0 oy
548 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar doğum yapalı 1 hafta oldu. Benm doğumum kolay olmadı 2 kere dikisimi soktüler narkoz verdiler ve ben kızımı emziremedm eve geldim emiyo sandm ama yanılmsm sütüm yetmiyomus kızım bu yüzden sarılık oldu. 

1haftalık bebeğimi yoğun bakıma aldılar sarılıktan dolayı en az 2 gün kalıcakmiş. Onu orda bırakıb eve gelmek o kadar zorki her yerde onun kokusu var... Kendimi yalnız hissediyorum kızımsız 2 gün nasıl kalıcam bilmiyorum. Gercekten cok ama cok zor Rabbim kimseye yaşatmasın Tüm Bebekler cocuklar her zaman saglıklı annelerinin yanında olsunlar İnşallah. Nolur benm kızımada dua edin cabucak iyilessinde kokusuna muhtac kalmayım

Her gün süt sağıb görürmem lazım ama 2 gögüsümden toplamda 90ml süt geliyo süt attırıcı cayda içiyorum ama olmuyo. Sütümü nasıl coğalta bilirim?

13 Cevaplar

0 oy
(33 puan) tarafından
Ispanak ye cok sut yapıyor  magrul ve dereotu bunlar en guzel sut yapanlar bebeginede rabbim  sifa versin  bizde 5 günlükken  yattik ama bende kaldim bebegimin yaninda seni niye almadilar 
tarafından
Özel hastane ama almadılar sen git dediler 2 gün boyunca göremicem bebegimi
(33 puan) tarafından
Merak  etme hemen iyi olur
tarafından
İnşallah kuzm ya
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından
Isorgan otu çayıda  cok sut yapiyor
tarafından
Denicem cok saol
0 oy
tarafından

Kiiiizzz gozun aydinnnnnn<3 insAllah duzelerr amin

tarafından
Sagol canm İnşallah
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Bir bilgim yok kuzum ama bana elma ve taze yoğurt çok fayda ediyor dene istersen. 

Inşallah hemen geçer sariliginiz bende taze anne sayılırım duygulandm
tarafından
İnşallah kuzu.
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Bende aynı durumu yaşadım şu an okuyunca kendimi buldum Allah yardımcın olsun. Vakumla sütümü sağıyordum her sağdığımda odaya kilitlenir ağlardım hala aklıma gelince ağlarım. Sabir et inşallah en kısa zamanda kucağına tekrar alacaksın ama ben anne otelinde kalmıştım sizin hastanede ypk mu. Fototerapi veriliyor ve 24 saat içinde inşallah sarılığı geçiyor 
tarafından
Özel hastane canm anneye gerek yok dediler yoğun bakıma aldılar ara sıra görebilirmim diye sordm yok dediler
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Allahım şifa versin yavruna canım..  O güvende orda allahım beterinden korusun.  Çıkınca bolca emzr arada mama ver sarılığı geçer ins

Yavrun emdikçe sütun çoğalacak canım. Şuan uzgunsn o yüzden az 
tarafından
Amin kuzu.
Cok saol
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun acil şifalar versin inşallah rabbim
tarafından
Amin canm
0 oy
tarafından
Sık sık el pompasylan sag ve özellikle sıcak dusa gir hep sağ öyle olunca süt giriyo gogudlere rabbim yardımcınız olsun inşallah
tarafından
Pompayla sagıyorum 2 3 damla geliyo illa elimle de yapıcam ki bir az gelsin diye. AMN CANM
tarafından
Acaba tam oturtamadigin içinmi az geliyor pompayı tam oturt göğüse ve elinle yardım et sık yukardan aşağıya doğru süt gelir inşallah ben öyle yaptım
tarafından
Bende öyle yapıyom canm ama az geliyo
tarafından
Sıkma canını devam et gelir Allah'ın izni ile sadece sağ sık sık
0 oy
(519 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok kötü biliyorum ben de yaşadım oğlum 4 günlüktü sarılıktan yattı hastanede benden de bir öğün 120 cc istiyorlardı çok stres yapiyordum öncelikle stres yapma bebegin fotoğraflarına bakarak süt sağ bir yerde okumuştum daha çok süt üretimi olurmuş 
tarafından
Cok saol canm. Fotosuna bile bakamıyorum ki gözumdrn yaşlar suzuluyo
(519 puan) tarafından
Allah sabır versin canım benim
tarafından
Amin canm cok saol
0 oy
tarafından
kuzum.gozum aydin rabbim.hayirli uzun omur versin isneallah  ... gecer inseallah sen sutunu sk sık yolla kuzum .... ve benimd esutum.azdi ne denediysem.olmadi yaaaaa .. en sonunda esila.sut artirici aldim cok iyi ise yaradi ... humana denedim.lactamil denedim de bunun kadat faydasi olmadi .... bunu da al dene demir kuzum.bitkisel ustelik cok.is eyaradi bend e
tarafından
Amin canm cok saol humana içiyorum ama senin dediyinide yapıcam
tarafından
kuzim ben humanada kullandim .. emin ol esila.cok cok daha iyi ...
tarafından
Yarn eşime soylmde alsn İnşallah bende de işe yarar
tarafından
inseallah yarar kuzum.benim ... yarayacagana eminim m... inseallah gogsun dolar tasar .. rizki cogalir kuzumun inseallah
tarafından
Cok sagol canm Allah razı olsun
tarafından
cumlemizden kuzum.inseallab
0 oy
tarafından
Balım altın tak sarı yazma yanına koy ve ışığı hep açık tut, bide bol bol emzir
tarafından
Yanmda deyil kuzu yoğun bakmda
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Allah sabır versin kuzum ben 5 gün önce dogum yaptım hala oğlumu koklayamadm bile yoğun bakımda nefes alamıyor üstüne bide bugün sarılık olduğunu öğrendm hastanede olmuş  kilo vermiş  Allah hepimize sabır evlatlarımıza sağlık versin
tarafından
Amin Allah acil şifalar versin kuzu senin durumunda cok zor. İnşallah en kısa zsmanda kavusursn yavruna
(1,355 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Canim.oncelikle sutunu dusunme dusundukce kendin btiirirsin sutunu ben buna inaniyorum tek gogsum yara olmustu kaniodu 2 gun emziremedim agladim okadar agladimki bundan sut gelmio gelmcek dedim dedim baya azaldi onda sut sonra sutu dusunmedim 2 gun sonra baktm masallah ondan baya sut gelio kafana takma kayisi hosafi ic bulgur pilavi ye bol bol su ic duzenli uyu 2 saatte bi sut sag
tarafından
Tamam kuzu denicem İnşallah benmde sütüm gelir
(2,109 puan) tarafından
Dusunme gercekten inan sutum var cok sukur de

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 237 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy