0 oy
664 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (636 puan) tarafından

image

image

image

image

Geç bile kalındı ama olsun geç olsun güç olmasın

9 Cevaplar

+2 oy
(1,822 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hih cok iyi olmus bu valla. Hic anlamiyorum bebeginin asisini yaptirmayan karsi cikan anneleri sonra diyorlar ki benim cocugum niye hasta oluyo niye iyilesmiyo diye agliyorlar yaptirmazsan zamaninda asisini oyle olur tabi
(636 puan) tarafından
Kesinlikle katiliyorum canım
(3,270 puan) tarafından
Bi arkadaş zamanında ebelerin yaptığı her aşı adetince para aldığını o yüzden arayıp ısrarla aşıya çağırdıklarını söyledi şok olmuştum ve bunu bana söyleyen bir tarih öğretmeni olması ayrıca üzücü
(1,822 puan) tarafından
Canim yok oyle bisey ya ne parasi. Bizde asi olduk kucukken okullara geliyorlardi cok sukur kimamik olsun kabakulak olsun bu tarz hastaliklari hafif atlattik hep bu asilar sayesinde bu asilari olmayanlar bu hastaliklari cok agir geciriyo ve hatta olebiliyolar Allah korusu
(3,270 puan) tarafından
Aynen cnm Allah korusun iki tane çocuğu var aşısız malesef bizim kafamıza girmeye çalışıyo daha
(1,822 puan) tarafından
Bir ogretmenin boyle dusunmesi cok uzucu cocuklarimizi egitiyor sonucta
(3,270 puan) tarafından
Evt cnm ne yazık ki
(636 puan) tarafından
Ne parası ne münasebet ya. Ben de ebeyim. Kesinlikle oyle birsey yok. Insanlari karalamak ne kadar kolay ya
(3,270 puan) tarafından
Biliyorum cnm öyle birşey olsa ebeler çok zengin olurdu heralde
-Reklam-
+1 oy
(30,261 puan) tarafından
Aynen cok doğru 
+1 oy
(163,556 puan) tarafından
Kiz belcikada zorunlu 4 aşı var yaptirmayanlari mahkemeye veriyolarmis gecen gun ogrendim
(636 puan) tarafından
Evet bir cok gelismis ulkede oyle canım
+1 oy
tarafından
Hepsini okuyamadım ama resmde yazı bbana yetti çok doğru kuzum
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Geçen burada vardı Mesela bir paylaşım biri bana aşıların ithal olduğunu öne sürerek aşı yaptırmadığını yazmış Ne yazık ki bunu kızamık şüphesi postu altında konuşuyor olmak beni ziyadesiyle dehşete düşürdü ardından Ben de bir yazı paylaştım subakut sklerozan panensefalit adlı bir hastalık üzerine bilen bilir nasıl bir zalim nasıl korkunç bir hastalık olduğunu ve bu hastalığın tek sebebi aşı olmayan bir çocuğun kızamık geçirmiş olması sonrası beyinde kızamık virüsünün mutasyona uğrama olasılığından doğuyor hastalık ölümcül bilinen bir tedavisi yok korkunç bir ölüm şekli Rabbim kimsenin başına vermesin ama Tedbiri elden bırakıp da sonra Allah'tan geldi diyemeyiz

Aşılar ithal meselesine gelince Sanırım bu arkadaşların dünyadan haberi yok pazardan aldığımız meyve sebzenin tohumu bile yurt dışından geliyor neyimiz yerli kalmış ki aşı ithal tartışması yapalım Ben anlamıyorum bu insanları Bu sadece bir hastalık üzerine bir örnekti daha ne korkunç hastalıklar var yalnızca aşı ile önlenebilen

Çok da iyi olmuş Geç bile kalınmıştır bence
(636 puan) tarafından
Ithal derler ama ellerinde samsung iphone telefon olur. Cogu sey yurt disindan geliyor. Birsey bildiklerini sanip hicbkr sey bilmeyenler iste canım. Onlara sen ne dersen de umurlarinda olmaz
(2,890 puan) tarafından
Aynen ne dediysem anlatamadım En sonunda cevap vermeyi bıraktım zaten Derya Deniz kadar da Bilgin olsa anlatabildiğin karşıdakinin kapasitesi kadar oluyor
(2,890 puan) tarafından
Bir de Rota aşısının üzerinden ücretini kaldırsalar çok güzel olacak aslında Bunun için de çalışma yapılsa iyi olacak
(636 puan) tarafından
Cok maliyetli bir asi su an devlet icin ama bir iki seneye ucretsiz olur gibime geliyor
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Çok doğru ve çok iyi olmuş.

Saçma sapan aşıya krşı oln birsürü insanla karşılaştım. 
(636 puan) tarafından
Dogumdaki ası ile k vitaminini yaptirmayan bile var ah ah...
0 oy
(18,655 puan) tarafından
aşıdan ne zarar gelecekse artık niye karşı çıkıyorlarsa anlamış değilim
(636 puan) tarafından
Inan ben de anlamiyorum
0 oy
(54,193 puan) tarafından
kim uyari verdiyse asi karsiti sanirim :)
(636 puan) tarafından
Ya beni sevmiyodur ya da paylastigim sey zoruna gitmis belli :) hakaret tahrik bunun neresindeyse artık :D
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bak şimdi yana yakıla nasıl aşı bekliyoruz. Aşı yaptırmak zorundayız bebeğimizin iyiliği için. Eskiden de insanlar verem den ölüyormuş bulaşıcı.

Ama şimdi daha 2 aylıkken bebeklere aşısı yapılıyor vücudu alışsın diye. Ileride korona da öyle olacak 
(636 puan) tarafından
Aynen oyle canım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,230 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
8 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 371 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde zehrosminnakkus2 (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,130 soru

24,178,746 cevap

336,235 kullanıcı

...