Kizlar esim durmadan et türü seyler yemek istiyor kurbandan kalan etler bitti sayılır ben hic önemsemem yemeği,Karnabahar,kapuska, patates yemeği pirinc pilavı,ispanak ne bileyim patatesli börek her sey yerim yeter ki karnim doysun ama esim hic oyle değil hep çeşitli et yemekleri istiyor karnımız öyle de boyle de doyuyor ne olcak saatlerce yemek yapiyoruz sanki
Bana Çok angarya geliyor bu mutfak isleri ya esim de kızıyor çeşitli yemekler yap kendini gelistir diyor sizin esleriniz nasil?
Aynı benim eşim etsiz aksam yemeği yemez degisik lik olsun diyede balık bende senin gibi sebze yemekleri seviyorum hshshshs
Benimki vejeteryan bizde bol sebze bakliyat var ☺️☺️☺️
Benimkide zor ve güzel yemekleri seviyor, her sabah hamur yapıyorum sıkma yapıyorum, gözleme ve sıkmamı çok beğenir, öğlen içli köfte yap diyip duruyor, içli köfte yapıyorum yediriyorum, tiramisu, lahmacun, sarma dolma, şimdide fırında sebzeli tavuk, pilav, ayran yapıyorum. Yani ben daha yaşım 21 herşeyi yapıyorum kendi kendime öğrendim, 19 yaşında daha 10 günlük evliyken içli köfte yaptım buna 1 aylık evliyken sıkma, börek, sarma, kurabiye herşeyi yapıyordum şimdide yapıyorum
1,494,010 soru
24,409,064 cevap
350,770 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın