+1 oy
606 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Oğlum 8 aylıkken beni emmeyi bırakmıştı ama hayalimdi gözlerime baka baka emmesi gülmesi hatta issirip gülmesi falan ama oğlum düşkün değildi emmeye neyse şimdi kızım 8 aylık issiriyor sündürüyor emiyor bırakıyor tekrar emiyor gülüyor bunlar beni mutlu ediyor issirmak hariç :D emzirmeyi seviyorum ya

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ah kuzum ah oğlumda meme reddi var mememi sadece ısırmak icin kullanıyor emmiyor :Dd♥️
tarafından
Kız benimki hem.emiyor hem issiriyor sündürüyor ne ararsn var :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Evet anne ile bebeğin arasındaki bağı guclendiriyormus öyle okumuştum bi ara 
tarafından
Hamilelik de nst de durmayı severdim doğunca da emzirmek muhteşem bir şey
+1 oy
tarafından
Bende dört gozle onu bekliyorum  :)
+1 oy
tarafından
Ayyy bizimkide ısiriyo bide gulüyo sipaaa iki disi var ikiside yan yana :D
0 oy
(2,890 puan) tarafından

Suan 18 aylık oğlum dediklerini yaparken ağzımı karıştırıp aynı böyle gözlerime bakıyor bayılıyorum ama inşallah bir iki aya kendi bırakır resmen eziyo karnımi karnım büyüyünce çok zor olacak

image

tarafından
Ayy maşallah nasıl da güzel bakıyor yesinler onu :D hamilesin sanırım canım bilirim çok zor oluyor benimde 2 yas var aralarinda doğurduğum gün bile oğlumu ayağımda salladım doğurdum geldi yanıma yine hastanede odasında bile sallatti kendini ayaklarını karnimin üstüne koyar öyle sallatirdi kendini karnimin tepesine bile otururdu şükür Rabbim korudu kızımı nasip etti bana sende sağlıkla kucağına al bebisini evlatlarınla sınamasın Allah seni
(2,890 puan) tarafından
Aynen doğumda 25 aylık olacak Tuğramda:) kız olur benim ki de inşallah nasip. Rabbim sağlık uzun ömür versin bebeklerimıze. Allahtan sallama bilmez ama memeci oğlum
(2,266 puan) tarafından
Maşallah dediğin kadar varmış oğlun :D
(2,890 puan) tarafından
Nerde dedim canım:)
(2,266 puan) tarafından
Öykü yu oğluna isterken canim :D
(2,890 puan) tarafından
Haa yakışıklıdir paşam:)
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Benim ki 4 aylık olacak . Dis yok ya damakları arasında sıkıştırıyor ucunu sonra bana bakıyor ne tepki vericem diye:) hele emerken elimi tutması yok mu bitiyorum :))
0 oy
(163,546 puan) tarafından
Cok degisik bi duygu yaa hem emiyo hem goze bakiyo 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 424 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 518 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 418 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ssss. (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 683 göst.

Kategoriler

1,476,813 soru

24,174,419 cevap

336,034 kullanıcı

...