Besiginde yatir salla
Seninle ben de yaşıyorum aynı durumları oğlum 9 aylık oldu ve hala Ayağımda sallayarak uyutuyorum başka türlü uyumuyor Bir de ayağımda uyuyunca hemen yatağına yatıramıyorum uyanıyor anlayamıyorum neden böyle Ne zaman düzelecek. 3 ayından sonra beşiğinde hiç yatmadı yanımda yatıyor ve bu çok zor bizi cok zorluyor :(
Bebeğin ayakta sallanmak istemediği için uyumuyor
Okadar çok uyku koçu hesaplarını takip edip okudum ki hepsi hemen hemen bunu söyluyor salla dur yontemi var baldan annenin onu deneyip önce sallamayı bırak ondan sonra bebeğine uygun bi uyku düzeni oluşturabilirsiniz. Ayrıca bebeğinizin alışkanlıkları yok 7 aylık bebeğe alışkanlığı siz edindirirsiniz. Bu konuda bebeği suçlamak yanlış olur. Yapmanız gereken sakin olun tüm stresinizi bebeğiniz hissediyor. Benim bebeğinde 8.5 aylik ilk 3 ay emerek uyudu bi gece asla uyutamadim ve okuduklarımı uygulama vakti geldiğini anladım beyaz gurultu ve sadece pat pat ile uyuttum. Şuan beşiğine yatıyor doga sesi açıyorum benim yatagimin yanında zaten bende uzanıyorum yatağıma beni görerek uyuyor herhangi bi müdahale yapmıyorum.
1,489,903 soru
24,350,543 cevap
346,462 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın