0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (3,138 puan) tarafından
Kızlar bebek telsizi çok gerekli mi? Az önce baktım görüntülü telsiz 500 TL. Bana çok geldi yani o parayla bebeğe bir sürü eşya alırım diye düşündüm. Evim de küçük 120 m² çocuk zaten yanımda yatacak gündüz de pusette yatırırim mutfakta falan isim olunca bakarım diye dusundüm. Sizce doğru mu düşünüyorum yoksa illa almam mi lazım?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok gereksiz alma ne yapicaksin telsizi oradan bakicagina yanına gider bakarsın sesli alıcaksın birsey diyemem onlarda pahalı değil öyle 60 TL bile var
(3,138 puan) tarafından
Sağolsun müteahhit balkonda yaşayacağımızı düşünmüş herhalde. Odaları küçük balkonu büyük yapmış ondan küçük dedim. Evin içi küçük yani
tarafından
Bizimde aynida büyüklüğü ondan. Tüh ya ne saçma yapmış oyle
(3,138 puan) tarafından
Vallahi çok saçma yapmış ama napalim almışlar bı kere :) biz eşimle tanismadan ev almışlar ben olsaydım aldirmazdim :D
tarafından
Olsun boşver sağlıklı mutlu huzurlu oturun inşallah
(3,138 puan) tarafından
İnşallah :* :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evin küçükse hiç gerek yok bende görüntülü değil de sadce6seli telsiz var bu hafta kendi odasına yatıracam artık odalar da biraz uzak o yüzden benim işime yaricak:) 
(3,138 puan) tarafından
Ya ben yanımda yatıracagim için gerekli olduğunu sanmıyorum ama tecrübeli annelere de sorayım dedim :) ilerde odasını ayirdigimda alayim bence
tarafından
Evet oda ayırdığında gerekli bence
(3,138 puan) tarafından
2 sene sonra alırım o zaman ya oh rahatladim :D
tarafından
2 sene oda ayırmak için uzun bir süre bence canım ☺️ 6 aylık oldu mu ayır direk
(3,138 puan) tarafından
Bilmiyorm ya biraz evhamliyim o kadar erken ayiramam gibi ben :))
0 oy
tarafından
İla lcksn dolap da var 50 60 tle 
(3,138 puan) tarafından
Yok ya illa alcam diye bişey yok hani çok mu gerekli diye sordum da yorumlara baktım da çok da gerek yokmuş :) dolaba baktım az önce sonuçlarda çıkmadı
tarafından
Sonuçlarda çıkmıyor cnm çocuk araç gerclerde
(3,138 puan) tarafından
Hı öyle mi tamam bakayım  teşekkürler :)
0 oy
(2,540 puan) tarafından

Evin küçük mu bizim 67 m2 :D görüntülü telsiz bence güzel birşey ama biraz daha makul fiyatlı olanlara bak .mesela allah korusun bebek döner nefessiz kalır düşer vs görüntülü telsiz çok iyi benim fikrim tabi

(3,138 puan) tarafından
Ya balkonum büyük evimin içi küçük ondan öyle küçük diye belirttim :) yatak odasıyla mutfak arasında 10 adım var :)
(3,138 puan) tarafından
Gündüz de gözümün önünde olur mutfakla oturma odam bir zaten koltuğa ya da pusete yatırırim odayı ayirana kadar idare ederim diye düşündüm
(2,540 puan) tarafından
Alma ya 10 dakikada bir gider bakarsın sesli telsiz al yeter canım  :)
(3,138 puan) tarafından
Aynen ya bence de tamam öyle yapayım teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Kuzum gece yanında yatiracaksan gerek yok gündüz de pusette yanına alırsın dediğin gibi . 
(3,138 puan) tarafından
Aynen ya gereksiz masraf onun yerine ateş ölçer alırım kıyafet alırım
tarafından
Kesinlikle öyle canım. Belediye bebek bakım ürünleri veriyor doğum yapanlar a . Belediyeye sosyal hizmete başvur hangi sehirdeysen . Bazı sehirler atesolcer veriyor şampuan falan vs belediyeye göre degisiyor içeriği . Ona göre eksiklerini alırsın
(3,138 puan) tarafından
Özelde doğum yapcam yine verir mi
tarafından
Farketmez canım her doğum yapana veriyorlar . Bez ıslak mendi falan . Bazı belediyeler puset bile vermiş burda paylaşmıştı arkadaşlar
(3,138 puan) tarafından
Çok iyi İnşallah olur. Ev eşimin üstüne ama çıkar mı acaba
tarafından
Canım onu her doğum yapan alıyor sosyal yardım gibi değil
(3,138 puan) tarafından
İyi o zaman ya
0 oy
(5,786 puan) tarafından
Benim için hayat kurtarıcı. Oğlum aksam 9 da gece uykusuna yatıyor bizim odada. Ben de aksam 9 da yatamayacağım için telsiz kullanıyorum. Telsiz olmadan kafayı yemek üzereydim 2 dakka da bir odaya gitmek zorunda kalıyordum. Ama dedigin gibi ev küçük en ufak sesi duyarım diyorsan gerek yok. Bu arada benimki görüntülü değil düz bebek telsizi.
(3,138 puan) tarafından
Biz saat 10.30 da uyuyoruz eşimle zaten alışmışız erken uyumaya, artık bakalım benimkinin uyku düzeni nasıl olacak :) erken uyursa da tv sesini kisarim duyarım artık :)
(5,786 puan) tarafından
Olur kuzum tabi. Benim yatak odası uzak kalıyor oturma odasına ihtiyaç oluyordu. Ama bu durumda senin ihtiyaç listene girmiyor. Başka bissuru bişey alabilirsin o paraya :)
(3,138 puan) tarafından
Aynen bence de :)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 299 göst.
+1 oy
2 cevap 218 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Arzu0102 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,402 puan) tarafından soruldu
0 oy