0 oy
874 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar size açıklama yapmadan gittim 2 gündür yoktum uzun süre değil elbet de çok zor günler geçiyorum iyi değilim yani anlayacağınız bugün biraz daha iyiyim allahım izni ile biraz daha iyi olacam inşallah sizler napıyorsunuz iki gündür yoktum neler oldu bakalım.nasılsınız iyisinizdir inşallah 

♥️♥️

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Bende bunu kullandım beni.kisi kurutulmuş ama adı da aynı sefa cicegiymis

image

-Reklam-
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Neyin var canım Hayırdır kötü bir şey yoktur inşallah Hoş geldin kuzum
(5,935 puan) tarafından
Götürmesin de Bu dönemlerde risi dönemler ne olacağı belli olmaz canım benim Sen her gün kefir tüket bir bardak bağışıklığını arttır Hatta propolis al canım Eczaneden
tarafından
Kefir ne peki canım nerden bulabilirim su marketlerde şişelerde sütlü olan bir şey miydi
(5,935 puan) tarafından
Ben de mayası var canım ben kendim mayalıyorum kefiri mayasını bulabilirsen aktardan al kendim mayala en yararlısı o Çünkü bulamazsan da şişede satılan kesirlerden Evet litrelik olarak satıyorlar marketler alıp içebilirsin
En düşük bağışıklığı bile bir ayda yerine getiriyor yani Ben evimden Asla eksik etmiyorum bebeğime de veriyorum büyük oğluma da eşim ben hepimiz içiyoruz ve bin şükür Biz kolay kolay hastalanma yız canım
tarafından
Eşime söyleyeyim akşam bulabilirse getirsin peki nasıl mayaliyorsun tarifini verir misin canım
(5,935 puan) tarafından
Cam şişe alacaksan mayalamıyorsun onlar mayalanmış hazır direkt içeceksin Eğer aktardan mayasını bulursan da canlı böyle beyaz Topak şeklinde satılıyor tabii Onu bir su bardağı sut ekleyerek 24 saat mayalayacaksin ondan sonra yarım kilo süt ekleyeceksin ertesi gün süzüp Kefir büyüyecek Ben şimdi bir buçuk litre yapıyorum günlük kefirlerim büyüdü baya
0 oy
tarafından

Hoşgeldin cağnımmm nasılsın :angel:

Ne olsun işte yeni üyeler şataşmaya yer arayanlar boş ekşın lar aynı işte değişen yok :D

tarafından
Idare etmeye çalışıyorum 1 haftanın sonunda buna da şükür
tarafından
Miden nasıl oldu neden öyle rahatsızsın ki mideden
tarafından
Diğer günlere oranla daha iyiyim bugün şükür neden öyle rahatsız olduğumu bende anlamadım canım birden bire oldu allahım kimseye göstermesin öyle acıları
tarafından
Aminnnn canımmm
Acı tuzlu yememeye çalış süt yoğurt ye Rabbim sana Safi ile Şifa versin inşallah canım
tarafından
Zaten acı ve tuzu hiç sevmem ben yemeğe doğru düzgün tuz bile katmam yani süt midemi daha kötü yapıyor maalesef
0 oy
(982 puan) tarafından
Noldu kuzum neden kötüsün
tarafından
Midem diyelim canım zor günler geçirdim 1 hafta boyunca
(982 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum
0 oy
tarafından
Hoşgeldin canım ne oldu ki 
tarafından
Midemden çok rahatsızlık duyuyorum da işte
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Hoşgeldin canim .. inşallah bütün sıkıntıların biter için huzur dolar.. buralar bildiğin gibi korona, kaynana, eş :))
tarafından
Aminnn cümlemizin inşallah kendi derdimden koronayi bile unutmuştum ölü sayısı almış başını gidiyor yaa
(2,266 puan) tarafından
Evet maalesef milletimiz evde durmadigi için bu hale geldi
0 oy
(163,334 puan) tarafından
Ben iyimde sen nasil oldun
tarafından
Bugün biraz daha iyiyim sevda
0 oy
tarafından
Dert bitmiyorki
tarafından
Bitmiyor valla
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım neyin var :(
tarafından
Saol canım teşekkür ederim midemden biras rahatsızdım bir haftadır yerlere yatarak kıvranarak geçti
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Hoşgeldin canim inşaAllah ne sıkıtın varsa Rabbim gidersin
tarafından
Aminn cümlemizin inşallah
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Geçmiş olsun kardeşim 
tarafından
Saol bacım  :)
0 oy
tarafından
Canın sıkan şey neyse Allahım içine ferahlık versin kuzum 
tarafından
Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Yorumunu okudum çok üzüldüm allah şifa versin balım inş bidaha ayrılmazsın aramızdan
tarafından
Sen çok aramızdasın ya :)) :))
(1,256 puan) tarafından
Yavrum bebek sallamaktan teli mi aliyom sanki :)))
tarafından
Aminn aminn inşallah canım.saol
tarafından
Aferim tunahan devam et balam::) :)
(1,256 puan) tarafından
Ya ilknur valla saftım kaydi
tarafından
Benim iki tane ile daha beter kaydı ahhha
(1,256 puan) tarafından
Telin neden kapali
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

image

Geçmiş olsun cnm mide ağrısına nenem hep mantuar diye bı çiçekli oy var ondan söylerdi şimdi bnde kızlarıma nane limon yaptı gimda kıyarım az biraz. Bı ondan denesen bekji faydası olur birde biberiye ağrıya iyi gelir onun çayını içsem yada çayına bir iki dak koyup öyle de içebilirsin

tarafından
Bir tane bitki vae adını unuttum şimdi onu kullanıyorum iki gündür o mideme iyi geldi yinede saol canım dediklerini bulabilirsem deneyeceğim
tarafından
Birazdan resmini çekip atarm cnm belki adı farklıdır şuan kızı uyutuyorum birazdan atım sana
tarafından
Tamam canim bekliyorum
tarafından
Attım cnm düzeltip
tarafından
Bende attım canım yukarda galiba yanisi ama benimkisi kurutulmuşu
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Hoşgeldin. Sen bir gel hele hayırdır bacım ne oldu bir anlat bir dökün özel degilse
tarafından
Ozel degil canim 7 ay önce midemde mikrop olduğunu öğrenmiştim ilaç tedavisi görüyorum 1 haftadır özür dilerim kanlı yapıyorum büyük tuvaletimi ve sanki biri karnımı çekiyor gibi ağrılarla uğraşıyorum yerlere yata yata ağrı çekiyordum bugün biraz daha iyiyim şükür
(3,143 puan) tarafından
Ahh kiyamam ya buyuj gecmis olsun dikkat et kendine su olaylar yatissa da hastaneye gitsen olmadı şimdi git canım çekme o acıları
tarafından
Randevu yok maalesef bide hastaneye gitmem için dolmuşa binmem lazım arabamız da yok korkuyorum işte yaa istanbuldan da koronadan ölen birini gelmişler burda gömmüşler korkuyorum yaa
(3,143 puan) tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun bacım sen dikkat et kendine ozman . Ay Allah korusun ya bende korkuyorum
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Şimdi nasılsın canım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,828 soru

24,064,614 cevap

330,294 kullanıcı

...