Çocukken ne kadar aptalmışım dediğiniz bi anınız var mı benim anlatsam bitmez 1 tane anlatiyim
5 6 yaşlarında p zaman köydeydik dayım ankara elmadağında imamlık yapıyor oraya tatile gelmiştik benim yaşıtlarımda yengemin yeğeni osman diye bi çocuk vardı o zaman pencerede demir parmaklıklar cardı orda oturuyordu bende dışarıda taşlarla oynuyordum ( binanın önü hep çakıl taşıydı ) neyse bana da ver dedi verdim sonra o taşı attı benim kafama kafam kanadı kafamı sardılar neyse beni susturmak için parka götürdü dayımın oğlu salıncaktan düşüp onun kafası kanadı 1 hafta başımızda bezlerle dolaştık ortada
3. Sınıfta hoca bize bi toprak içinde solucan besleyin demişti ( yanlış hatırlıyorda olabilirim) arkadaşım bize gelmişti o zaman ev müstakildi evin önü küçük bi bölümü topraktı solucanlarda yağmurlu hava da çıktığı için elimizle toprağa sürahi sürahi su döküp solucan aramıştık
Birde kolanya içtiğim varda artıkın başka zamana
5 yaşundayken falan köyde yaşıyorduk. Ekim zamanıydı bizim oralarda buğday ekerler. Böyle mutfak önlüğü gibi bişey giyer tohumları oraya koyar etrafa saçmaya başlarsın.
Adamlar tohumları getirdiler dedem adamları içeri aldı çay içiyorlar.
Ben de köyün çocuklarını tıpladım hadi gelin buğday ekecz diye. Sonra çocuklara önlük dağıttım buğday savurmaya başladık
Dedem bi hışımla çıkıp bizi kovalamıştı ama çok zevkliydi
Annemler sürekli ördek alırlardı evimiz müstakildi ben 8 ablam 9 kardeşimde 3 yasinda filandı bi gün kardeşim ördeğin kafasını yere sürtüp öldürmüştü oyuncak sanıp biz de ablamla cok seviyoduk ordegi. Sokaga oturup salya sumük agliyoduk goren komsular noldu birine bisey mi oldu diye pesimizde dolasiyodu biz de ozgur ordegimizi öldürdü deyince gülmeye baslamislardi. Ama oyle boyle degil sanki cenaze cikmis gibi agliyoduk hala hatirlar uzulurum
Kucukken hep Almancı taklidi yapardım ve degsk yabanci gibi konusyo yapardm daymgle gittgmde.. kuzenm vardı bnle aynı yasta elime bozuk telfn alip konusuyo gibi yapardım giyaa telefonum var hava atyom:)) bide benim buyuk araz kuzenim vardı her kes onnla cok ilgenrdi kiskanmsmki bizde daymgile gdnce araz taklidi yapardm hep yasitim olan kuzenm destek cikardi bana cnku oda kendi mahalesn deki arkadaşlarına bnle hava atardı kuzenm Almancı diye halbuki aynı sehrdeydk Almanya'ya alakm bile yok))
ben anlatsam lincleyebilirler 8 9 yaslarindayim tamammi kurban bayrami sabahi kuzenimle bende cok dindarizdir herkes kurban kesiyo biz Allahin kulu degilmiyiz dedik babanemin 8 tane civcivini kestik bicakla babannem bizi eve koymadi tabi uzuluyorm simdi o zaman cocuktuk ne gulmuslerdi bize
Ahhh yavrum benim kafa gitmiş kim bilir benim çocukluk anılarım nerde ☺☺❤
Bende ilk okuldayken arkadaşımı bı çocuk dövüyodu çocukta iri yarı biseydi yani.
Arkadaşımı kurtarayım derken çocuk bana sataştı bende ondan kaçarken beni düşürdü kafam yere değince bayılmışım gözümü açtığımda hocalar kafamı suyun altına tutuyodu
Bi süre bende kafam sargılı gezdim
Valla ben delinin onunde giderdim hangi birini anlatim simdi
Kiz ben valla cok salakmisim simdiki aklim olsa valla yapmam ben 11 yasima kadar koyde oturuyiduk köyunlarimiz vardi annem beni amcam gile gonderirdi bitane kocumuz vardi (erkek koyun )beliki bilmeyen vardir ☺️kocumu cikarirdim onun adida burcuydu ne mantiksa erkek koyunun adini kendi adimi koydum☺️☺️ahirdan cikarirdim ustune binerdim onunla amcamlara giderdim bir koy bana gulerdi ☺️☺️☺️resmen koyun icinde onun la gezerdim tek arkadasim oydu hic kimseyleyle oynamazdim tek o vardi
Ama bizim köyde baraj oldugu icin piknik alanida vardi birgun annem koyunlari koye birakmis yayilmak icin onlarda tepeye cikmislar bir piknige gelen kisiler ona zehir vermis:((((hayvan ucurmundan yuvarlanmisdi kosdum gittim ne halle indim yanina baktim agzindan kopuk geliyo zorla eve goturdum ***** kafam agri kesici şurup verdim hayvan ferç oldu :((*ay suan yazarken aglamaya basladim nasil seviyodum kiymetlimdi bianda ferc oldu bir sure biberonla besledim onu baktik olacak gibi deil babam benden gizli komsuya kesdirmis :((( kopeklerin onune atmislar etini okadar cok yikildim ki hala oni unutamadim onu cok ozledim ya:(((
Hahahh cok yaramazmissin sen bende anlatim o zaman
Ben okula gitmemek için disari cikip.2saat bagirirdim sesim kisilsinda annem beni gondermesin okula diye
1,489,963 soru
24,351,249 cevap
346,495 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın