0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından
Bebegim 5 bucuk aylik. Siz hic bebeginizin saçını kestiniz mi kizlar. Bazilari kesmek gerekiyor bebeginin tüm vitaminini saclari aliyor diyor dogrumudur sizce. Neyapmak lazim doktora sormadim size danismak istedim. Kesilmesi gerekiyorsa ne zaman kesmeliyiz

12 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
ilk saçı kesilir zaten bide daha sağlıklı uzuyo küçükken iki üç kere en az kesilmeli 
(22,057 puan) tarafından
Amaaa ne güzel işte kiz yaninda istiyo boyle ilgiyi goruyonda ne istiyon :SDD
(1,909 puan) tarafından
bunaldım bacım ben yalnızlığı severim yanında öyle bitki gibi oturayım istiyo kendi de ya TV ya telle ugrasyo arkadaşlar mesaj atyo cevap veremiyorum dün kandil için bile aramayı unuttum akrabalarimi onlar beni aradı utandım :D sen nasılsın napiysn
(22,057 puan) tarafından
:DD Allah seni
Napim ay iyiyim  kizi uyuttum evi supurdum otryom
(1,909 puan) tarafından
oh hadi yine iyisin ben jalkiyim mutfağı bitireyim namaz kilcam bacım Allah a emanet ol :) ❤️
(22,057 puan) tarafından
Öptüm bebetom grsuz❣
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 6 aylıkken kestim hiç sıkıntı olmadı o zamn daha iyi oldu hatta konak falan da olmadı hiç kafası şimdi 10 aylık tekrar büyüdü eski haline geldi kalınlaştı saçları sıklaştı iyi oldu yani 
0 oy
(53,910 puan) tarafından
kesmedim cok dediler kestir diye ssvmiyorum ben keltos bebek :) uzadi simdi guxellesiyo zamanlada
(205 puan) tarafından
Bende sevmiyorum keltos bide kiz benimki. Ama sagligi icin iyiyse mecbur kestiririm
(53,910 puan) tarafından
sanmiyorum canim hepsi bir ciksin diye diyorlar elanin ilk saçı duruyo hala ve cok sukur saglikli
tarafından
Ikbal kuzum benimde kizimin sadece ortası uzuyor diğer tarafları kel denecek kadar az saçı var .
Tavuk bibigi gibi duruyor .

Ama ben eşit uzasın ve siklassin istiyorum  .

Kızım 9 aylık..:(
(53,910 puan) tarafından
sen bilirsin canim elada oyleydi tepede vardi sadece eladam.bagimsiz yasiyodu :) simdi heryerdekiler cikti :)
tarafından
Aaaa bak sana güveniyorum he .
Ben cok seviyorum bebek saçlarını evet yumusacik hiçte kestirmeyi düşünmüyorum:) sonradan güçleşir dimi eşitlenir:)
(53,910 puan) tarafından
canim uzadikca alttan kestirirsin ben hic kestirmedm uzunlu olanlarda var :) dur elanin videosunu atayim gör
tarafından
Tamam kuzum benim :)))

Yok yok böyle olacaksa bende kazıtmam sacları kahverengi çünkü:)) elada çok tatlı yerimmmm ben onuuuu:))) hemde elanin sacları kesilmemesine rağmen gür
(53,910 puan) tarafından
yok gür dgil resimde oyle cikmis canim ince telli ama bayagi toparladi gördün mu postumu
tarafından
Gur gibi çıkmış kuzum daha nolsun:) bizim kızın dişlere gidiyo vitamini ahahaha kazitsam bile baya bi zaman alır yerine gelmeleri :))
(53,910 puan) tarafından
yorum.yapmamissin gormedin sandim kiz diyorum nerden biliyor :)
tarafından
Yok yok gördüm kuzum maşallah kızına:)
(53,910 puan) tarafından
sagol canim
0 oy
(8,243 puan) tarafından
7.gun kestim. Ana saçı bebeğe yük olur derler
0 oy
tarafından
Ben buyuk kizim 7 bucuk aylikti kazittim cok guzel geldi zeyneo daha 5 aylik az daha buyusun knuda kazitcam 
0 oy
tarafından

Valla benim kizim 6 yasinda hic kestirmedim

0 oy
(2,591 puan) tarafından
Benimkide yeni altıya girdi. Havalar sıcak olsun mutlaka kesicem. Ama kazıtmayacam
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Ben 2 aylikken kazittirmistim sonra 5.5 aylikken kestirdim 7 aylikdi bidaha kestirmistim suan 8 aylik bebegim erkek bu arada
0 oy
tarafından
Benimki 9 aylık 1 kere kestim ama kazitma olarak değil ben sevmiorum da öyle... 
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Büyük kızım 4 yaş bitcek hiç kestirmedim küçüğüm 6.5 aylık bunda Bi düşündüm sonra vazgeçtim :) 
(205 puan) tarafından
Ya profil resmine bayildim maşallah subhanallah bizimkizin da boyle bi resmi var
(12,521 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ☺️
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Kesinlikle kestirmem
0 oy
(156 puan) tarafından
Ben kazıdım şimdi yeni çıkıyor 2 aylıkken kestim şimdi 7 aylık 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 490 göst.
20 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aysecik35 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,101 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 555 göst.
24 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yaprak mert (44 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,138 soru

24,082,455 cevap

331,275 kullanıcı

...