Kızlar ilk hamile olduğunuzu öğrendiğinizde sizin ve eşinizin tepkisi noldu?
Bizim şöyle oldu kayinbabam kaynanamla hep beraber aksam babamlara oturmaya gitmiştik. Biz dedik siz durun bizim bi işimiz var gelecez. Eşimle beraber Erdemli devlet hastanesi aciline gittik kan verdik. Sansimiza da acil adam kaynıyor du neyse 3 saat sonucu bekledik. Ben esime diyorum aman hadi boşver gidelim şimdi bide hamile olmam bos yere beklediğimize kalırız. Esimde dedi Manyak mısın bu kadar gelmişim Hiçbir yere gitmemama benim icimde bi korku var şimdi negatif olur cok üzülürüz diye. Neyse sonuc çıktı doktorun oraya gittik doktor dedi ki evet hayırlı olsun bu teste göre hamilesiniz deyince aman Allahım ben doktora diyorum bide emin mısınız bi yanlışlık olmasin doktorun odasindan çıktık esimle birbirimize herkesin ortasinda bi sarilisimiz var görmeniz lazim kocaman adam hüngür hüngür ağlıyor ben babami olacam diye o aglayinca bende ağlamaya basladim. Bi ağlıyorum bi kahhaka atiyorum hepsi birbirine karıştı. Esim babasını arayip dede oluyorsun hadi gene iyisin deyince evdeki herkeste sevincten havaya ucmuslar resmenhayatimin en güzel 2.günüydü 1.günü kızımı kucağıma aldığım an⚘ benim hikayem böyle biraz uzun oldu k.bakmayin sizinki nasıl merak ediyorum
Ben çalışıyodum o zamanlar işten erken çıktm acile gttim kan verdim sonuç bi saatte çıkcaktı eşime bn arkadaşla çarşıda dolaşcam çıkışta dedim tmm dedi nyse sonucu aldım pozitif kendi kendime kahkaha atıyom acilde sonra eve geldim o gün doğum günümdü benim bna hediye almadın dimi dedim olsuneen güzel hediyeyi verdin dedim kağıdı verdim anlamadı bu ne diyo sonra dedim baya bi baktı kağıda inanmadı algılayamadı güldü sarıldk Fln sonra anneme gidip söylemiştk ama bu dış gebelik oldu neyazık ki kürtaj oldum 2.de de eşim askerdeydi bnde 1.deb dolayı korkuyodum eşime hiç bşy söylemedim askerden gelince dedim bu sefer o da dahs sakin karşılamştı çünkü bi korku oluyo insan da ister istemez
Ben hamile olduğumu eşimden öğrendim zaten düşünüyorduk istiyorduk adetim geçince kan verdim 2 gün sonra çıkacaktı bende annemin yanına Kastamonu ya gidiyordum eşim gitmiş almış sonucu bana anne oluyorsun tebrikler demişti
1,488,982 soru
24,338,059 cevap
345,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın