0 oy
1,523 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben burda yana yakıla evlâdım olsun diye uğraşırken onlar 2 dakikalık zevk için nefes alan bebekleri lldurup çöplere atıyorlar doğmuş bebekten ne istiyorsunuz yazık değil mi nasıl canı yanmıştır yaa kıyamam ben ona bunu yapanlarin hiç birine hakkımı helal etmiyorum  :(:'(:(:angry:

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dun o kadar uzuldum ki. Kaynanamgildeydik oğlumu emziriyordum ay kiyamam ben bulsam ona da bakardim emzirirdim falan dedim. Bana dediler ki. Al da gör gününü, bela olur başına. Ne kadar sinir oldum anlatamam. Allah içinizden merhameti mi aldı sizin dedim, bana küstüler oyle dedim diye. 
-Reklam-
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Kurban oldugum Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah. Benim teyzem 17 senedir evli hiçbir şekilde olmadı çocuğu neler denediler. Oda haberlerde görmüş ağlaya ağlaya sabaha kadar kriz geçirmiş görünce. Allah herkesi hidayet etsin. Sanada bu güzel duyguyu tattirsin. Yaşın küçük daha bı bakmissin hiç ummadigin anda vermiş o mutluluğu Allah sana. Sakın isyan etme. Su aziz mübarek günlerin hatrina herkese hergun dua ediyorum. İçinde sanada çocuk isteyen herkese.
0 oy
(151 puan) tarafından
Canim cok haklsinz bnm stresten 2 yil okadar ufrastm 3 yil oldu suan alaja sukur ediyirn 3 aylik bebegim alllahm vicdan versin nsl insankik bu  insan kelime bulamiyorm 
0 oy
tarafından
Hergün izliyoruz haberde hergün Bi bebek çöpe gidiyor :(((( nasıl sevgililerinden çocuk yapıp doğuruyorlar anlamıyorum hiç mi sahipleri yok bu kızların anaları babaları yok mu 9 ay nasıl saklıyorlar hamile olduklarını aklım almıyor artık 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 412 göst.
+1 oy
13 cevap 915 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 578 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,357 göst.

Kategoriler

1,494,011 soru

24,409,089 cevap

350,772 kullanıcı

...