Evleneli 1 buçuk sene olmadı bu adam yerine koyduğum kocam olacak şahıs la herşey güzeldi sahura kalktik hazırladık yedik eşim bulaşığı yıkayıp ben gelirim rahatsizsin sen uzan dedi geldim odama kaynimda bizle yaşıyor iste kocam olucak şahıs kardeşinin odasina gidip sigara içmiş gelmiş normalde hiç içmeyen ve benim sigaradan nefret ettiğimi bilen adam yeni evlendigimiz dede 2 kere yakalamistim ve söz vermişti birdaha olmuycak diye tm dedim o gün bu gündür sigara konusu açıldığında para ona verilir mi lanet bişey derdi şimdi diyiceksiniz bir sigaradan neolmuş diye bana yalan söylemesinden iki yüzlü olmasından bıktım keşke bu tek yalanı olsa keşke tek hayal kırıklığım olsa şükür ederdim daha once 2 kerede pis video izlerken geçmişte görüp yakaladım onuda hali hazırda bekliyorum onuda yapar güven sıfır
Benim koca bulasiklari yikasa sigarasını ben yakarim
Canım kusura bakma ama sana rahat batmış
Gerçekden pes diyorum sana hamilesin ve cok alınıyosun bence vede acayip abartiyosun herseyi geçdim be insan evladı karnındaki sabinin gunahsizin suçu ne de bi allah ın verdiği canı allah alır sadece üstelik 1 yıllık evlilikden bahsediyosun ben 12 yıllık evliyim neler yaşadım neler gördüm bu hayatta ve yinede şükrettim anlatsaydım eminim eşine bir kez daha sarılırdın yani daha siz yolun başında değilsiniz bile yeni başlıyo hayatla mücadeleniz en ufak şeyde ölmek isteseydi insan kalmazdı bu dünyada biraz sakinlik biraz sabır yahu kolaymı öyle el adamıyla yaşamak
1,491,130 soru
24,367,891 cevap
347,713 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın