Kızlar sizleri hep takip ediyorum çok iyi insanlarsınız beni burda kimse tanımıyor. Ben derdimi Sıkıntı mı kimseye anlatamıyorum babam için evlendim ben tabiki kocamı çok seviyorum evlendikten 1 ay sonra hastnye gittim çocuğum olmuyo diye çünkü babam torun hasretiyle yaşıyordu evin tek kızıyım ölürsem gözlerim açık gidicek dedi ve ben hastnye gittim ilaç kullandım hemen hamile kaldım babam çok mutlu oldu ve hep özelde kontrol ettirdi herşeyimi yaptı kurban olduğum. 8 aylık doğum yptim ve babam torununu gördükten sonra vefaat etti 3 ay olcak neredeyse ve ben babamı çok özledim nefes alamıyorum daralıyorum o bnm herseyimdi rabbim en kıymetlimi aldı oğlumu verdi bu arada babamın adı basri oğlumun adinida basri koymuştum sorum şu oğlum ve babam benziyomu ben çok benzetiyorum babam diye seviyorum oğlumu çok uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen.
Evet siması benziyor cnm Rabbim babanı nur içinde yatırsın ¡cennetine alsın inşallah yavrunada sağlıklı uzun ömür nasip Etsin
Allah rahnet eylesin benziyor dedesine kuçuk paşa
Allah rahmet eylesin, sana da sabır versin canım. Ben de benzettim. Uzun ömrü olsun yavrunun.
1,495,095 soru
24,425,091 cevap
351,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın