0 oy
856 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
MmYa beni biri dursursunnnn. Sıkıntıdan sürekli birşeyler yiyorum nefes alamıyorum yemekten birde zaten 25 haftalik hamişim karnım benim çok şişti gören 8 aylık falan sanıyor çok az yesem şişiyorum ama inatla yemeye çalışıyorum bu virüa hiç yaramadı bize yürüyüşte yapamıyoruzz ne yapcaz kızlar bizz

9 Cevaplar

0 oy
(12,524 puan) tarafından

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :D bende yiyorum heppppppp:D

tarafından
Ayy vallah bu virüs hiç yaramadı bize 200 kilo ile doğuma gircem doğuramıycam diye korkuyorum :)
(12,524 puan) tarafından
Ahaha sorma :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden sıkılıyorsun kız 
tarafından
Ya kuzum aslında düşünüyorum ibadet yapmayı zaten evde yapcak birşey yok diye kandil gecesi namaz kıldım. Bacaklarim nasıl ağrıyor birde karnım çok şiş nasıl zorlandım eğilip kalkarken tabi bunlar bahane ama inşAllah başlarız bir gün
tarafından
kuzum oturarak bile kılabilirsin bebişin için namaz kilman daha iyi olur onemli olan niyet oda hisseder mutlu olur
tarafından
Tabiki kılabilirim işte şeytan uğraşıyor benimle bahane buluyorum kendime
tarafından
Aynen ya şeytana uymasak keşke
tarafından
Keşke canım
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Kız virüs e bahane bulma mideyi tut azucuk :D

tarafından
Yok vallah tutamıyorum o kadar çok yedim ki şuan kendimi kustursam mı diye düşünüyorum nefes alamıyorum :)
(1,491 puan) tarafından
:))))))))))
0 oy
tarafından

Hamileliği cebinde çikolata ile biriemiş insanım yürüyüş yapıp blr yandan çikolata yerdim :Dye boşver ztn doğum sornsıd at gibi koşturmaktan toto kalmıyor 

tarafından
Kız ben zaten tombiş hamile kaldım korkuyorum doğuramıycam diye :)
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Kız bu iştah nereden geliyor ben iki bişey yediğimde iştahım kapanıyor. 
tarafından
6 aylık hamileyim o kadar yedim ki sanki 9 aylık hamile gibi oldu karnım :)
0 oy
(1,093 puan) tarafından
AMAN aman canım yeme ben cok yemediğim halde aldım kilo simdi karın bölgemde spor yapmam lazım.. Ve çatladım.. Kendini düşün ve bebegine vitamin olan seyleri ye
tarafından
Vallah canım bu aralar o kadar iştahım açıldı ki yiyorum yine yiyorum yine yiyorum ben yedikçe bebeğim ordan hareket ediyor :) Artık yeter mi diyodur yoksa daha yiycen mi diyodur bilemiyorum :)
(1,093 puan) tarafından
Eheheh :) sen yinede kendini düşün son aylar catlıyor insan bebi mutludur tabiii ohhh keyif :D
tarafından
Vallah canım çatlama konusuna hiç girme o kadar krem kullandım yağ kullandım ama yok yine çatladım gerçi daha az birşey ama ilerleyen zamanda çoğalcaktır illaki
(1,093 puan) tarafından
benimde bacaklarım arkası ful catladı.. :(
tarafından
Göbeğinde yok mu canım benim birtek göbekte var oda ben çok erken şişmeye başladım o yüzden sanırım
(1,093 puan) tarafından
Ya ben cok zayıftım..simdi göbegim yemedigimde yok bir yiyim kocaman oluyor sinir bozuyor spor yapmam lazım ki sıkılaşsın daha 5ay oldu agır bir sezeryam gecirdim
tarafından
Kız sen zayıf olduğun halde öyleysen ben kendimi düşünemiyorum hiç
0 oy
tarafından

Bende ayni durumdayim :angel:

tarafından
Bu hamişlik yaramadı bize :)
tarafından
Evet yaa  :D
0 oy
tarafından
Durma ye doguruncada veremessin sonra dombili dombili dolan haha buda piskoljik baski yede gorim seni :)))
tarafından
Yaaa noldi korktun dimi:)))
tarafından
Vallah şuan sen bana her gün şu mesajı atsan ben yemem herhalde :)
tarafından
Atarim valla hergun :))) yada sen hergun oku
tarafından
Olur vallah
tarafından
Deli ya :)))
0 oy
tarafından

27yim tatlısız aburcubursuz akşamı zor ediyorum her akşam bir adet çikolata muhakkak yiyorum ödül olarak :D bide bisküvi kurabıye varsa aksama kadar yer bıtırırım yalnuzdegılsın bacım gel ağlayalım :D

tarafından
Ağlayalım vallah dombili olduk :)
tarafından
☺️☺️☺️☺️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,685 soru

24,114,350 cevap

333,144 kullanıcı

...