0 oy
747 göst.
Diğer kategorisinde (1,345 puan) tarafından
Günaydın canlar benim 2 cm açılmam vardı iki gün önce öğrendim az önce tuvalete gittim sümüksü içinde biraz kan vardı çok az ama bu nişan mı anlayamadım ilk hamileliğim sancımda var şuan doğum olur mu ki korkmaya başladım 35 haftalık hamileyim

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Korkma Allah öyle yardım eder ki ne olmuş bitmiş anlamazsın şuan çok güzel bir anda sın Allahın korumasında sın ve Allah sana hakkıyla dogurmanı nasip etmiş ve sende buna uymuşsun gerisini Allaha bırak ama şu duayı oku ki rüya gibi gelsin geçsin 

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin 

Hz Yunus As duası hikayesini de oku derim. 

Allah kurtarsın 
(1,345 puan) tarafından
Allah'ım razı olsun senden Rabbim ne muradın varsa versin okucam hep çok teşekkür ederim ❤️❤️
tarafından
Senden de razı olsun kuzum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
anlatyigin agore nisan ama.meden bu.kadar erken bebegin daha kucuk ... hemen hastahaneye gitmelisin ya d aonce bi doktorunu ara durumu anlat gel derse git .... ama bence hemen gitmelisin nisanin gelmis bebek dogarsa cok kucuk.dogar 
(1,345 puan) tarafından
İki gün önce bebeğim 2 kilo 600 grm dı doğarsa küveze mi alırlar korkuyorum :(
tarafından
kuzim  vebegin kilosunu net veremez hic bir doktor .... benim bebegime 4 100 demislerdi 3700 dogdu ... ve dogduktan sonra da bi 200 gram da kaybediyor .... bebegin cok kicuk cogerlerixe tam gelismemis suan kuveze alirlar ... hu izden once doktorunu ara bi git acile.bence
(1,345 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️❤️
tarafından
Cumlemizdwn inseallah canim.venimmm ... ilk gebelikte insan tedirgin oluyor ... en iyisi bilene danismak.ama boslama 2 cm acilmanda varmis bu riskli.iste
(1,345 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim ❤️❤️
tarafından
rica ederim.canm.benm saglikla.kucagina alirsin inseallahh
+1 oy
tarafından

image

Kuzuzm nisanin gelmis Rabbim hayirli doğumlar nasip etsin

Bak bu duayi ben sanci esnasinda okudum dogumum cokk kolay oldu Bol.bol.bunu oku inan faydasini göreceksin 

(1,345 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ❤️❤️
tarafından
Rica ederim kuzum
+1 oy
(776 puan) tarafından
Nişandır canim 1 haftaya maksimum kucagia alırsın insallah dua et allaha emanet ben buraya yazanlara kızardım hep neyini anlamadin diye 37 haftalık hamileyken annemle disari çıktık cafeye oturdum malum hamilelik bir tuvalete gireyim dedim annemde pecete verdi sildim kahverengi bir leke anneme indim dedim ki anne cikolatali dondurmayi yemisin peceteye silmisin bana vermişsin annem de diyor ki yok temizdi sanki değil miydi yoksa anlayamadık 1 hafta sonra doğurdum nisanmış simdi kimseye kizmiyorum :)
(1,345 puan) tarafından
İlk olunca öyle oluyor kuzum benimde hiç bir bilgim yok valla :)
0 oy
(2,890 puan) tarafından
35 haftalıksan hemen acile gtmen lazım nişan olabilir 
(2,890 puan) tarafından
Daha erken günün gtte baksın doğumsa ciğer geliştirici vursun Bi an önce
(1,345 puan) tarafından
İki gün önce hastanedeydim yatış verdi çıktım durmadan alttan muayene ediyorlardı dayanamadım
(2,890 puan) tarafından
Ne için vermişti sikayetin neydi?
Habire çatı muayenesi yüzündende kaynamış olabilir
(1,345 puan) tarafından
Sancım vardı 2 cm açılma vardı canım
(2,890 puan) tarafından
Bnde 33 haftada vardı 2 cm 40ı geçtimde doğdu ilk doğumda açıklık 4 olmadan önemi yok
Su sancı nişan önemli demedi mi habire el atanlar leke olabilir diye?
0 oy
(163,579 puan) tarafından
Eve t nişanin gelmiş panik olma sakin ol korkma ben nişandan 4 gun snr dogurdum sancin varmi 
(1,345 puan) tarafından
Var kuzum 2 gündür sancı çekiyorum ben korkuyorum şuan doğum olur mu acaba
Tamam işte çol iyi kendi sancinin olmasi sen şimdi bi duşa gir suyu beline kasıklarina tut snr hastane çantani kontrol et tedbir amacli bi git hastaneye
(1,345 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️❤️
Bak arkadasim 35 haftakik dogum yapti 10 gun once bebek 2 kiloydu 300 gram odem atti 1700 oldu seninki odem atsa bile kuvoze alinmaz sakin panik yapma stres olursan dogumda zorlanirsin allah yardimcin olsun
(1,345 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim inşallah küveze almazlar sancım sıklaşsın gidicem hemen
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Öyle hemen paniĝe girme güzelce bir abdetstini al zikir cek dua et ilk hamilelkte hemen dogurmassin korkma dinlen biraz uzan kendine güc topla dua et bol bol senden gelen nisan evet sancilsrini kontrol et cok siklasirsa suyun gelirse kanaman fazla gelirse git doktora bebein kipirdiyor deilmi yavas hareket ederse gidersin simdi gidersen ordada bekletirler 4cm aciklik olmadan yatis yapmiyirlar insirah suresini ve meryem suresini oku bol bol simdi bende okuyacagim sana ins rahat bir dogumun gecer banada yazmayi unutma dogun yaptiktan sonra :)
(1,345 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim Rabbim ne muradın varsa versin benim zaten 2 gün önce 2 cm açılma vardı şuanda nişan geldi sancımda var biraz bekleyim diyorum orda ebeler durmadan alttan muayene ediyorlar çok canım yanıyor
(1,206 puan) tarafından
Tabiki bekle evde kendini daha iyi hissedeceksin orya girince stres seni mahvedecek
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Evet nişan canım 
(1,345 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️❤️
(12,524 puan) tarafından
Rica ederim canım hayırlı doğumlar olsun insallah
(1,345 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim ❤️❤️
0 oy
tarafından
Nişan olabilir canım 
(1,345 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 394 göst.
25 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 399 göst.
27 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,954 soru

24,190,733 cevap

336,870 kullanıcı

...