0 oy
831 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (214 puan) tarafından

Kızlar 32 haftalık hamileyim kayinvalidem o kadar heyecanlı ki benden önce doğuracak :D ilk torunu bide şükür aramız çok iyi annem gibi davranır bana ve hastanede de başımda kalmayı çok istiyor kendi annemin 3. Torunu oda ben kalayım rahat edemezsin onunla diyor eşim de benim annem kalsın diyor arada kaldım kendi annemin psikoljik hastalığı da var Ondan biraz kayinvalideme kayıyorum ama net bi karar veremedim önerileriniz nedir tecrübeli olanlar

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tatlım yaşadığım için hastanede annen çok rahatsız değilse annen kalsın bak kalmakta istiyormuş. Benim kaynanam baktı 2 gün ama onca ağrıya sancıyla rahat olamadım yanında. Ama annem 1 gün baktı ohh dedim.. ilişkiniz ne olursa olsun anne bambaşka ya.. 
(214 puan) tarafından
Bilemedim walla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynana  kalsın: 

Araniz iyi

Ilk torunu

Eşin  öyle istiyor 

Sende ona kayıyorsun  zaten 

Annen rahatsız ve torun görmüş 

Ve son olarak  yine kaynanayla kalcan o yüzden bozma aranızdaki iletişimi...
(214 puan) tarafından
Haklisin:)
0 oy
(398 puan) tarafından
Doğumda kaynanam kaldı cnm anneme teklif bile etmedim benim kaynanam annem gibidir cok-da rahat ettim yanında torununuda gayet iyi bakti gece gözünü bile.kirpmadi hastanede benimde üstüme titredi Allah razı olsun ondan. Eğer kaynanan la aran iyiyse bosyere bozma kaynanan kalsın yaninda
(214 puan) tarafından
Şükür çok ilgilidir en iyi şekilde ilgileneceginede eminim o uygun gibi
0 oy
(5,783 puan) tarafından
Annen daha tecrübeli olabilir bu konuda. Benim kayınvalidem de çok istemişti yanımda olmayı ama ben istemedim ablam kaldı. İyi ki de o kalmış bütün gece beş dakika bile uyumadı. Bebek kustu burnu tıkandı nefes alamadı felan filan birsürü uğraştı. Kayınvalidem o kadar  dayanamazdı.
0 oy
(163,551 puan) tarafından

Kiz virusten dolayi ikiside kalamaz :D

(214 puan) tarafından
Nasıl yaniii
(163,551 puan) tarafından
Benim ardakasim dogum yapti 10gun once tek kaldi hast refakatci yasak demis
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Benim annemin 4. Torunu benimki ve kaynanamın ilk torunu ama kaynanamda hiç heyecan yok bn kalamda demedi dese zaten istemem görümcemi yollicak oldu kabul etmedim istemedim annem ve kız kardeşim beklicek bni hangisi uygun olursa o zaman inşallah 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Benim ikisinde de ikiside kalmıştı:)))))
(214 puan) tarafından
Ay ne güzel tabi kavga çıkmadıysa o başka bisi diyip o başka bisi diyip:D
(5,935 puan) tarafından
Canım neden kavga çıksın kendini bilen insanlar sonuçta yani Kayınvalidem Benim için annem neyse o 10 yıllık gelin vereyim Bir kere ismim ile hitap etmedi yavrum kızım hayatım hep öyle der kocakarı bilgileri de yoktur Her zaman senin evladın nasıl istiyorsan öyle büyükler
0 oy
(18,655 puan) tarafından
kaynanan gelsin hevesliymis bide 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,875 soru

24,175,167 cevap

336,068 kullanıcı

...