Kızlar ben esimle evlenmeden önce hic bu köye gelmemistim bilmiyordum esim vasitasiyla görmüş oldum. Annem de daha önce hiç gelmemesine bilmemesine ragmen bana hamileyken bu köye bir düğüne gelmis ilk defa doğumuma 1 hafta falan varmış o zamanlar. Annem o zaman senin yazın yazilmıs gibime geliyor benim dedi cidden banada öyle geldi anne rahmindeki bebegin bile kaderi yazılmış oluyor çünkü o zamandan benim buraya gelin geleceğim belliymis. Sizin yada ailenizin hic böyle tesadüfleri yada ilginc hikayeleri varmi?
Benim dünyaya gelmem en ilginç şey zaten.
Varda yazmam sen fransaliyi seciyon
Amcam çocukluğunda bi köyün camisine Kuran okumaya gidiyor. Yukardan kızlar kendilerine ben bununla evlencem diye sakalasiyorlar aralarında. 10 15 sene sonra yengem camide dediği gibi amcamla evleniyor
Esim evlenmiuor diye kayınvalidem 15 yol önce filan bı hocaya gidiyor yani yaşlı keramet sahibi demişler
Hoca ina demiş ki merak etme üzülme oğlunun kaderi daha karşılasmamis
Alnında ben'i var kızın daha zamanı var gelecek demiş
Bil bakalım kimin alnında ben'i var
Ben esimle akrabayim eşim beni istediginde okuyordum o da askerdeydi bir ara mesaj atti bana sevdigini itird etti bense ona ben seni abim gibi goruyorum abimsin demstm sonra kuzenimizin dugununde karslstk hatta oynrkn sırt sirta carpismtk ondan sonra biseyler oldu zaten babama gidip.beni sevdiğini söylemişti ve hic utanmdn mirildanmadan babama beni sevdiğini soylemis buyuk cesaret ister
Babamın ilk gorev yeri Mardin miş, ben o zaman 1 yaşında falandım. Mardin e gelmişiz.
Eşim askerliğini Mardin'de yaptı. Ve görev yeri de Mardin'e çıktı.
Evlendik çocukken geldiğim Mardin de yaşıyorum
Ayrıca eşimle 2 sene aynı sınıfta beraber okuduk 1 kez dahi konuşmuşluğumuz yok meğer kocamla aynı sınıftaymısız, nasip, kader ...
Eşimle evliliğimiz . Ben daha lisedeyken amcam beni oğluna yani eşime istedi Babam okuyor ve daha küçük olmaz dedi o arada esimde Üniversite okuyor. Beni istediklerini duyan diğer amcamda kendi oğluna istiyor . Eşim de hep ailesine bizim is noldu hallettiniz mi diye soruyor. eltim rüyasında eşimi elinde beyaz bir elbiseyle görmüş halam eşime sormuş o elindeki ne diye eşimde halama bu kıyafet eminenin ona büyük geldi büyüsün düğünde giyecek demiş. Aradan 5 yıl geçti ve biz evlendik
1,489,966 soru
24,351,295 cevap
346,496 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın