gündür onsuz yapamam dedim okadar sevdim ki anne olduğunu yeni farkettim kimin neler yaşadığını o ankı psıkolojıyı bılemeyız bu yüzden ben de tepki verirken basıma geldi asla kimseye daha tepki koymam Allah kimseye yaşatmasın sadece
(2,241 puan) tarafından
rabbim herkese yardim etsin bir anlik sinirime denk geldi sert bisi demedim ama yinede uzuldum insallah cok uzmemisimdir
tarafından
Üzülme kuzum sende hamılhamılesın okur öyle şeyler ben hamileliğim lohusalıgım boyunca kendimi tanıyamadım hepsi geçiyor emin ol oda düzelir sıkma canıncanını hıc bebısınde strese girmesin annesi: )
(2,241 puan) tarafından
pek bir sinirli oldum bu hamilelikde duygusal falan sanki biri bebegine laf edince benim bebegime ediyo gibi geliyo :))) insallah duzelir saol canim
tarafından
Ah canım ben alasını yasadım hele lohusalık 9 aya bedel ama emin ol hepsi geçiyor hepsi korkma hiç :)
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Kirici bi sekilde soylediysen kotu bsy yapmamssn canm soylediklerin cok dogru o kadar para harcayip tup bebek tedavisine baslayip bide tutmayanlar var hadi parasini gectim bebegini kaybedio insanlar o bayanda belki soylediklerinden sonra sikayet etmkten vazgecer hamileligin bebegin guzel yanlarini farkeder senin yerinde olsaydim bende tutamazdim kendimi
(2,241 puan) tarafından
insallah bebeginin buyuk bir nimet oldugunu anlamistir . yani sadece o bayan degil bu sekilde sikayet edenleri çok görüyorum o yuzden sinirlendim ve yazmak istedim . kirici sekilde soylemedim :)
0 oy
tarafından
En iyisini demissin boşver dert etme içten üzülecek olsa irada onca sikayetlenmez zaten bizim aklımız çıkıyor saçlarının teline zarar gelecek herkes bir şikayet bir sokranma benim komşuda diyor ki siz ne kadar mic mic sınız kızınla ben hiç sevmem öyle hiç dokunsun sirnassin istemem olur mu öyle dedim ya su çocuğun dokunusu öpüşü bana sirnasmasi hepsi terapi gibi aşırı bir huzur buluyorum saçımla oynayınca yüzümu sevince yatarken benden ayrılmaz mesela kızım sırtımdan inmez bana çok düşkün ha bunalıyorum tabiki insanım bende biraz yalnız kalmak istiyorum ama inan duramıyorum kızım uyuyunca gidip yanına kivriliyorum kokluyorum boynundan öpüyorum o uyku sersemi gözünü açıp anneeemm deyip sarılması dünyaya değer  ister karnım yırtılsın ister başka yerim ister 1000 kilo olayım ister bilmem ne yeterki evlaflarimin yüzü gülsün canı sağ ve sağlıklı olsun kurban olurum veren mevlâya 
(2,241 puan) tarafından
ne guzel anlatmisin gercekden bunlari yasamak icin sabırsızlanıyorum insallah her isteyen yasar :)sizde mutlulukla saglikla insallah
tarafından
Amin inşallah canım:) rabbim dileyen herkese nasip etsin evlat bambaşka bir şey ya rabbim ayaklarına taş gözlerine yaş değdirmesin inşallah

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,018 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ozgul406 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Saniye.. (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 246 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 568 göst.