Çünkü ABDnin bi oyunu TV'lerde görmüyorsunuz orda evli kadınlar erkeklere kacio kadınlar iyice gögüssunu afedersiniz götünün açmaya başladı tik tok çıktı birde erkekler adamlığını kadınlar kadınlığı ı unuttu kim ne derse desin içinde olacak insanın tamam da yinede kullanmayın derim kendi fikrim para kazanıyor abd ztenn işimiz gücümüz onlara para kazandırmak felaket üstüne felaket yaşıyoruz gözünüzü açın iyice geniş oldu mesebimiz yabancılara özeniyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
Sana katılıyorum bende canım. Şimdi sosyal medyanın ne gibi insanlar üzerinde etkisi var diyecekler insanın içinde varsa ne yapabilirz sosyal medyanın bunun üzerinde ne gibi bir etkisi olabilecek diyecekler falan filan... Eskidende aldatmalar oluyormuş ama bu sosyal medya sebebi ile daha da fazlalaştı çünkü insanlar çok rahat bir şekilde iletişim kuruyorlar. Kadın erkek gibi erkek kadın gibi. Eskiden de bu tarz insanlar varmış ama bu kadar piyasa da yoklardı sosyal medya sebebi ile daha çok yayıldı ve çok normal şeylermis gibi yansıtıldı. Başka insanlarda bu tarz insanlardan cesaret alıp aynı şekilde kendilerinde uyguluyorlar sonuç bozuk bir toplum oluşuyor Millet nereye gittiğini nerede ne yaptığını evini barkınını çoluk çocuğunu paylaşır oldu haa bide neredeyse özel hayatını bile atacaklar yaa nerde kaldı bizim örf ve adetlerimiz bir beğeni uğruna yorum uğruna yapmadıkları yok milletin
Kocamla.facebookta tanışmıştık evlenince kapattik senin görevin bu kadardi deyip
Bana, instagrami, tiktoku, facebooku, twtri ve s. Sosyal medya hesaplarini kullanmami yasaklayan eşime Cok cok tesekkur ederim. Ben ondan raziyim, Rabbim de razi olsun
1,486,315 soru
24,299,553 cevap
343,971 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın