0 oy
861 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kars 'ta oturuyorum üniversite hastahanesinde özel muayeneye gidiyordum kızlar. Dun gittim poliklinikler kapalıydı sadece acil giriş acıktı. Orda da mavi alanda coronavirus hastaları vardı ona rağmen gittim :(

Psikolojim bozuldu çok korkunçtu polisler ambulanslar hasta tasiyodu gittiğime de degmedi :( kapalıydı özel muayane yerleri :(

21+6 dayım detaylı ulturason için gittim sözde.

Burda başka yapan da yok normalde Erzurum a gidiyordum oraya gideyim dedim izin yok şehirler arası :(

Napicam şimdi ben canım çok sıkkın :(

8 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Örtmenim sen karstami yasiyon laa ben seni istanbulda saniyodum abooo bem şoook 

Kiz üzülme bebis iyi ins vaktinde gelecek şu corona illeti bi bitsede rahat nefes alsak bozma moralinii can sin sen
tarafından
Nasıl bilmezsin sevdoş kars liyim ben uzak doguluyum ☺ inşallah bir şey olmaz kuzum bi doktor buldum galiba ona gidecegim
(163,444 puan) tarafından
Hadi ins yaa gidince haber et sagol örtmenim
tarafından
Inşallah yasak falan olmadan gidebilirim kuzum haber veririm❤
-Reklam-
0 oy
(962 puan) tarafından
Canım ben dokuz ay boyunca her ay gittim detaylı renkli üçlü tarama beşli tarama  e noldu sanki hicbisey de cikmiyo ne olacak inşallah sağ salim doğar bebeğin gitme yani hele de böyle bir dönemde gitme bence doğumunu bekle 
tarafından
Anladım kuzum için rahat etmiyor ama ya
(962 puan) tarafından
Canım haraket ediyorsa bebeğin korkma gitmen şart değil
tarafından
Ediyor kuzum çok şükür. Son ayrıntılı kalmıştı zaten onu da yapsam rahat edecektim olmadi
(962 puan) tarafından
Gitme hıc boşver o zaman doğumunu bekle :)
tarafından
Valla bu gidişle öyle olacak kuzum gidilmiyor ki zaten bir yere
(962 puan) tarafından
Ölümü bekliyoruz resmen evde oturmuş şaka gibi
tarafından
Aynen öyle kuzum dün hastahane çok korkunçtu evde çok farkında olmuyoruz boşuna gittim psikolojim bozuldu resmen
(962 puan) tarafından
Ay yazık ya nereden bulaştı bu ihlet bizlere
tarafından
Allah iyi etsin kuzum ne diyim
0 oy
tarafından

Canım sıkma canını lütfen hem burda da kapalı gelsen de giremezsin zaten :'( bölge de ve Araştırma da da hastalar var

Şu illet bitsin bak herşey daha güzel olacak 

tarafından
Sorma kuzum ya kıyamet kopuyor resmen ne olacak halimiz bilmiyorum
0 oy
(701 puan) tarafından
Bazi hastaneler  poliniklerini kapatip ordaki saglikcilari acilde calistiriyormus
tarafından
Evet kuzum bura da kapalıydı vaka vardı baya
(701 puan) tarafından
Virüs var diye vakalara yonlendiler inşallah digerler hastalıkları unutmazlar.
tarafından
Inşallah kuzum allah kimseyi hasta etmesin böyle bir zamanda
0 oy
(216 puan) tarafından
Ben ikili tarama üçlü tarama detaylı falan şeker testi ciğer geliştirici iğne hiçbirini yapmadım.  Sağlık ocağı doktorum çok hoş biri en ufak birseyi ona sorardım detaylı bir şekilde açıklar fikrini söylerdi bende yaptırmazdım.  Oğlum 37+2 de doğdu.  Çok şükür iyi bir sıkıntımız yok şuan 6 aylık yedi aylık olmasına 6 gün kaldı.  Benle aynı hamile bir arkadaşım vardı aramızda bir ay vardı kiz herseyi yaptırdı bütün sonuçlar temiz çıktı.  Bebek doğarken doktor köprücük kemiğini kırdı bir kolunun.  Ciğerlerinde sorun vardı küvezde kaldı 2 hafta . O kadar hastanede kalmasina rağmen fark etmemişler kalbinde sorun varmış eve gidince rahatsızlanmış doktora götürdüler hemem malatyaya sevk edildi 20 günlük bebek anjio oldu eve geldi bir hafta sonra kontrole gitti durumu kötü dediler hemen istanbula sevk edildi kartal koşu yolu diye kalp hastanesi varmış orda açık kalp ameliyatı oldu bir aylık bebek . Ve üstelik o kiz bütün herşeyi yaptırmasına rağmen detaylida çıkmamış.  Ben kontrole gittim akşamında suyum geldi.  Gece üç buçukta oğlum doğdu. Bana doktor 2700 dedi kilosu için oğlum doğdu 3400 . Aradaki farkı görüyor musun doktor bile şaşırdı . Bu aletlere güven olmuyor yanılma payı çok dedi . Gidemiyorsan hiç kafaya takıp sinir stres yapma bence 
(4,893 puan) tarafından
Aynı benim durumum. Ikiz gebelikti ve daha riski olmasına rağmen hiçbirini yaptırmadım. Küveze de girmediler. O yuzden hiçkimse o yapılanlara aldanmasn aksine para tuzağı ve psikolojikmen etkiliyor
(216 puan) tarafından
Valla yapıyorsun sana bir sorun var deseler hamileliğin zehir oluyor onca ağrıya siziya birde psikolojik baskı ekleniyor.  Aldıracak mısın asla . O zaman üzülüp sıkıntı yapmaya gerek yok bence . Valla ben hicbir testi yapmadım pişmanda değilim zor bir hamilelik geçirdim bozuk olan psikolojim daha çok bozulabilirdi bi defa ultrasyonda kafası büyük iki hafta önde dedi moralim bozuldu üzülme belki genetiktir dedi doktorum ama ben çok kafaya taktım.  Oğlum doğdu yumurta bile onun kafasından büyüktür boşu boşuna üzülmüşüm
(4,893 puan) tarafından
Allah'a teslim olmak güvenmek ve ona dua etmek en güzeli. Doktor bişey yok diyosa yapmaya gerek yok. Bende senin gibi iyiki yaptırmadım diyorm eşim  de istemedi
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Üzülmene degmiyo Allah'ın izniyle hiçbişey yoktur. Benim ki ikiz hamilelikti ona rağmen hiçbirini yaptırmadım. Gayet Iyi doğdular. Sıkıntı yapma kendine 
0 oy
(290 puan) tarafından
Eşimin anneannesi dayısı bu hastalığa yakalanmış biri şuan izmirde diğeri istanbulda RABBIM yardim etsin ya 
tarafından
Geçmiş olsun kuzum allah yardımcıları olsun insallah
(290 puan) tarafından
Amin insALLAH cnm bnm kadın 90 yaşında vardır da dayısı 40 yaşında bakalım ne olucak RABBIM sonumuzu hayır etsin insALLAH
tarafından
Amin kuzum benim allah herkese yardım etsin hastalara şifa versin bizleri de korusun o illetten
(290 puan) tarafından
Amin bitanem benim gebeliğim riskli kontrole gidemiyorum doğumdan sonra bebeğimi ne bekliyor bilmiyorum inan herşey allak bullak RABBIM yardim etsin
0 oy
tarafından

Gitme kiz su siralar ben korkuyorum valla 

tarafından
Valla ben ayrintiliyada gitmedim gerci simdi 26 +1 oldu artik cok gec
tarafından
Evet kuzum 23 de oluyor en son.
tarafından
Amann napim kiz saglik olsun  burda bitek arastirma hastanesinde varmis oda cok uzak guvenipte gidemedim
tarafından
Sorma kuzum ben de yarın saat yol gidiyorum başka da yok burda. Erzurum a gideceğim o da yasak. Bi ozel bulduk ona bakıcam allah sağlık sıhhat versin inşallah bebislerimize
tarafından
Aminn aminn inşallah hayirlisi olsun canim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 367 göst.
31 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 367 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,395 soru

24,110,613 cevap

332,947 kullanıcı

...